• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    Podružné auditko pro až nečekaně úspěšnou f2p hru. Hrajeme PS, PC a ti zbylí i Xbox. Nyx regiment - hledej NYXCZ
    rozbalit záhlaví
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JOHN_LENON: lagy, problemy s voicechatem a graficky bugy
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    LOJZEE: a co s nim?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JOHN_LENON: ja teda na cheatera nenarazil jeste.. spis to zabil ten posledni update
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Warzone | 15 Secret Settings for Controller Players (PS4 & Xbox One) | Call of Duty Modern Warfare
    http://www.youtube.com/watch?v=lEB6Y9lxu7g
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Něco pro konzolisty. Zatím sem nezkusil nic ze zmíněného, do něčeho se bojím vrtat, protože by to znamenalo znova se to ovládání učit a toho se osobně dost bojim. Ale něco stojí za pokus. Pokud už nemáte.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    jo. ten crossplay měl potenciál. ale ty cheaty to zabily
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    REFLEX: Taky mi to padalo asi 3/4 her bez jakékoliv hlášky. Nepomohl žádný z návodů na netu. Pak se to po nějakém patchi samo spravilo. A taky to mám kvůli slabšímu železu na low a vypadá to hrozně rozostřeně. Ta optimalizace na PC je fakt na úrovní alfy. Nicméně při dobré konstelaci to hratelné je a když se člověk probojuje do TOP5, tak je to zážitek s heartbeatem na 200 :D Jen kámoši z konzolí nadávají na ten crossplay.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    jo. na low je to na pc fakt peklo. Něco odsnipovat je fakt za trest. a padalo mi to taky. tak jsem se na to vykašlal a hraju na psku
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TRAZE: me to na PC furt pada - pustim hru hraju tak 15min a hra spadne do win bez chyby

jedine reseni je pustit hru -> prejmenovat ModernWarfrafe.exe treba na ModernWarfare.exe2

Taky mi ve hre furt vypada zvuk...

Do toho ta nic moc grafika, kdy fakt pri low detailech to je cele rozplizle..

Takze porad hraju Apex Legends radsi
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Teda ty bugy.. to je něco příšerného. Nově třeba zničili voice chat, takže v každé hře přestanete slyšet spoluhráče. Do toho ty lagy téměř na každém serveru. Už by to mohlo z alfy přejít alespoň do bety.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Call of Duty Warzone makes big changes to the game
    http://www.youtube.com/watch?v=-qocjdz4Rh4
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    A pokračování jsou taky dobrý.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Pár rad. Většina je obecně známá, ale pokud někdo neviděl, možná mu mohlo něco uniknout. V tuto chvíli má ta série už 6 dílů a musim říct, že některé věci jsou tak geniálně jednoduché, že by mě nikdy nenapadly. :)
    Crazy things you can do in Call of Duty Warzone
    https://www.youtube.com/watch?v=rH_KQ34QjMI
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    PETRPEDROS: tak na nástěnku, diky.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Klidně dám, mám koupenou plnou verzi na PC.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    tož vitaj
    BIO23
    BIO23 --- ---
    hoj
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    někdo na hru?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ještě k těm cheaterum, podle posledního vyjádření snad maj přidat do hry možnost reportovat už v probíhající hře a to v killcamu a spec modu. A taky to vypadá, že všechny hráče, kteří jsou podezdřelý z cheatování to bude házet do jednoho lobby, takže aimbot fest... :)

Call of Duty Warzone Cheaters vs Cheaters
    https://www.youtube.com/watch?v=94qJ32KHJAo
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TRAZE: jj. aimbot, wallhack. Na reditu velká kauza. Ačkoliv to banujou jak na běžícím pásu, princip f2p jim neumožňuje od toho lidi odradit. Tedy pokud nezavedou ip a hw bany.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    JOHN_LENON: Co tím myslíš? Narážíš na cheatování, nebo jak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam