• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    "Ostatní členové kabinetu mu prý zakázali diskutovat o negativních dopadech koronavirových restrikcí. Lidé kvůli nim mimo jiné zanedbávali prohlídky u doktora a prodlužovaly se čekací listiny na důležité lékařské zákroky, prohlásil Sunak."

    Neměli jsme tak strašit covidem, kritizoval kandidát na britského premiéra Sunak vlastní vládu - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-nemeli-jsme-tak-strasit-covidem-kritizoval-kandidat-na-britskeho-premiera-sunak-vlastni-vladu-40406808
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TAPINA: good, manzelka me nenechala spat dokud se nekde nezeptam
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MATHEZ: Nedala bych jí ani neprošlej.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PALEONTOLOG: tak skus nájsť k tomu tých 2 investigatívny novinárov zo zdrojmi lol
    Alebo je to zase desinfo na 2-3 mesiace :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPAMST: to je ideální, to je to YT video, který to všechno vyřeší :))
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    Tucker Carlson: This story may have prevented Biden from becoming president
    https://youtu.be/Hlc8EIrQxZc


    Trosku mimo misu ale...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    nejaky veterinar?
    ublizi kocce rok proslej ambrobene?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SPAMST: Třeba teď je nejlepší zdroj informací Pekarová :-D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: Jinak dlužno dodat, že do těch zkušeností s tou očkovací sračkou jsem proti ní nic neměl. První signál proč nejít byl ten kolaps v rodině, jasné ne potvrdilo úmrtí sousedky a na povinnost postavit se covid totalitě měly vliv Burešovy výroky. Jinak ve středu jedu ke kámošce, který se po tom rozjela rakovina. Byla očkováním posedlá tak jsem zvědav, jak bude mluvit nyní.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PALEONTOLOG: dobře:D takže tri náhodné zdroje ako Hanka z fb lol
    To by znamenalo že predstaviteľ státu je hodnoverni zdroj?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: tak z vyhulence nic jiného než urážky nevypadlo. Spíš mu došla jeho velmi omezená slovní zásoba.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SPAMST: ne jen vakcína ale omezování pohybu, covid pasy, fízlové, co buzerovali lidi, zaklekávání matek s dětma během vymáhání protizákonných opatření, potlačování názorů a další a další.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: To diskutovalo, když jsem napsal, že mi po té sračce zkolaboval tchán a umřela sousedka pár dnů po jehle tak jsem dostal ban :-) na tuhle zkušenost není potřeba žádnej ae news apod. stačí jenom nemít zavřené oči. Taktéž definice umřel a měl pozitivní test=umřel na covid není z ae news ale oficiálního prohlášení na webu MZCR tak jaká konspirace? Že je očkování v nejlepším případě k hovnu (ale stojím si za tím, že v mnohých případech i poškozuje zdraví a důvody proč jsem psal nesčetněkrát). Jak je účinné máme možnost vidět ve statistikách. A opravdu nemám pocit, že by se od začátku očkování umíralo méně. Umírá se podle sezónních výkyvů tak, jak jsou či nejsou vhodné podmínky pro šíření viru. Rozvolnění, co udělal Bureš bylo to první a zároveň poslední, co udělat moh. Všechna ostatní šikana byla jedna velká tragédie. Segregace lidí, omezování základních práv a svobod, omezování volného pohybu (imho to všechno byly jeden čas také konspirace) může obhajovat nebo popírat akorát (jak by řekl vyhulenec) jenom totální dezolát.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPAMST: tak třeba v žurnalistice platí, že informace má mít 3 nezávislý zdroje. v případě peer-review studií už to neplatí, to je nějakej statement s metodikou, daty a výsledky. lolku
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PALEONTOLOG: no práve nie keď rozdiel medzi dezinformáciou a pravdou je tak 3 mesiace lol
    Možno by si teda mohol dať nejakú príručku ako to rozhodujete ;)

    Tak 3 vakcína bola ťažké dezinfo :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ufo má jen dostatek sebeúcty, aby trávil čas smysluplněji, vysvětlovat to totiž nemá smysl.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: já bych řekl, že se tady docela živě argumentovalo, dokud to dávalo smysl.
    já bych třeba nezaměňoval politiku v praxi během pandemie (kor babišovu) s vývojem poznání medicíny. covid19 ještě neoslavil 3 rok, na začátku pandemie se o něm vědělo úplný prd a jediný data byly z číny, který z principu nikdo nevěřil. rozvoj nemoci v lombardii ukázal, že to je kosa a ne chřipečka a pak se ukazovaly další věci. když v létě 2020 babiš jako jedinej zástupce vlády v evropě prohlásil, že covid zmizel, lidi bez rozhledu mu věřili, ale odborníci věděli svoje. následující řízení pandemie na podzim a v zimě měly devastační následky na ekonomiku i zdraví lidí. zachránilo to očkování, který postupovalo od nejohroženějších skupin (případně kritický infrastruktury). všechno to dává smysl, i to, že při mutacích je očko jako prevence šíření k hovnu. to jsou normální informace z normálního světa. pak máš berany, pekové, šmucelry, landy, nielseny a kdovíjaký kokoty, co se "dusili". tragédie v přímým přenosu. aby toho nebylo málo, tak se začátkem války na ukrajině hromada dezinformačních kanálů (od politickejch stran po kanála AE news, zdravíme pollerta) přešaltovala na dezinfo o válce na UA. jaká to náhodička. škoda že tady konspirační uvažování bere rychlej konec a zůstává u billa gatese, útoku na wtc, světovlády židů a 5G.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    A teď by se hodilo vyhulencovo moudro typu nojo, ty seš ale dezolát :-D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: odkazů jsem zde naházel mnoho a na yt jich zase tolik nebylo (ale chápu, máš problémy s tím vnímáním souvislého textu). Rozdíl mezi mnou a tebou je, že když dám link já, jde o konspiraci a když ty tak jde o svatou pravdu. S tím já ovšem nic nenadělám. Jinak jo, ministerstvo pravdy má skutečně přijít. Ráno jsem o tom čet na hot news na seznamu :-) oni s tím teda chtěli přijít už během covidiocie ale jaksi to nestihli. O Covidiocii bylo zajímavé sledovat web MZCR, sekci o konspiračních teoriích, jak se postupně ta pravda měnila a ohýbala podle potřeb.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPAMST: já myslím, že si to dokážeš najít sám. pokud ne, pámbu potěš

    PSYTRANCE007: základem konspirace je neověřená/neověřitelná informace. třeba proti dvojitě zaslepeným studiím a několika fázím testování vakcíny přijde SPAMST nebo PSYTRANCE007 nebo jinej blázen a začne linkovat videa na YT se skutečnou pravdou :-)
    jako ze špatnýho snu. no a pak se někdo ohradí, že ověřitelná ifnormace je jiná a konspiraci nelze relevantně podložit a najednou máme ministerstvo pravdy.
    tak určitě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam