• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    Podružné auditko pro až nečekaně úspěšnou f2p hru. Hrajeme PS, PC a ti zbylí i Xbox. Nyx regiment - hledej NYXCZ
    rozbalit záhlaví
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    MESKALITO: Střídám M13, Grau a MP7. Ta je takový skrytý talent. Dá se docela vytunit na přesnost a je pak fakt skvělá
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    MESKALITO: sem viděl v týdnu video, ze s tou druhou nejdelší hlavní je to pořád fajn.

to mi spis prijde, ze ffar porad jeste potřebuje nerf
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    ja se ke konci sezóny vrátil ke graučce, ten recol tam je fakt 0, ale dmg taky :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DUB: nikdy se neumím rozhodnout, jestli kilo, nebo m13. a nebo ve finale na jistotu m4 s těžkou hlavní
    DUB
    DUB --- ---
    JOHN_LENON: ja hraju M13, moje nejhranejsi zbran i v dobe bruenu, dmr, ffar, aug
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    MESKALITO: Hrál jsem mw mp5 s karkou a trhalo to lidi jak papír. Konečně zase jsou mw Zbrane zpet
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    JOHN_LENON: já hrál jen pár her, na to že update byl vždy spíš downgrade tak todle je konečně posun, třeba konečně opravili textury a můžeš v klidu vyskákat po kamenech, mapa to je úlet to fakt nepochopis, ale vypadá to že se fakt bude moc hrát s více zbraněmi na relativně stejné úrovni, jen vy mě vyhovovalo kdyby time to death byl jak před rokem, s new zbraněmi je to teď tak na pulce
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    tak za mě nejlepší update. sice je ta mapa vyblita, což asi má evokovat domu komunismu. ale byly tak líný, ze vozidla nechali v polovině pripadu beze změn. ten nenerf roze skin jim ale vyšel, to jo. vytáhnout saturaci, super opravdu...

a co je na tom tak skvělého? že mam od včera ps5 a konečně, ve srovnání se starou ps4, to nevypadá jak namalovany vodovkama a kurva konečně nemám fps dropy. takže jsem dneska konečně jednou hral tak, že jsem se neschovaval v rohu a doufal, že mě nenajdou. ja sem kurva konečně kompetitivni. dokonce jednou 10 killu. uf
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Od 19. začíná předěl na novou mapu a cinematic, od 22:30 novej soviet Verdansk.
    COD Warzone NEW MAP Gameplay! ( PPSH + K31 Sniper )
    https://www.youtube.com/watch?v=E2V1R3BEb5k
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    patchnotes
    The BIGGEST Warzone Weapon Balance Update EVER! (Season 3 FFAR, M16 & AUG Nerf Details)
    https://www.youtube.com/watch?v=lxmACQYeBv8
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    Uz je ta posrana kuse odemknutelna ?
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    JOHN_LENON: mel by mit nejaky kosmeticky zvyrazneni, protoze je moc tmavej a je hovno videt. Taky proto ho ma kazdej druhej, stejne jako ted Sykov :) Ja jsem spis zvedavej na tu novou mapu, jestli pravdepodobne bude 80's Verdansk.
    DICK85
    DICK85 --- ---
    JOHN_LENON: Májí provést nerf několika zbraním a celkově to má být zase obrovský update. To zase bude několik dní nehratelné.
    Jejich release management by si zasloužil nakopat do prdele.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Roze skin dostane ve středu nerf. Nějakej.

Jsem zvědavej, co poserou tentokrát.
    DUB
    DUB --- ---
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    ja vcera dodelal po 2 dnech 15x medaile za one shoot kill a stejne se mi kuse R1 neodemkla, je oznacena ze ukol je splneny ale stale lock
    DUB
    DUB --- ---
    PATCH NOTES WARZONE (31.3.2021)

General
    - Opraven Dev Error 6634 pro Xbox
    - Opraveny titulky u operátorů Sims, Beck a Garcia

Gameplay
    - Armor plates se nyní konzistentně spawnují jako ground loot po celou hru
    - Taktická mapa je upravena
    - Nyní dvoj klikem můžeš dát Danger Ping (na konzolích netušíme)
    - Když přejíždíš nějaké předměty které lze označit, tak se napíše název předmětu pro lepší orientaci
    - Nyní by mělo být lehčí označit předmět u kterého jsi blízko
    - Změněn text "Delete Pings" na "Remove My Ping"
    - Na Rebirth Islandu je opraven bug který tě mohl dostat mimo mapu u Chemical Engineering
    - V Plunderu, Self Revive můžeš vyhodit pomocí inventáře
    - S Klávesnicí a myší nebo Bumper Ping nastavení ovladače stačí krátkou dobu držet Ping tlačítko a smažou se tvoje pingy.

Zbraně
    - Cold War AUG základní velikost recoilu byl zvýšen.
    - Odemykání Cold War zbraní se nyní ukazují správně v After Action Reportu.

Attachmenty
    - Tlumiče nyní správně ukazují ve statistikách tlumení záblesku jako výhodu (je zelený)
    - Cavalry Lancer barrel nyní dává zvýšený poškození vozidlům
    - Hladký zoom/variabilní zoom se nyní správně mountuje na vertikální zdi
    - Opraveny některé ADS animace na scopech
    - Opraven bug kdy některé Cold War barrely neměli jejich efekt.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    tak to se musím podívat teda
    DUB
    DUB --- ---
    zadna nova mapa, rc model co nejede do schodu, v zombie shopu muzes koupit foresight a videt finalni zony, stim glitch nebo co to kurva je is back. stahoval sem to celej den a po roce prakticky stejny mapy a stejnyho gameplaye vydaj tohle? tehle update je totalni sracka
    DUB
    DUB --- ---
    zkusil sem natocit a sestrihat video z jedny hry, sem noob a hraju fps ted asi rok po 20 letech pauzy od videoher

Walk with FFAR
    https://www.youtube.com/watch?v=3vl6KJTOEOI
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    my občas lamime, ale ps.
    DUB
    DUB --- ---
    My hrajem denne, ale jen plunder
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam