GREGI: nerekl bych, ze je nesnasim, ale rozhodne to neni neco, co bych dobrovolne si chtel zahrat. Driv jsem to delal tak, ze kdyz jsem se moc necitil na hrani nejakych custom songu hral jsem ofiko songy na FS, DA. V ranked songach, hlavne tech starsich je videt, ze flow taky nikdo moc neresil a jsou tam obcas jeste horsi patterny nez ty freekoviny. no vlastne horsi az zase tak nebude. I kdyz treba nektery songy se hrajou fakt blbe i kdyz jsou relativne zajimavy viz Cycle Hit.
Flow u spousty (drtivy vetsiny) taky neni zadny zazrak akorat je videt, ze tam byla nejaka snaha flow mit a nepouzivat patterny, ktery to flow radne rozbijou, coz je freekova specialita.
Me se treba libi FitBeat, Unlimited Power 360tka, Overkill 360tka. Jsem ochotnej si dobrovolne zahrat Country Rounds a Burning Sands. Nektere songy jsem ochoten si zahrat i kdyz me mrzi jak vypadaji ty mapy viz Pop/stars. a neco se hrat neda vubec Angel Voices (coz je skoda, protoze portera robinsona muzu).
Camellia pack jsem nekomentoval z toho duvodu, ze to jsou songy co si klidne rad zahraju i kdyz co to obcas obsahuje za patterny, to je taky des (konec ghost expert+ za to bych nekomu zlamal ruce).
Nejaky ten pokrok v mapovani je v tech placenej packach videt. Nektery charty jsou docela dobry. Nasel bych tam i nejake favority.
Uprimne se divim tem lidem, co jsou schopni hrat roky vanilla verzi jen s ofiko songama. Me to po 80ti hodinach prestalo bavit a to si myslim, ze jsem tomu venoval toho casu fakt hodne.
(hudbu jsem neresil, nezda se mi zrovna nejak uzasna a oproti jiny hudebnim hram zakladni content je na tom o dost hure. no vlastne to by se dalo rict o kde cem jinym :-/)