Kazdopadne. po dalsich 12 hodinach v praci a ne zrovna pekne predstavy jak to bude vypadat zitra, v nedeli, v pondeli a tak jsem se rozhodl, ze update dneska zkusim. I pres to, ze bojuju s tim, ze mi deska odpojuje USBcka...tak jsem songy odehral (4x se odpojil headset a trikrat base stationy...).
Shrnul bych to tak jako, ze jak songy tak jejich mapy jsou super. Teda resp. z duvodu casu a neposlouchajici techniky jsem odehral jen Expert+. Camellia song je vtipny a pekny. Ma to v sobe pekny spiny a neocekavane jeden kratky stream, kde je nutne na chvili prohodit ruce (trochu mi to pripomina sound chimeru, tu novou) . Into the Dream je prijemny song s peknou mapou a um skoro sliderama. byly by tam fajn, ale i takhle je to dobry. Accuracy jsem mel teda hroznou, ale vylepsim az budu mit vlastni sabery a tak. It takes mi prisla trochu nevyrazna, ale hrala se mi dobre. Ted uplne nevim jestli je to ten song s tema zdma kde se clovek musi skrcit a necim proletet nebo ne (nejak jsem to odmitnul a proste jsem tema zdma proletel) ale na lehce pod 90% to stacilo. Ludicrous+ se mi zdal cool. (rozhodne zabavnejsi nez ludicrous speed)
Environment a svetla jsou pekny. Neni to sice 'hezoucky' jako spousta lightshow, ale je to docela 'efektni'. pro nedostatek slov se budete muset spokojit s timto popisem. Prestal jsem sekat kostky a podival jsem se na to. Necitil jsem se tak ztisnene a bylo mi tam celkem fajn (jako pouzivam asi tu nejstisnenejsi platformu prave z toho duvodu, ze moc volny prostor ve VR nemusim, ale tohle se mi zda dobry a nemel jsem z toho zachvat jak z toho linkin park tunelu, brr to uz nechci znova).