• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    GORG
    GORG --- ---
    DRZEEF: This would be really painful news and would open up an entirely different chapter, because I can't tell you how many people I spoke to who took peace and solace in the fact that children were not getting infected," Cuomo said. "We thought children could be vehicles of transmission ... but we didn't think children would suffer from it."

    Cuomo tim mozna otvira "novou kapitolu", ale na umrti 5 leteho kluka neni naprosto nic noveho ani zvlastniho.

    Ono i vic pomuze studie, ktera analyzovala udaje z onkologickych detskych klinik z celeho sveta, a z ni vyplyva, ze i u deti s rakovinou s pozitivnim nalezem covid-19 nemelo zadne z tech deti problem ani zavazny prubeh, coz je trochu zvlastni, kdyz maji snizenou imunitu.

    Proste faktem je, ze i uplne zdravy mlady clovek muze zemrit na chripku, i pokud nema zadne zname zdravotni potize. Je to raritni ale stava se. V tehle zprave i chybi informace, co byla vlastne pricina smrti.

    No v mediich to neni prvni clanek, ktery se jakoby mirne otre o nejake male dite, o nejaky anekdotalni pripad, a kolikrat pak chybi i podrobnosti, kdyz uz o tom mluvi. Pritom na zaklade takovych jednotlivych pripadu prece nejde vyvodit, ze je potreba se obavat o deti.

    Pripomnelo mi to ten clanek onehda o umrti jiste 16 lete holky z Francie. Nemela pry ani zadne zname zdravotni potize, takze to uzavreli, ze covid zabiji i teenagerz. Kdyz jsem k tomu hledal podrobnosti, google to popletl a nasel mi pripady umrti na chripku z let minulych, coz umistuje vec do perspektivy. svet je velky. proc zemre mlady clovek na chripku je zahada, ale zjevne se to deje. vsechny tyhle nemoci jsou zjevne hodne nebezpecne, ale vetsina lidi je zpracuje.

    2018
    Teenager dies after catching flu virus - BBC News
    https://www.bbc.com/news/uk-scotland-highlands-islands-42651203
    An 18-year-old woman has died in hospital after catching the flu virus.
    Bethany Walker, from Applecross in Wester Ross, had been suffering from the virus at home before it developed into pneumonia.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Vývoj oxfordské vakcíny ChAdOx1 nCoV-19 s vektorem v podobě šimpanzího adenoviru již v klinických studiích značně pokročil a aktuálně se testuje na lidech. Vakcína využívá metodu, kdy se část genomu viru definující protein, jímž se napojuje na buňku, vnese pomocí genetického inženýrství do virového nosiče, jímž je adenovirus. V první fázi byla vakcína testována na skupině 510 zdravých dobrovolníků, kdy se zjišťovalo, zda nemá vedlejší účinky. V předchozích pokusech se ukázalo, že podobná očkování (včetně loňského proti jednomu z koronavirů) byla pro člověka nezávadná. To oxfordskému týmu umožnilo urychlit vývoj a stanovit na konec dubna další fázi, do které se zapojí více než 6000 lidí. Britští vědci jsou již přesvědčeni o tom, že jejich vakcína je nejenom bezpečná, ale že člověka před Covid-19, jako tomu bylo v testech u opic, skutečně ochrání. A podle jejich vyjádření se tak s masovou produkcí vakcíny ChAdOx1 nCoV-19 s největší pravděpodobností začne ještě před koncem roku, tedy letos na podzim.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Photos: Police block drones from photographing NYC mass grave site - Business Insider
    https://www.businessinsider.com/...police-block-drones-from-photographing-nyc-mass-grave-site-2020-4
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    masovy hrob new york

    Coronavirus: New York ramps up mass burials amid outbreak - BBC News
    https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52241221
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Cuomo warns of 'entirely different chapter' as 5-year-old NYC boy dies from COVID-related complications - CNN
    https://edition.cnn.com/2020/05/08/us/cuomo-child-nyc-dies-coronavirus-trnd/index.html
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    DRZEEF: mno kdyz budes mrdku zhluboka vdechovat, tak zcela jistě ano...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    LUMAX: nejspíš nebudou, jen jsem nahodil co jsem našel a co nejspíše četl i DRZEEF. Ve vesmíru v kterém žije drzeef se to nejspíše děje, jen on má nějakým způsobem přístup i do naší dimenze, kde na to přijde podivné.
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Tak a je i ingnorustánu a poprosil bych i o jeho Banstán...pekny den,)
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    DRZEEF:
    DRZEEF: a kde jsou ty hromady mrtvejch tricatniku, vojaku!? Bez si honit pindika nekam do parlamentnich listu...diky moc...jses opravdu mimon, nebo budes nasazenej minom...
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    tady to mas cesky. 28. dubna cesky denni tisk, anglicky asi moc nectes, jinak bys vedel ze mrtve v Italii musela do krematorii rozvazet v nakladacich italska armada
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    Koronavirus ničí mladé. Počet těžkých mrtvic se v New Yorku zdvojnásobil


    28. dubna 2020 16:30
    Je jí 33 let, byla zdravá, ale teď utrpěla těžkou mrtvici, jejíž příčinou byl koronavirus, a tak se o­ ní tento týden bude psát v prestižním lékařském časopisu New England Journal of Medicine. A je jednou z mnoha.

    Američtí lékaři používají výrazy jako „šok“, „šílenost“ a „extrémní překvapení“, když popisují svá zjištění, že virus neničí mladé lidi zápalem plic, ale mozkovou příhodou. Jde o třicátníky a čtyřicátníky, kteří nejsou věkově ani zdravotně ve skupině, jíž by mělo něco takového hrozit. Ale když je s mrtvicí přivezou, testy odhalí, že jsou i pozitivní. A obvykle žádné příznaky necítili.
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Navic podle ikonky ses nejakej fanda do armady, kterej sem neco vybleje, co bylo rano na novinkach...ses uplne mimo, tady si na vojaky nehrajem...diky
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    LUMAX: cau, zdroj byl msn.com, new york times, na umirajici tricatniky na mrtvice v new yorku co jim vozili do nemocnic, kdyz bylo new york 2000 mrtvych za den, nestrasime, zabiji to i tricatniky.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    LUMAX: pan doktor kocour ma v tom auditku ban, takze strasi tady. Moc dlouho to taky asi nebude :D
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    sars-2 ncov nalezen ve spermatu uzdravenych pacientu - u 20ti procent muzu nakazenych. zdroj cnn.

    covid je sexualne prenosny.
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    Takhle se presne dela ta spatna a uboha novinarina ala bures...nepodlozeny straseni o nicem...soupnu nakou sracku na net a jdu si po svejch...a to, ze si to precte x jelimanu jako ja a sirej to dal...to vas moc uz nezajima vid..#zvracim
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    LINKOS: je tam neco o hromadach mrtvejch tricatniku..??? Tvl...ste jak baby na trhu a este ve spatnym auditku...

    Podle NEKTERYCH amerických lékařů způsobuje koronavirus v tělech pacientů krevní sraženiny, které jsou odpovědné za VYZNAMNOU část úmrtí. Napsal to list The Washington Post

    Zadny jiny zdroj? Neco odborneho? Ne! Jen Novinky a prevzatwj mozna clanek z druhyho koncw planety...bezte s tim delat senzace do auditka o Covidu a tam vam to vysvetlej...cau
    LUMAX
    LUMAX --- ---
    DRZEEF: ano, cetl jsem o krevnich srazeninach, 7. dnu, ale zajimaj mevty hromady mrtvejch tricatniku v newyorku, kteri umreli na krevni srazeniny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam