• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: Aha. No tak to zkus hodně často a veřejně rozhlašovat, brzy narazíš na někoho komu to zabilo někoho blízkého a pak se asi problém tvé mrzké existence vyřeší sám. Jen teda škoda, že dotyčný pak asi bude muset do vězení.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: Povím ti jedno tajemství, ktere se z mainstreamu nedozvíš, je děsně tajný, chceš?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: me bavi, jak maj smazky z nyxu vyhoneny sebevedomi :D :D

    dokážu na rozdíl od mnohých uvažovat.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: covid byl pohodová rýmička, co ti na to mám říct...jestli to někoho sundalo tak by na sobě měl zapracovat a ne buzerovat druhé.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: kde jsi přišel na to, že léčím HIV? Zjevně moc hulíš...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: zajde za id ASAFA a ten mu doporučí chlornan v roztoku od kamaráda, problem sold
    PSYTRANCE007: a covid19 je teda neškodný nebo jak to teď je, když máme tak nízkou smrtnost ?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: To je v pořádku. Tak ať pijou, když tím neobtěžují druhé. Nám se teď taky soused uchlastal, byla to čistě jeho věc, jak se sebou naložil. Neobtěžoval tím druhé tak pohoda.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: žádný. Rozhodně nejsem vyhulenej a dokážu na rozdíl od mnohých uvažovat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: a cim ty lecis HIV?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: No vidíš, a lidi měli pocit, že pít je prostě taková úroveň "normálu", že toho nechat nejde, že by to bylo přílišné omezení osobní svobody.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: Taky mě mohlo dojít, že narazím na blba se strojovým myšlením, holt stane se no. Tak pro některé slabší jedince tedy mnoho virů či bakterií zdánlivě neškodných.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: by me docela zajimalo, jaky drogy pan psytrance bere. asi nejaky slunickarsky....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: samozřejmě, můžeš roznášet straptokoka a nebo HIV, dyť je to to samý :D
    ty seš fakt ignác.. :D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    FINSON: vemena ne no, to souhlasím.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: můžeš přenášet vždycky a všechno. Možná bys měl do smrti chodit ne v respirátoru ale v plynový masce s antibakteriálním filtrem abys měl jistotu.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: To ale podle mě srovnáváš nesrovnatelný. Jednak v případě lahve alkoholu ti stát dává na výběr. Pij nebo nech být. V případě CoVidiocie bez ohledu na to, jestli je člověk zdravej, jaký má obsah protilátek, jestli pro něj covid vůbec představuje riziko tě nutí do něčeho, co v některých případech ohrožuje zdraví a podmiňuje tím normální život pro běžné lidi. Pravidla fungování většiny se přizpůsobila menšině, protože oni třeba mohou být ohroženi a pokud toto nikdo nevidí tak je holt nutné mu to připomínat. Kecy typu že neočkovaný ohrožuje očkované nebo že jeden nemocný nakazí x dalších (během COVidiocie jsme dělali několikrát akce v uzavřeném kolektivu a ne jednou se stalo, že tam byl někdo nemocný a nestalo se v globále vůbec nic). A opět k respirátorům: Když zkrátka jedincům nedochází, k čemu je respirátor proti prachu a jak je účinný na prach (pokud se vůbec správně nosí) tak jak asi může být účinný proti virům. Zkrátka kdo má alespoň průměrné IQ tak tohle mu musí být jasné a výlevům hysteriků se musí akorát zasmát. Hodně ovcí si třeba myslí, že se chrání před virem přicpáním dýchacích cest ale už z logiky věci je tohle proti přírodě. Dýchací cesty mají být zkrátka průchozí, jednak proto, aby člověk dýchal čerstvý vzduch a pak aby vše co má z těla odejít odešlo. Kdo si myslí, že ho ochrání dusítko místo přirozené imunizace tak prosím ale ať s tím neobtěžuje druhé. Ovce by mělo varovat i to, jaká kvanta lidí byla ve střetu zájmů ohledně ochranných pomůcek a že těch pár animací, co bylo na webu pocházelo od překupníků s tímhle...proč asi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TAPINA: u pití riskuješ svoje zdraví, virus můžeš bohužel přenášet a debilita pak už není účinným nástrojem evoluce, ale zkázy :-/
    FINSON
    FINSON --- ---
    CORDELL: Kámoška holt neumí zacházet s respirátorem. Já třeba zase nedávno spadl z kola, takže kola jsou špatný, škodí zdraví a nikdo by na nich neměl jezdit!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Jo jo, von se vždycky nejlíp používá rozum, když jde o to na něco se vykašlat. Třeba na pokutu od dopravního podniku, nebo tak.

    Což mi připomíná...nedávno jsem teprve shlédla minisérii Metanol, o relativně nedávné neblaze proslulé kauza. Ještě to fakt není tak dávno, člověk má v živé paměti, že to fakt takhle probíhalo, že to není literární nadsázka. Na všech kanálech běží několikrát denně varování, že do prodejní sítě unikl do slova a do písmene otrávený alkohol, obsahuje jed, po jehož požití má člověk docela malou šanci na přežití a není jak ho včas poznat. Lidi, prosímvás, nekupujte si teď přinejmenším tvrdý alkohol, jinak s ním hrajete ruskou ruletu, na koho ta otrávená flaška padne. A lidi co? Chlastali dál a přibývali v nemocnicích a na hřbitovech. Protože stát nám nemá co nařizovat, že nesmíme pít, my máme svůj rozum. Když zavedli prohibici, tak se to obcházelo. Mentalita toho typu, kterou doslovně vyjádřila jedna postava v seriálu "To má zařídit stát, aby to tam nebylo, ne lidi." Přitom to bylo krystalicky jednoduché, žádné složité obraty jako že někdo na to umře a někomu nic není. Tady je x flašek, jedna z nich je otrávená, vyber si a napij se, nebo nepij. A bylo to marný.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: njn, ale PSYTRANCE007 rika, ze jsou opatreni zbytecna, nezakonna, ze mas prece pouzivat rozum a to staci! to je sach mat uz pri prvnim tahu, z jeho pohledu. pro ostatni to je spis diskvalifikace z odborny diskuze v prvnim tahu, ale zas kdyz chce bejt nekdo za tupce, proc mu branit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam