• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    JOHN_LENON: tak treba prvni mise u BO Stitche. In Warzone, win 1 one on one fight as a prisoner
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    PHLANX: hele to jsem si nejdřív myslel taky, pak jsem ale objevil, ze kolikrát ta mise u skinů neni ta první, kterou musi clovek splnit. musíš se někam proklikat a tam splnit treba dve, abys mohl dělat tu na skin. neni to ten pripad?
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    vecne rozjebany nefunkcni mise u operatoru
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    nejhorší je, ze blbej pocit jsem z tohohle sloučení měl od tý doby, co ho oznámili. A bohužel mě nepřekvapilo, ze to tak dopadlo.

Chápejte, tady nejde o peníze, kdyby se mi bo líbilo, tak si ho prostě koupim. Ale to sloučení dvou světů prostě zničilo feeling tý hry. Jako proč maj bejt ve hře dve mp5? dvě m4? proč co univerza mw najednou prikracej neonový osmdesátky? to jsem jedinej, komu to přijde divný a hrozný tlačení na sílu?
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    JOHN_LENON: daj update a nejsou schopný opravit základní věci, nechápu zas to jen zpíčili
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    No co tak koukam vsude kolem, tenhle posledni update se moc s pochopením nesetkal.
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    me sere nakup passu kde je vse jen bo a wz, na multak mw k nicemu
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    tak za mě teda ostrov zkurvili, s gulagem, ještě zmenšená mapa 40 hráčů a čtyřky
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    na yt ma o tom videa adisbak, docela se tomu venuje
    PEYOTL
    PEYOTL --- ---
    Já porovnával mp5 a drobný rozdíly tam jsou, myslim, ze to byl range a fire rate, až to postavím dám vědět jestli je to nějak znát na hratelnosti atd. ;)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Hele a maj třeba m4 z MW a xm4 z bo stejný staty? Koumal to někdo?
    DICK85
    DICK85 --- ---
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    DICK85: můžeš tedy expit BO zbraně v multaku BO, který pak hraješ ve WZ?
    DICK85
    DICK85 --- ---
    JOHN_LENON: Musím se přiznat, že kombo MAC a DMR mě dost nasírá. Jinak ostrov je zábava, ale klasiku taky hraju rád. Já teda BO mám, ale ještě jsem nenašel čas na grind.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    JOHN_LENON: jj souhlas, na druhou stranu máš hru "zdarma", kterou hraje 50Mio hráčů, tak bys byl blbej nedělat kroky k tomu z toho něco vytřískat...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    MESKALITO: no právě. Naposled jsem to hrál v neděli před Vánocemi. A od tý doby začly tyhle dvě kvéry dominovat. Úplně jsem ztratil chuť hrát.

BO mě absolutně neoslovilo a přijde mi, že actvision prostě zastavil podporu MW na úkor BO právě proto, aby donutili lidi kupovat BO. A nemyslím si, že je to jen můj pocit.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    JOHN_LENON: jo to je nahovno, zvlášť teď když mac-10 a DMR total OP a kdo to nehraje, tak má kurwa nevýhodu. Ale že by se mě chtělo kůli tomu kupovat black ops to moc ne
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ja ted moc nehrál, jsem bez stroje. ale prestavalo me to nejak bavit. hlavne po tom updatu, co pridali zbrane. meta se posunula na zbrane z bo a ty nemuzu grindit v multaku
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    tak co, hrajete ostrov nebo klasiku? mě teda ostrov baví hodně, krom častějších winu mě přijde že jsem furt v akci, žádné zbytečně prostoje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam