• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    LORAIN: Ja mu o paletu nerikam. Zatim vsechno, co jsem od nej chtela vygenerovat byl paskvil, ale vyhodnotit co vidi mu celkem jde. No tak nic
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    FEFERONIE: Mně Chat GPT říká pokaždé něco jiného :-(
    A pak mi třeba řekne, že jsem studené léto, a pak připraví teplou barevnou paletu.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Co si myslite o diagnostice od chat GPT? Me rika neco jineho nez ziva pani, je pritom dost konzistentni a podle me presnejsi, respektive si to umi dost dobre obhajit.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MEI: taky mě zajímá, co ti vyjde.. tipuju tu zimu.. true nebo deep...
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Taky mě to zajímá, myslím si,že jsem podobný typ, taky zima.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    MEI: tak pak prosim napis, co ti vyslo a jak te to bavilo.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    To jsou přesně ty tmavočokoládové oči, ke kterým se hodí všechny zářivě barevné stíny, co se mi líbí a k mým šedozeleným tlumeným nepasují, ach... :)
    ZIma to bude určitě.
    MEI
    MEI --- ---
    RACHEL: Jdu zitra.

Mam obecně velký problém s jakoukoli sebe diagnostikou, tak jsem zvědavá, jestli jsem deep winter. Moje nejslusivejsi barva je tmavě modrá (tu nosím) a svetla růžová (tu ne), z licidel studenta fialová tvarenka, šperky zlate.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAKROUSEK: Ne zapnout, ale zkalibrovat.
    Muj monitor taky neni kalibrovany, tudiz se nemuzu vyjadrit. Jak rekla Luciaskova, dodat souradnice (v libovolnem barvovem - ano, barvovem, nikoliv barevnem - prostoru) a bude to zrejme.
    Zdravi studovany polygraf.

Mikinu obliknout a bude jasne, jestli ta barva sedi.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    Tak jsme si dnes s dcerou užily holčičí odpoledne.
    Zde https://paletakrasy.cz/ taky na instagramu.

Správně jsem si sama diagnostikovala, že jsem zima, tak jsem zářivá zima (bright winter). U dcery jsem vůbec nevěděla, tak je světlé léto.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PETEKKA: na mobilu celkem ukázkově studená
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    LUCIASHECK: taky se mi to tak spíš jeví.. děkuju
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LUCIASHECK: Ok, odpoustim si.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAKROUSEK: Tvoje draha zena neni jedina se vzdelanim v barvach, tak si odpust tyhle blahosklonny kecy.

Online konzultace v jinem settingu nez idealnim je samozrejme problematicka, stejne tak vyhodnoceni konkretni barvy, pokud mas obrazek jen a pouze samotne barvy a pokud neznas v takovem pripade napr. jeji kod. Ale pak jsou holt fotky jako je tahle.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LUCIASHECK: Vzdy pry zalezi na monitoru. Temer kazdy monitor ma moznost zapnout teplou nebo studenou skalu a barvy pak vypadaji uplne jinak. Proto ma draha zena zasadne odmita internetove konzultace, protoze rika, ze to je uplne nesmyslne. Ale jasne, treba se plete.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAKROUSEK: U tyhle? Ani moc ne.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PETEKKA: Zalezi na monitoru.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PETEKKA: Studenejsi
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Ahoj holky, dělá mi problém určit, zda se jedná o studenou či teplou modrou. Poradíte mi?

FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    LUCIASHECK: Uz jsem to probrouzdala. Dikys
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam