TERAMORPH: jako tahle mapa vypada fakt dobre. peknej chill song. az najdes zase neco super tak se podel.
beat saber jsem uz delsi dobu nehral, ale nekdo mi na stream poslal request na toto You're Gonna Go Far, Kid Expert+. je to sranda^_^. ten mapper obvykle moc vtipny mapy nedela, takze me to celkem prekvapilo.
[Beat Saber] You're Gonna Go Far, Kid Expert+https://www.youtube.com/watch?v=IRl26hoBlIono a jak se vsem libi chainy a arcy a tak? ost5? jako kdyz vysel ten update tak jsem ten beat saber i pustil a za me dobry. hral jsem teda jen expert+ a mapy a fajn. firestarter se mi zda nejzabavnejsi a final boss chan je prvni speed song. snad udelal lidem radost. altrewin vi co dela. i kdyz ma ty slidery nejak az moc v lasce. (taky jsem objevil, ze v beat saberu je statickej note jump offset za coz jsem rad. akorat skoky po 100ms jsou na me moc. potreboval bych 440ms)
k svetlum se moc vyjadrovat nemuzu je mi z nich zle. takze jedine, co jsem zpozoroval je to, ze kdyz jsem pustil song objevil jsem se v uplny tme, coz nevim jestli je bug nebo to tak ma ted fungovat, kdyz ma clovek vypnuty svetla. ale jinak to vypada cool aspon z toho, co jsem videl.