• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: k čemu je tobě výzkum? dyť seš dutej jako futrál na housle
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SADY: Hezký, po dezolátech je tady změna, dalo ti to moc práce tohle vyplodit? No jako by se zde vedla jinak debata na úrovni :-D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: ale čtu jen zrovna příbalovej leták něčeho, co do sebe nehodlám vpravit není ten správnej šálek čaje. Zajímaní mě výzkumy a ty v příbalovým letáku opravdu nenajdu, to sorry jako.
    SADY
    SADY --- ---
    PSYTRANCE007: a chapu, ze projektujes, protoze kolaborantska filcka a proruska ovce ses ty 🧏‍♂️ ale nechces to tady uz prestat zasirat a vyjadrovat se k tomu se soudruhy v pletkach, pripadne u lalinky? vzdyt to tady zjevne nema cenu ani zadny vyvoj, tak proste odpal do pice, dik!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: tak alespoň má tahle krippelnsturmband jasně vymezenou ohrádku na tyhle sračky a jinde jim pšenka nepokvete. to se týká i wantona, kterej, přiznejme si, může ty svoje moudra ze soukromý kliniky ventilovat jenom tady a dobře ví, že s tím do slušnejch auditek nemůže, bo ho s takovou mírou demagogie odevšad vykopli :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYTRANCE007: chápu, nečtěš, ale jseš ochotnej se o tom roky do krve hádat.... a takhle si tu žijeme!
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: no já ho nečtu, proč taky když to do sebe vpravit nenechám:) si nech nastřelit dvojitou nebo skákni ještě dneska. Zase jich hodně zbyde tak ať se nemusejí vylejvat do kanálu. Ovce to zužitkujou:-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYTRANCE007: koukám, že s tím čtením a pochopením textu si furt na štíru. Na očkování jsem byl díky tobě včera, povídali jsme si o tom hned o příspěvek níž. Jak chceš někoho převědčit o svý erudici ohledně vakcín, kde má i blbej příbalovej leták dvě stránky, ve chvíli, kdy nezvládneš správně dekódovat ani příspěvek o třech větách?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Aby nám omnihash nezakopnul, až poběží pro tu spásnou čtvrtou tečku:
    Je to bílý! - Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků | SMIS
    https://smis-lab.cz/2022/09/13/je-to-bily/?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: si dej viď :-)
    Booster otestovaný pouze na několika myších
    “Úřady tvrdí, že hrozba, kterou představuje slábnoucí imunita po očkování, a možnost nové vlny infekcí na podzim ospravedlňují jejich rozhodnutí zavést bivalentní posilovací vakcíny bez klinických údajů.
    Tvrdí, že přizpůsobení očkovací látky tak, aby byla zaměřena na subvarianty BA.4/BA.5, které způsobují více než 90 % infekcí, a také na původní kmen Covid, by mělo posílit imunitu a lépe blokovat infekce. Vakcína je natolik podobná stávající vakcíně Covid a samostatné bivalentní vakcíně zaměřené na variantu BA.1, která již prošla zkouškami, že není třeba čekat na výsledky probíhajících studií na lidech, říkají autoři.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARRAKIS: dalsi priznivce ockovani, vitej!
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    moronic booster :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: máš klasiku nebo omnicron booster? :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYTRANCE007: vidíš, dneska jsem na tebe úplně změnil názor! Ač se přiznám k temnejm myšlenkám, v kterých jsem tě považoval za zlotřilé budižkničemu, bez jehož existence by byla realita o chlup lepším místem, alespoň jednu funkci evidentně máš, díky alarme!

    Jinak kdyby někdo taky toužil, tak Na Stupi bez čekaček a bez rezervací, za dvacet minut už sem zase kráčel z polední pauzy zpátky ke strojům o dva mikročipy a půlku ještírčí DNA bohatší.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: a kde ty bys ho vzal?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: proto by se měl zapojit rozum....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: nezapomeň si ověřit funkčnost pneumatik vodní párou, vodní párou můžeš zjistit, jestli je tvůj telefon vodotěsnej! to ti v televizi neřeknou
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYTRANCE007: Paleček za tu trapnost a stádo tupých ovcí! Trefeno naprosto přesně do černého!
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: no už utíkej, to víš že jo. Teď ovcím navíc dovezli novou várku. Ta stará se na nich vyzkoušela, asi nebyla nic moc ale nová to bude terno, ta všechny spasí. Dej si radši hned dvojitou.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PSYTRANCE007: vidíš, díky za připomenutí, já věděl, že sem na něco zapomněl!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam