• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: tak když neumíš odpovědět normálně, tak si zajdi za speciálním pedagogem a nechoď do odborný diskuze
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: pomoc by tu potřebovalo koukám víc jedinců...ne jen, že nedáváš souvislej text ale i blouzníš :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: to sis teď vymyslel, když jsem se tě ptal, mlels zcesty něco o tom, že šukáš s ovcema
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: jestli kolaps, krevní sraženina a vysoké horečky, co nejdou srazit déle jak týden je standardní účinek té sračky tak pak neměl....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: ale vždyť žádný NÚ neměl, tak co to zas meleš
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: Hučeli jsme do něj všichni...komu není rady, tomu není pomoci....ale tak plno ovcí dopadlo stejně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: ok, takže žádný NÚ neměl, tak toho lékaře celkem chápu, že neřešil se strejdou nevyžádaný hovna
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: když ze statistiky část vyjmeš tak je statistika zkreslená a nejde pak o věrohodnou statistiku. Takhle přesně vykazovali třeba úmrtí na chřipečku. Do statistiky musíš právě zahrnou všechny a debilové předně umírají na očkování, protože rozumnej člověk na to nejde.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: to mě těší že víš, koho mám nebo nemám v rodině, ošem to je pak otázka koho izolovat....
    BASSICK
    BASSICK --- ---
    SPAMST: Ok, takze nedokazes.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    BASSICK: prečo zabíjať čas čítaním niečoho co sa bude prepisovať?
    Načo sa zaťažovať starým procesom keď sa chystá nový?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BASSICK: je naprosto mimo, zcela nekompenzován. mezi tourettovské LOL náhodně strká slova nebo odkazy
    BASSICK
    BASSICK --- ---
    SPAMST: Dokazes ten text vubec precist? Me se zda z toho co tady predvadis ze vubec netusis o cem to je.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: No, podle toho kolik jsi ve svém okolí hlásil statisticky velmi nepravděpodobně mrtvých, zničených očkováním, poškozených očkováním a tak podobně, bych to viděl na jednu ze dvou možností:
    a) je potřeba tě někam zavřít, protože svému okolí přinášíš ale vážně neuvěřitelnou smůlu a zdržovat se v tvé blízkosti je strašlivě toxické
    b) půlku případů sis vymyslel, druhá půlka se stala úplně jinak a je následkem covidu a tchána nejspíš ani nemáš.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    CAIDEL: prečo drtivy argumnet :D tak to tu prezentujes ty.
    Ale keď už aj tam sa objavuje že sa preveruje ako liek na covid tak je to hodně zábava. A očividně sa zmenia postupy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: jak jsem psal už dřív, z idiotů se statistika nedělá. prozradíš s čípak měl problém?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: tak odpověď typu dezolát je taky hodna génia :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: opět argument sociální bubinou, bravo pane :D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: Tak minimálně můj tchán nikde hlášenej není, protože se s nim doktor odmít vůbec bavit. A osobně pochybuju že i ty případy z práce, protože se tomu každej vyhýbá.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: on má rozklíženej mozek na dvě části, neexistuje informace, která je validní v obou hemisférách současně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam