lol. no to je skoda, protoze mozna jsi prisel o velkou zabavu.
no predelali UI, pridali multiplayer a tak. spousta zmen. akorat to uplne nefungovalo jak melo. nevim jak pro velke procento hracu, ale smolne jsem byl jeden z tech komu to delalo psi kusy. kdyz jsem to pustil zjistil jsem, ze mam room nekde ve zdi. moje mece sekaly sikmo doprava, noty byly jak opily. otacely se nejak divne takze jsi vlastne nevedel, co to bude za smer. Ja jsem obcas do toho sekal tak jak jsem si myslel, ze to ma byt, ale obavam se, ze to cekalo, ze do toho seknu podle toho, co jsem videl. Tenhle stav se vsak mohl teste pred tebou zmenit takze to bylo vazne super. zdi byly takove... no destruktivni. proste at si stal, kde si stal sundal jsi zed. zjistil jsem, ze se vyhnout dalo, ale clovek musel uhnout o dost drive a dal od zdi.
kdyz jsem byl v tom multiplayeru...co jsme zkouseli jako prvni tak jsem lovil kostky po zemi. takze me to taky nepotesilo, ale na druhou stranu o proti tomu ostatnimu tohle byl jen takovy maly detail, co se rozsypal. nejak se ztracelo menu. obcas jsme se museli reconnectnout a hrozne to lagovalo. teda jako hrozne ve skutecnosti nebylo moc, ale oproti tomu jak bezi vanilla 1.11.1 tak to bylo dost. noty jsem sekal na 115 presne v momente kdy dostanu v 1.11.1 miss.
patch pry dost veci zpravil (asi opravdu), ale ja jsem s tim mel trochu smulu a mam z toho vytlem jeste dneska. viz muj tweet at nespamuju fotky.
https://twitter.com/stsungjp/status/1318605732896452608
krome toho, ze jsem to ze zacatku vubec nespustil tak kdy jsem se do toho dostal byl jsem zase bez menu, kostky v zemi a tak. zazil jsem ale zajimave zazitky. kdyz jsem se poprve zalogoval do quickplay objevil jsem se v prazdne a zhasnute arene a celkem me prekvapilo, ze je to vlastne hezky bez vsech tech bloom efektu a svetel a avataru. kdyz jsem pak hral ghosta do kteryho uz me to hodilo tak jsem na konci songu zjistil, ze jsem ho pry nedal. dohral jsem ho (kdyz umres tak te to hodi do spectator modu) a no dostal Fko. pak na me vsichni at dam ready, coz jsem nedokazal, protoze tlacitka proste nic. to uz jsem videl i to tlacitko ready. zbytek ui jsem nevidel. zopakoval jsem si ghosta a pote co vsichni umreli jsem si uzival 3 minuty klidu. zatimco jsem premyslel jestli si mam kleknout. nakonec jsem to odehral v podrepu a doted me z toho boli zada. (hral jsem toho ghosta asi petkrat).
dobra zprava je ta, ze jsem konecne ghosta na expert+ prezil. stejne tak jako ligt it up co jsem hral v multaku dvakrat. zbytek (cycle hit a what the cat) uz jsem mel odehrano.
taky jsem zazil beat saber v cernobilem modu. na jednu stranu jsem dost ziral jako WTF, na druhou jsem byl rad, ze tam nic nesviti. mece teda svitily a diky nim jsem videl noty. ono to neni na screenshotu videt, ale ma to nejaky range, ve kterym je z tech mecu trocha svetla takze to hazi svetlo na ty kostky. pres takovy pekny ovalky. na druhou stranu je to taky poprve, co jsem videl avatary se opravdu hybat vyssi rychosti nez 10fps.
ono celkove vsechno bylo nejaky 'vyply' jak kdyz clovek pusti unity bez svetel a post-processingu z kamery. teoreticky nastaveni jsem mel default, protoze jsem pred spustenim musel provest clean reinstall, abych to donutil vubec fungovat. tohle jsem teda neoveroval, protoze jsem to po par ghostech radsi zavrel a pustil 1.11.1
az se vratim domu mozna tu 1.12.1 zase nainstaluju, ale no nevim... nechce se mi. :-/