odlozim sem svou zkusenost s pani strnadovou. je to uz nejakou dobu, tak co si pamatuji:
pani byla velmi mila, v podstate jsme sli hned na vec, zdrzela jsem se cestou a ukrojila si trochu casu. ackoliv jsem typologii nikdy aktivne neresila, vedela jsem presne, ktere barvy ano, ne, shodly jsme se temer okamzite, jak zacala vyndavat satky. ji to delalo viditelne radost, ze to vidim (coz bych byvala nerekla). vyslo mi dark winter, sestra sandra bullock a z druhe strany sestra snehurka, cool :) v podstate vsechny barvy, ktere ukazovala, ze ano, nosim, libi se mi, cernou mi taky nechala (nepomuze, ale neuskodi). pomohla mi trochu si ujasnit vzory, nekterych bych se bala, byt bych je vzala, ale rikala, ze zrovna tento typ unosi vyrazny, takze v pohode. jediny co mi nebylo po srsti, vyrazne sperky. to fakt nenosim, nosim spis drobne. ne jeden obri kus.
za me prijemne straveny cas, urcite bych to doporucila. ona sama rikala, ze ma radsi, kdyz je schuzka ve vice lidech, ze casto to lidi na sobe nevidi, ale na jinych ano, ale me tam nastesti furt chvalila, jak to vidim, tak dobry :)