• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    JINX
    JINX --- ---
    E2E4: Ja s tim problem nemam. Potrebuju se te konferenci vyhnout a rozhodne nehodlam obchazet jakakoliv narizeni protoze delat prvni dojem tim ze nemam test a obesel jsem to je fakt fail. Podle vyjimek zverejnenych na polske strane to taky neni mozne ale moc se v tom neorientuju.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JINX: legálně asi ne, ale za první vlny existovala pašerácká stezka :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JINX: v Německu měli také kontrolovat, za poslední týden jsem projel hranice 4x a nikde nic, bůhví jak je to na Slovensku. mám pocit, že o tom jenom mluví ve zprávách..
    JINX
    JINX --- ---
    Nevite plz jak je to s prechodem pres hranice z CR na SK? Bohuzel nemam sanci stihnout test a vyjimky pro me neplati. Ze SK strany jsem dostal tip ze mohu prejet pres polsko/rakousko. Moc mi to ale nedava smysl, kdokoliv me muze na tom prechodu z polska/rakouska zastavit a zkontrolovat doklad totoznosti ze jsem cech.
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    Úmrtí
    Celkový počet úmrtí osob s onemocněním COVID‑19 zahrnuje všechna úmrtí osob, které byly pozitivně testovány na COVID‑19 (metodou PCR) bez ohledu na to, jaké byly příčiny jejich úmrtí, zda k jejichž úmrtí došlo v rámci hospitalizace či mimo ni. S ohledem na fakt, že vykazování úmrtí má určité zpoždění oproti reálnému stavu z důvodu validace a uzavírání případů krajských hygienických stanic, se mohou denní záznamy zpětně měnit právě z důvodu průběžného doplňování. zdroj :https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19/vysvetleni-pojmu
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    COvid-1984
    MORECUTS
    MORECUTS --- ---
    Izraelci zuří kvůli uzavření země přes svátky. Jako by se to v Česku vyhlásilo 24. prosince ráno, říká expertka | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...ni-karantenu-expertka-situace-tam-v-mnohem-pripomi.A200914_194758_lide_sed
    GORG
    GORG --- ---
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MORECUTS: skvelej clanek
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DA_NIELA: Jo, mně se tohle děje i když se snažím dodržovat bezpečné rozestupy v autě. lidi jsou debilové no.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Když čekám ve frontě u pokladny, snažím se držet aspoň nějaký odstup od člověka přede mnou. Rozhodně to nejsou doporučené dva metry, spíš jeden. Mnozí spolunakupující tuto mezeru i tak interpretují jako konec fronty a normálně se cpou přede mne.
    Nemluvě o člověku za mnou, který mi při tom statečně funí na ramena a postrkuje košíkem vpřed.
    GORG
    GORG --- ---
    There seems ‘no end to the untruths being told’ to Australians: Alan Jones
    https://www.youtube.com/watch?v=9P1zEAP4prg
    GORG
    GORG --- ---
    co zaujalo mě..zaujtaost autorky textu přisla zjevná i mně.. ja nevím.. nedokážu to hodnotit. nečetl jsem to. nechtělo se mi číst tak dlouhý tedt popravdě :) hlavně od někoho očividně zaujatého.,.. ale názory toho autora tam byly zjevné.. koukal jsem taky na článek NY Times.. on asi bude takovej nějakej.. nemám ho víc nastudovanýho.. hodím linky zajímavjěí pak případně
    GORG
    GORG --- ---
    Já nevim.. z toho popisu článku, co jsemnlinkval já, je ten týpek psychicky dost nestabilní, plný vokalizovanych názoru , zejména c ose týče AIDS.
    GORG
    GORG --- ---
    E2E4: agendu?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GORG: Nebo jinak, ten typek do toho moc cpe svoji defaultni vyhrocenou agendu..
    Agendu, ktera mne nebavi a ktera se mne netyka.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    GORG: Ano, jako bych ti poslal ovčácká pro protiproud, taky bys asi nepřekousl , i kdyby psal o něčem normálním.

    prostě se to nedá číst, no. najdi nějaký normální zdroj a přečtu si to.
    GORG
    GORG --- ---
    „S ohledem na zhoršující se situaci v pátek krajská hygienická stanice oznámí, že v pondělí vyhlásí nařízení o povinnosti nosit roušky v pražských nákupních centrech, které bude platné od středy. Omlouvám se všem, kteří mají rádi překvapení, ale takto se na to mohou připravit,“
    Zdeněk Hřib smazal tweet o povinných rouškách v obchodech - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...-tweet-prazskeho-primatora-oznamil-povinne-rousky-v-nakupnich-centrech-8795

    Roušky budou v Praze nutné i v obchodech - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/zive-zprisni-se-v-praze-po-rekordnich-narustech-proticovidova-opatreni-8818


    // to je fakt komedie. co branilo tomu tohle "oznamit" uz 16. dubna v 19:39? tak je tu po tech 6 mesicich nejaky plan? na ktery se da pripravit? at pak v nedeli neoznami, ze ve ctvrtek oznami uzavreni hospod uz od 18 hod., protoze na to nevim, jak se jde za 3 dny pripravit. ani ne tak co do zasoby alkoholu ale ti, kteri maji tyhle veci jako predmet podnikani. "radi prekvapeni"? to je vysmech, arogance, ci jak si to vylozit?

    a pokud je nejaky plan s rouskama, tak to zavedte, kde je to potreba podle nejakyho planu, ne 3 dny po 1. zari oznamit, z esi to dame i v obchodech. a od nedelni pulnoci bude povinne v rouskach i spat. zacinam mit jistotu, ze tenhle zpusob oznamovani neni diletanstvi ale zamer. aby to nevysypali na lidi vsechno najednou.
    GORG
    GORG --- ---
    E2E4: to si z toho ale odnesl něco dost nepodstatného. mě už tahle ad hominem doba začíná srát.
    rozhodně mi přijde podstatnější, jak vnímal svůj vynález PCR ten vědec.
    ten jeji text jsem ani nečetl.

    zvláštní.. poslal jsem ten link kámošovi.. a ten měl úplně stejnou výtku. tedy zatím 0% reakce na vyjádření toho vědce (jinak doporučím si všimnout, že má dost týpek ujetý názory, tak doporučuju to shodit na téhle notě :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam