• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    POZITRON: Tak píchám si to i já, protože mám od mládí problém s váhou a jídlem, a ta mikrodávka mi trochu pomáhá zvládat nekontrolovatelný záchvaty přežírání.
    NEvidím tam žádnej problém, pokud to někdo buď má indikovaný od doktora, nebo k tomu nepřistupuje jako idiot 🤷‍♀️
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ARGANNAH: já mám taky radost a škodolibě jim to přeji, to, že tyto celebrity na injekcich sklouzly do anorexie a v budoucnu to zdravotně pravděpodobně pěkně odskáčou. klidně to řeknu takhle na plnou hubu. :)
    OCTOPUSS: prosím tě, dyť si vem, kolik žen tady na nyxu si tohle píchá a to i ty, které o sobě dlouhodobě prohlašují, jak nemají peníze. podle mě je to fakt rozšířený a bude ještě víc.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ale samozřejmě je blbý, že bohatý sereblitky, který si to dovolit můžou, nejsou dobrej vzor pro lidi, který mají případně k PPP našlápnuto.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ARGANNAH: Ta ženská je jen těžce psychicky nemocná, a žádná haluz fakt nezmizí, protože tak fakt nebudou vypadat všichni. Víš kolik ty léky vůbec stojí? To si může málokdo dovolit.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    OCTOPUSS: Ozempic, imho (což se s anorexií nijak nevylučuje samozřejmě, ba právě naopak).

Popravdě mám z těchhle fotek vždycky radost. Jen houšť. Pět-deset let tohohle v médiích a ta půl století trvající haluz, že bejt hubenej je něco posh, zásluhového a exkluzivního, vezme konečně za své. Protože až tak budou vypadat všichni a furt, ten pel exkluzivity z toho konečně opadá.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KAIAFOX: Mně ta fotka teda přijde jako anorexie v posledním stádiu, i s ohledem na obličej, ze kterýho zbyly jen výplně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAIAFOX: takhle podobně vypadá teď moje máma. Hodně zhubla a nikdy v životě se nevěnovala žádné soustavné fyzické aktivitě. Teď mám normálně strach, že ji vezmu za nadloktí a zlomím ho jako stéblo trávy.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    N_I: Podobně stavěná paní (cca70) ležela vedle mě na ortopedii - po pádu měla zlomený obě ruce a rozbitej obličej. Tohle není o vzhledu, ale o papírových kostech/ nula svalech, který by to podržely.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    N_I: To je z tý výstavy, co putuje po světě, ty zakonzervovaný mrtvoly? To je strašný, uhhh....
    N_I
    N_I --- ---
    strašná věc to stáří, ale tohle je možná ještě 23x horší...

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HWLLFFRDD: Plastiky neplastiky, ten řádek o tom, jak McD přináší americkou kulturu a skvělé jídlo zrovna do Řecka, je fakt hodně wow. To je něco jako napsat, ze nějaká italská firma konečně přináší do Německa ten pravý ordnung.

Řekněte mi prosím, že je ta paní tajná agentka nějakého humoristického časopisu. A že pravě proto vypadá jako karikatura.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Vlastně vypadá trochu jako Ozzy 😂
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    OCTOPUSS: Ono se to celkem hodí k těm opeřeným řasám.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    On si někdo regulérně zaplatí za vyrobení duckface?

Fuck me or what...

To je regulérně strašák na děti.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    HWLLFFRDD: bezvadně se hodí k tomu plastovýmu hamburgeru.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tahle strašidelná paní je velvyslankyně USA v Řecku, její imbecilní tweet o vzrušujícím dni pro Řecko, kdy otevřela mekáč v obchoďáku, se stal lehce virálním

@USAmbassadorGR
    An exciting day for Greece! It was my honor to participate in the ribbon cutting for a brand new McDonald’s at The Mall in Athens, the most technologically advanced McDonald’s in all of Europe! American businesses investing here create jobs and bring American culture – and delicious food – to the Greek people.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TANKIE_: Kam mu zmizely vlasy? On uz ma ve triceti tupe a trapi ho spis “spatne” tvarovana brada? Cekala bych to obracene.
    Fotky jsou husty, ale myslim, ze stejne ho to neodradi.
    CNV
    CNV --- ---
    TANKIE_: Varování "jen pro otrlé" tentokrát nekecá. Z těch fotek se mi udělalo nedobře.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tohle je drsny, fotky pouze pro otrle.
    Jen pro otrlé: Influencer toužil po dokonalé bradě. Neuvěříte, jak otřesně po zákroku dopadl - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-jen-pro-otrle-influencer-touzil-po-dokonale-brade-neuverite-jak-otresne-po-zakroku-dopadl-1524554
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    První transgender vítězka Big Brothera šokovala na pláži po faceliftu. Po shození půl metráku na ní visí kůže - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-prvni-transgender-vitezka-big-brothera-sokovala-na-plazi-po-faceliftu-po-shozeni-pul-metraku-na-ni-visi-kuze-1524404

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam