• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: jo když jsem psal koroňákovo desatero tak jsem si delal prdel hlavne z volicu ANO a CSSD. Prišlo mi že u babišovců je ta mira zdebilnění daleko větší.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Já zase znám spoustu voličů Trikolory, SPD, Babiše,..., kteří se stali naprostými covidovými fanatiky. Covid a válka na Ukrajině rozdělila nejen "neomarxisty", např. pirát Dostál, ale i "fašisty".
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MAKROUSEK: ono kdyby to přímo schvalovali, tak by se se zlou potazali..

    obhajovat invazi do cizí kvůli snaze nasadit tam loutkovou proruskou vládu to prostě neprojde. dobře pamatujeme, jak nám totéž udělal sovětský svaz v roce 1968 a dovedeme si představit, jak by ty bomby padaly na naše domy, jsme další na řadě atd.

    ono glorifikovat Rusko je jaksi nemožný. na první pohled je jasný každýmu, že je to zaostala, primitivní země s odporným režimem a agresivní imperiálistickou politikou.

    tak na to propaganda jde chytre.

    místo aby Rusko přímo vychvalovali, tak zasévají pochybnosti, poukazují na nejistoty, whataboutismus,. nedůvěru k institucím obecný svár a hejty, který rozdelujou společnost..

    no ale to jsme offtopic, došlo nám tu k vrbetizaci auditka.

    myslím že obětí ruské propagandy i covidoveho strachu/nedůvěry tu nikoho nepřesvědčili, takze by mohli jít někam jinam.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PSYTRANCE007: Neschvalujou. Ale fandej Rusku.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Tak jestli být proruskej je stejně snadný jako konspirátor či antivaxer během CoVidiocie tak z toho si fakt nic nedělám. Nevím o to, že by někdo z nich schvaloval konflikt.
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    E2E4: Jeden tvrdi to a ten zas tohle.
    J.Rajchl, P.Rédová: Trestní oznámení na J.Cempera 14.12.2021
    https://www.youtube.com/watch?v=uoo5HHx5tDM
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BIZMO: v tom videu kde říká že je sestra z JIP a tady její další vyjádření na dostatečné nedůvěryhodném serveru, kterému jistě věříš, podepsana jako zdravotní sestra

    Petra F. Rédová: Když Manipulátoři jsou ve skutečnosti dezinformátoři | AC24.cz
    https://www.ac24.cz/blog/petra-f-redova-kdyz-manipulatori-jsou-ve-skutecnosti-dezinformatori/
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    E2E4: Redlova nikdy netvrdila, ze je zdravotni sestrou.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: ó, dokonce Petra redova, ta sestra z JIP co se ukázalo, že není ani z JIP, ani, sestra ale kosmeticka s eshopem.

    to si určitě nechám ujít.

    tobě nepřijde divný, jít na demonstraci s trikolórou, svobodnými, komunisty, neoliberalem z vše a bývalým tajemníkem Václava Klause?

    aspoň jedna z techdle skupin ti musí bejt krajně odporná, ne?

    jediný co je spojuje je snaha se přiživit na jakýkoliv nasranosti na ty nahoře, resp. ji zvyšovat a nabízet "snadná řešení"..
    WANTON
    WANTON --- ---
    Tematické:

    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Bohužel, co jsem slyšel, bude tam spousta SPD a Trikolora proruských mrdek. :-(
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    3.9. bude demonstrace. CoVidiocie se bude týkat spíš okrajově ale vypadá to, že účast bude hojná. Doufám, že bude alespoň stejná jako byla na Staromáku během hlavní vlny buzerace: https://www.naprvnimmiste.cz/
    WANTON
    WANTON --- ---
    E2E4: Pozor, rusky svab je proti zasadam komunity, na fb je za to 30 dni.

    Dovoleno je proruska filcka nebo proruska mrdka.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SPAMST: Rusky šváb se pozná hlavně podle toho, že v auditku o covidu mluví o, pokud dobře chápu, naší reakci na válku, kterou vede Rusko proti Ukrajině.

    tohle už jsme zažili jednou, jak všechny antivax skupiny na fb po Vrběticich změnily noty a začli kopat místo proti očkování za rusaky..

    nebo kde je ta souvislost? např myslíš že když přestaneme posílat zbraně na Ukrajinu tak nám Rusko posle experimentální vakcínu Sputnik-V light nosní varianta, kterou si dal i Putin ? :)

    v případě Vrbětice se výměna za Sputnik totiž nějak nepodařila..
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    CAIDEL: ked nedokážeš najesť oficialny dokument kde je napísané že "vakcíny" majú dôkazy že to pomáha tak co takto aspoň nájsť k tím ruským svabom kde je v ústave napísané že vyhlasujeme vojny alebo že premiér ma takú právomoc a v akom prípade? Zatiaľ vláda urobila nádherné manko a prezentuje sa ako "obchodník zo smrťou".
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Tak dneska vypadlo z naší babky, že ji je od třetí včelky permanentně blbě. Jo kdo chce kam.....
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: *vyhledávat věci které vyhovují
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: ano, je to primitivní algoritmus: přečíst studie, vyhodnotit studie, být si vědom jejich omezení, porovnat je mezi sebou, analyzovat data, porovnat data a studie, udělat závěr, jehož součástí je i "jak hodně je to jiste"..

    zatímco tvoje metoda je složitější a těžko popsatelná algoritmem:

    za vším jsou prachy, oni námi manipulují, jsem pobouren a plný nenávistných emocí, má osobní zkušenost to potvrzuje, je to tak protože počítání na úrovni 3. třídy, různé zdroje, který píšou i pro tebe moc ulitle nesmysly a lidi co se opakovaně mýlili v zásadních věcech (další vlna nebude, stačí očkovat 30k lidí a je po covidu) to taky potvrzují..

    a nevadí, že stejný názory mají různý rasisti a nacisti a Ruska propaganda říká to samý.

    ergo, ti co to neprokokoukli musí být ovce.

    on teda ani racionální přístup moc nepomůže, čím je člověk chytřejší tim větší má schopnost si vyjednávat věci které vyhovují předem připravenýmu názoru.

    četl jsi tohle?

    Problém symetrie - by Jan Kulveit
    https://boundedlyrational.substack.com/p/problem-symetrie
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: Jo, to je ovčí automatická odpověď, tak to holt je. Ovčí myšlení funguje podle primitivního algoritmu, bohu žel.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: No, jo, chudinko malinká. Ano, určitě jsi ruský šváb/filcka jenom kvůli tomu, že kritizuješ přístup vlastní vlády. Tak určitě. Což tady mimochodem kritizuje prakticky každý jestli sis nevšiml - tady se hraje většinou za tým věda FTW!, určitě ne za tým Babiš a jeho ministři nebo nedejbože Válek.

    Nj, já jsem zas ovce a to jen kvůli tomu, že rozumím tomu jak funguje statistika. Nenaděláš nic. Život není fér.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: Jo ruskej šváb, taky pravda. To už jsem si taky vyslech když jsem se vyjádřit ke zmrdskému přístupu vlády ke své vlastní zemi :-)) Snad se ovečky nenechají na zimu moc oholit, bohatá zásoba vlny se jim bude hodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam