• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    Podružné auditko pro až nečekaně úspěšnou f2p hru. Hrajeme PS, PC a ti zbylí i Xbox. Nyx regiment - hledej NYXCZ
    rozbalit záhlaví
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: hele tvoje hra, tvoje zbraně. vim, že hrajes tanky takze pouziju analogii na ne - někdo EBRy miluje a někdo je nenávidí. Kouzlo je v tom, že všichni mají na výběr, co a jak budou hrát.

...snad jen, flary rpg neosali. ;)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: To je jeden z důvodů, proč RPG netahám. Vždycky jsem si pak říkal, že jsem měl použít primárku. Takhle to mám jasně rozdělený. Na živou sílu M4, Grau nebo cokoliv takového a na techniku JOKR. Jako nestane se to každou hru, ale tak každou druhou, možná třetí s tím sejmu vrtulník a hned jsou dva tři killy doma. S tím, že Plunder obvykle dohrávám tak s pěti až devíti killy primární zbraní.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: Tak jako je to rada od lamy. Ale snažim se odkoukat, jak to hrajou lidi jako Stodeh, Jackfrags atp. A ty jedou AR - M4, Grau a ted TAR 21 a RPG.

Já zatim vyhrál snad jen dvakrát. A jednou jsme měli s Vojtou skvěle nakročeno, ale v kritický chvíli jsem to neuvěřitelně prodal při flanku právě s RPG, kdy jsem měl jasně střílet ARkem. Ale to člověku dojde až když je pozdě... :)))
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Plunder hraju primárně, pro lamy jako já je to snazší :D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    RPG mi příjde jako největší allrounder. Jasně, je to hloupej raketomet, ale je to nejsnadnější na najití. Dneska je meta loadout nějaký AR plus RPG. Nemusíš plejtvat perk na overkill, jelikož ve většině případů ve chvíli pickupu loadoutu máš nějakou slušnou druhou zbraň a když nemáš, RPG ti zachrání hodně situací.

Já bych ho nezatracoval. Zkus si dát plunder a zkoušet s nim střílet. Jakmile ho dostaneš do krve, přijdou ti ty inteligentní rakeťáky zbytečný.

Ještě je tam snad carl gustav. Ale s tim jsem snad vystřelil jednou. A Pila neumí nic pořádně.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Hele, otázka na raketomety.

Jeden čas jsem nosil RPG, to se ukázalo jako o ničem na pohyblivé cíle, auta, helikoptéry a tak. Prostě jsem s tím trefil auto jen asi jednou, na místnosti a do budov taky nic moc popravdě, čekal jsem víc. Navíc je to dost nepřesný.

PILA letí dost zpříma, často mine, ale na helikoptéry je supr, pokud pilot nestihne zasvětlicovat. Každopádně letí k cíli dost po přímce, což je někdy problém. Druhá střela obvykle nevyjde, protože nabíjení je fakt hodně pomalý.

JOKR byl ze začátku hodně pomalej, trvalo třeba i přes půl minuty, než sestřelil vzdálenější helikoptéru, poslední zhruba dva týdny to rapidně zrychlili. Jednou se mi dokonce stalo, že to slízla už jiná posádka, než na kterou jsem to poslal původně. Střílím vždycky dvě rakety, ať na auto nebo vrtulník, nabíjení je hodně rychlý. První posádku "downne", druhá dorazí, pokud jdou rychle po sobě, tak to obvykle vyjde. Výhoda je, že raketa vyletí hodně vysoko a když se ti třeba auto ztratí z dohledu a zajede mezi baráky, tak to stejně slízne. Každopádně teď mi připadá JOKR jako nejlepší volba. Líbí se mi, že můžu vystřelit a jít dál, za chvíli se mi připíše kill.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: PKM je super. Poměrně přesný a DMG umí rozdávat hodně dobře. Každopádně jak ti dojde zásobník a nemáš postřílený všechno, co jsi potřeboval, tak jsi v řiti.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Modern Warfare Update: COD Season 4 New Release date Leaked 6/9/20
    https://modernwarzone.com/...eason-4/season-4-release-date-leaked-in-modern-warfare-update-6-9-2020/
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Slušnej dmg deal.
    This PKM Build is INSANE in Call of Duty WARZONE!
    https://www.youtube.com/watch?v=SKd9ID4HN6E
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Call of Duty Modern Warfare season 4 delayed: "now is not the time" | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/call-of-duty-modern-warfare-season-4-delayed-now-is-not-the-time/
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Hele já myslim, že úplně bohatě stačí potkat klikaře s auto granátometem a zkazí ti to den dostatečně. :)
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Proto povídám. Něco termobarickýho to chce. Shmel! Snad poslechnou hlas komunity!

WOW: Russian Man-Portable Thermobaric Weapon Tested!
    http://www.youtube.com/watch?v=KxbPiVXsFi8
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOJTASAN: ještě k tý HEAT munici. Všichni si představujou, jak se při zásahu objeví obrovskej výbuch. Jasně, všichni koukáme od mala na filmy.

Tady je video, ve kterým přesně vídíš, jak se ti HEAT granát má chovat. Žádný obroský ohnivý koule.

výstřel ve 2:00 a dál
    RPG vs Toyota
    http://www.youtube.com/watch?v=kLj4zaoMkRE&t=126
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Mě se zase občas stává, že nefunguje flash bang... Ty si to včera i viděl...teda ten druhej zafungoval a bohužel na mě samotnýho, ale nikdo z enemy teamu si prvního kterej šel do místnosti ani nevšiml. To jako ten perk Battle Hardened fakt tak úplně vypíná nebo je to bug?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ono k těm heatum. Na to se kdysi v tankovym auditku vedla dlouhosáhlá diskuze.
    Ony ty heaty májí hlavní vlastnost propálit se skrz pancíř a likvidovat osádky proudem směsi horkejch plynů, roztavenym zbytkem pancíře a podobnejma srandama. Fór je v tom, že při kontaktu s plechem běžnýho auta se ta reakce kolikrát ani nespustí, jelikož je ten plech na to příliš tenkej, takže největší škody páchá kinetická energie.

Long story short - účinky toho granátu v MW je prostě nesmysl. Tohle dělat nemá. Ale okej. Pokud se bavíme o hře samotný. Měli by zmenšit možnost nosit granáty na max tři. A ten lethal radius by měl bejt radikálně nižší. Bo v čem je skil, když ti během 5 vteřin vlítne do místnosti 6 granátů od tria.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOJTASAN: yes.
    VOJTASAN: NO. To bych byl kvůli tobě furt mrtvej. :)
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    A rovnou by mohli k tomu rpg přidat tuhle realitu... to by přidalo další rozměr do týmového failování :))

RPG Blowback
    https://www.youtube.com/watch?v=Ew3HIEUZL58
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Já chci termobarickou! :) Jinak je to pochopitelně debata vo hovně. Protože i s tím HEAT by po zásahu asi většina posádka např toho SUV mohla mít problém v budoucnu dělat cokoliv jinýho než se snažit žít normální život. Takže asi furt řeší, jak balancovat mezi hratelností a realitou. A to budou dělat do nekonečna. Teda než se bude hrát zase něco jinýho.

Vlastně by tam vůbec ani rpg nemuselo být že, když není moc na co střílet s touhle hlavicí, když na všechnu techniku ve hře by v pohodě stačila puška/kulomet cokoliv vlastně, aby to minimálně po chvíli zastavilo/vyřadilo z provozu :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Dokonce v tom odkazu máš i lehtal radius u HE 7 m (23 ft) (vs. body armor). S tim jsem naprosto v pohodě. ;)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOJTASAN: S T A D A R D N Í. Tzn. HEAT, která ve hře je vzhledově i tak namodelovaná. :D

Až tam bude namodelovaná HE, přestanu frfňat.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    No tak můžou bejt i různý hlavice že jo....

RPG-7 - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/RPG-7#Ammunition
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam