• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    SIK
    SIK --- ---
    PSYTRANCE007: a jak bys prosim te, teda vysvetlil treba ten pruser v Berganu, kde lidi padali jako hrusky? Na tom zacatku…, tenhle a jiny pripady prave vedly k tem lockdownum, protoze lidi si kakli do trenek (dle myho opravnene), ze se to treba nebude moct dat zastavit… ze ruzny vlady se v tom pak dal babraly a delaly chyby je jina uz jina vec, rozhodne ale na tom nejde postavit tvoje prtodoxni popiracstvi vseho.
    SIK
    SIK --- ---
    Zlý lockdowni :-D tohle je z extremu do extremu, kterej je ale horsi?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    HAR4NT: jj, většinou on, Rajchl nebo Hamplová. Díky bohu za ně. Jinak když už se tu nakously ty nebohé oběti CoVidiocie tak tady je zase "studie" dopadů: https://echo24.cz/a/SHqiw/dopady-restrikci-covid-lockdown-alkohol-umrti?#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PSYTRANCE007: judr Tomas Nielsen:D ja si rikal, co za tim bude za postavicku...
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    HARDCABB: sorry ale připadám si jak v mateřský školce. Proč jsem zrovna proti tomuhle jsem psal pár příspěvků zpětně a několikrát před pár dny a záhy se zeptá další....
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    HAR4NT: asi jako já a všichni moji kámoši a rodina okolo viď :-))
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Právní stanovisko k nařizování nošení nesmyslů na pracovišti: https://www.prolibertate.cz/2022/08/stanovisko-k-narizeni-zamestnavatele-pouzivat-ochranne-prostredky-dychacich-cest/#_ftn1 je mi jasné, že ovce se dusej rády ale třeba je i zde někdo normální, komu to vadí a rád dýchá čerstvý vzduch.
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    SIK: Zajimave, ze provaxx taky.
    Žena zbila v metru jinou cestující kvůli špatně nasazené roušce - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zena-zbila-v-metru-jinou-cestujici-kvuli-spatne-nasazene-rousce-40354932
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SIK: oni jsou agresivní i v osobním kontaktu.... 😔
    Asi ne všichni (chci věřit v lidstvo)....ale rozhodně dost.
    SIK
    SIK --- ---
    zajimavy, ze antivaxeri jsou vzdycky takovy agresivnejsi na tech internetech… fakt bych se chtel takovymu psytrenzovi podivat nachvili do hlavy, videt kolem sebe samy ovce musi byt fakt frustrujici :-D vsichni okolo ockovany a jeste ke vsemu bez vychozeny zakladky, proste psycho )))
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PSYTRANCE007: jestli tomu dobre rozumim - nejsi systemove proti ockovani, ale jsi jenom proti tomuto konkretnimu covid ockovani, je to tak?

    sam mas vsechny povinny (a mozna i nepovinny?) ockovani a svoje deti (pokud mas?) bys nechal bez kecu naockovat, ale veris ze covid ockovani bylo vytvoreno jen kvuli panice/svetovymu radu/kontrole/zisku a je ucinnosti za vsema ostatnima vakcinama a vedlejsima ucinkama naopak horsi nez ostatni vakciny?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PSYTRANCE007: myslim populaci obecne, chlap co za nakou kliku vzal 2 minuty pred tebou atp. a o tech lidi z prace se da rict pouze toliko, ze bez vakcinace by velice pravdepodobne meli zen prubeh jeste tezsi. jestli veris tomu, ze vakcinace implikuje subjektivne horsi prubeh pri nakaze tak....se asi stejne du divat na Rise of the footsoldier, timhle nebudu dal ztracet cas.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    nic, jdu si zacvičit, bye
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: A hlavně se ordinovalo po telefonu!! doktoři ze strachu nepřijímali pacienty!
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    HAR4NT: očkovaných je právě jenom hrstka, v rodině dva. Neboj, šířil jsem osvětu jak to jenom šlo. V práci měli CoVid všichni očkovaní a část neočkovaných s tím, e hůř bylo očkovaným ale to už jsem zde dříve taky psal.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: nemá konzistenci vodní páry, samotnej virus je dokonce ještě menší částice. Ta analogie s vodní párou měl být argument pro to, že když projde i vodní pára tak virová částice už tuplem ale opět nechápeme, že? No aby nebylo když byla odmítaná péče, člověk se musel doktora doprošovat a u vchodu místo vyšetření vyplňoval dotazníky. Hlavně co zanedbaných onkologických pacientů to stálo život.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PSYTRANCE007: podekujte okoli, ze se ockovat nechalo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: nezlob se na mě, ale argument lejstrem v nymburský nemocnici fakt nepochodíš. tady jsme dosud řešili základní fyzikální principy, jako např. prostá filtrace. jediný co jsi zkusil je "výrobce" a "objednatel testu". to je naprosto irelevantní. nebudu s tebou řešit ani vodní páru, protože to absolutně nic nedokazuje, protože virus snemá konzistenci vodní páry. samotnej fakt, že tím vážně argumentuješ je na pomezí komedie a tragedie.

    jako stěžejní vidím tvou podezřívavost prakticky vůči čemukoliv, co se tě netýká a s čím nemáš zkušenost.

    PSYTRANCE007: ale já už psal, připraven na tuhle pičovinu s covidem či bez něj, že je tady 40tis nadúmrtí za 2 roky, přičemž loňskej rok byl nejhorší od 2.sv.

    Počet zemřelých obyvatel České republiky | Století statistiky
    https://www.czso.cz/csu/stoletistatistiky/pocet-zemrelych-obyvatel-ceske-republiky
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: statistiky (pro neznalé) se dělají tak, že když měla oběť pozitivní test tak automaticky umřela na Covid. To není žádný výmysl ale oficiální text ze stránek MZ. Udělal jsem si kdysi i printscreen protože jsem tomu sám nemoh věřit.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: zajímavé je, že od nás z rodiny kvůli covidu nikdo do nemocnice nejel. Jel akorát tchán po vakcíně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam