• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CNV: Tý paní někdo amputoval přední část obličeje? :D
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: Koukám, že mám stará data, v posledních letech se to fakt dostalo na mnohem bezpečnější úroveň. Aspoň že tak. I když teď už velké zadky zase pomalu vycházejí z módy.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    CNV: 0,04% ti přijde hodně?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CHOCOLAT: obdivuju tu tkaničku na plavkách, To je velmi heroický výkon!
    CNV
    CNV --- ---
    CHOCOLAT: Někteří chirurgové to ani nechtějí dělat, protože jsou s tím často problémy. Radši dělají BBL, ale u toho zase statisticky nezanedbatelně často někdo umře.
    CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    CNV: No, na zadku implantáty má. Dokonce jí to předělávali, protože po první operaci se jí přetrhaly svaly a vypadalo to jak plena. Ne že by to teď vypadalo líp.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CNV: Z anatomickýho hlediska už to vypadá spíš jako tumor, než vnady.
    CNV
    CNV --- ---
    Výrazné zhubnutní + gravitace = implantáty se stěhujou k pasu. Zdá se mi, že i na zadku se rýsujou implantáty, nezdá se mi, že by to tvarem odpovídalo hýžďovému svalu. A že nos a rty má udělané na focení zepředu a ne z profilu, to už víme.

XARGH
    XARGH --- ---
    je ta posledni prdel aspon trochu umela? :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Vyskočilo na mne na internetu...
    Madonna a její zadeček

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TANKIE_: mě by fakt zajímalo, jak dosáhla toho, že to vypadá, jako když ji někdo roztáhnul a dal jí doprostředka přepážku.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Opet Katie

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: ..ten obličej 🤦
    Imo jim jde i o definici svalů, ale berou to ze špatnýho konce.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Olivia Wilde je tiez dalsia obet - kandidatka na pacientku s papierovymi kostami. To mas zdravu vahu vs to jak vyzera teraz.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENTIANA: a ja teda znam docela dost takto vymakanych ludi, ktori su uplne normalni pracujuci ludia, akurat to je ich jedine hobby a posobi im to radost, co bude imho i pripad tychto dvoch, inak by asi tiez boli kostricky.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENTIANA: Bavím sa o celebritách ktoré majú dostatok prostriedkov nie o normálnych ľuďoch ktorí potrebujú pracovať aby sa uživili niečím iným než svojím telom.
    Niektoré si zvolia cestu cvičenia a niektoré sa vychrtnú na kostičku ozempicom.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MART1NKA: Tak vono je to ne o nějaké vůli a sebezapření, ale že někdo, kdo má peněz jak listí, si může dovolit osobního trenéra, kuchaře, má čas a energii na to, aby se věnoval tomu, jak vypadá (nakonec, ksicht je jejich pracovní nástroj). Někdo, kdo od osmi do půl páté někde ve stavoprojektu řeší drenážní trubky, dojede tramvají na Jižák, skočí na něho dvě děti, co něco chcou, je potřeba pořešit provoz domácnosti a takové ty běžné věci, na které má Jennifer Aniston majordoma, asistentku, kostymérku... to pak člověk v devět večer fakt nemá náladu ani sílu jít si zaběhat nebo co.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    MAR_TINA: Jo, to tak bylo. Diky za tip, zkusim ji to ve vhodnou chvili kdyztak rict.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam