• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAWERICK: jako na moři za dřívějších časů - taky se s tebou nebudou zbytečně vozit :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GEKONZPRAHY: dobre... tak to jsem fakt necekal :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KASUMI: jj... dneska rano jsem si dal posledni vydanej dil... :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MAWERICK: Ps nova sezona je on :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SITH: :) pokud se nemuzes dockat tak Expanse ti splni ocekavani :) Tam se vyhazuje z airlocku celkem realisticky :)
    SITH
    SITH --- ---
    GEKONZPRAHY: já se těším, až budou někoho živě vyhazovat z airlocku
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Je mi naprosto jedno, že se nikdy na Mars nepodívám, bohatě mi bude stačit, když budu moci sledovat, jak se tam dostane někdo jinej. Kam se sere nějakej hokej nebo fotbal, finále Ligy mistrů, nejradši mám živý přenosy jako skok Felixe Baumgartnera z hranice stratosféry, přistány side boosterů Falcon heavy, dokování Crew dragonu k ISS, přistávání SN8 atd. Představa, že uvidim první krůčky po Marsu je pro mě vrchol všeho :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAVARA: :) no.... kdyz to prepocitas na obyvatele nejbohatsich zemi sveta tak to za toolik neni :)
    Cina, Usa, Rusko (myslim primarne olygachy a mafiany :)), Japonsko apod tak ti na ty "normalni" lidi fakt moc nezustane :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAWERICK: Jedno procento je 80 miliónů lidí :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAVARA: pokud budes patrit k "hornimu 1%" tak mozna jo... Pro "normalni mrtelniky"? nemyslim si bohuzel...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KASUMI: Kdo se dožije 2050 by měl mít reálnou šanci, že budou všechny součástky opravitelné a pak si tedy půjde i na ten Mars počkat :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Výborně, stejně jsem plánoval utírat slzičky ihned po probuzení, děkuji :)
    SITH
    SITH --- ---
    nebo jsem jel do prahy do herny na counter, nočním busem tam, noční tramvají tam, hrát přes noc a v šest ráno zpátky do Slaného :D
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: jo, jakmile jsem si v 18 udělal řidičák, tak jsem si od rodičů půjčil auto, dal do něj to obrovské domáci PC, obrovský monitor, klávesnici a myš a odjel do Říčan na LAN party Baldurs Gate 2, kde jsme hráli od pátka 14:00 do neděle 18:00 téměř non stop, s přestávkou na WC, pizzu a colu a tak dvou hodinový spánek :D
    spalo se mezi počítači, ostatní hráli, po dvou hodinách se člověk probudil, zpocený a smradlavý sedl k PC a zase hrál, občas někdo odpadl ale zase se pak připojil :D

herny na counterstrike a UT byly pak, po škole a za 110 kč / hodina :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SITH: KASUMI: jooo takhle jsme hravali po skole na LANce Strcrafta... :) vyucovani koncilo nekdy kolem jedne nebo druhe a ze skoly nas vyhazoval skolnik kolem osme :D :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: Jako dodneska vzpominam na vecery u deathmatche v unreal tournamentu 1vs1, co jsme hravali s kamosem a ja pri tom poslouchala jeho hudbu (byl to techno dj)

Nebo lan party s counterstrikem u kamosu doma - 4 dny v kuse, pospavalo se na zemi, jejich rodice nam delali kafe a chlebicky a pac ja nemohla odvezt pc z domu, kluci mi sestavili ad hoc komp (jeden delal brigadu v pc shopu)

Jak rikas
    Dneska hraju 3 hodiny pubg a zacne me bolet hlava:)))
    SITH
    SITH --- ---
    také si pamatuji, jak jsem čekal na tátově PC, až bude 19:00 večer a já se mohl připojit na levnější internet. Ještě levnější byl pak od 21:00 :-)

jak první hry, které jsem hrál, byly bez zvuku, protože zvukovka byla drahá a na to já neměl

jak jsem se naučil hrát hry potichu, s rádiem nebo hudbou z CD na hifi věži na pozadí a zůstalo mi to tak skoro dodnes

jak se první hry sdílely mezi kámošema na disketách, na jedné disketě pět her, potom jedna hra na deset disket, pak na dvacet.

Kdy jsem si kopíroval hru na 20disketách a na poslední mi to hodilo error čtení diskety a celé to šlo do koše

kdy jsem se fakt ponořil do her a začal tam trávit extrémně hodně času. Kdy se hrálo od večera do tří do rána a pak jsem vstával do školy. Transport tycoon, might and magic, settlers, HOMAM 3

Jak jsem chodil 3km ke kámošovi, co měl 8x rychlostní cd rom a měl zvukovku, tak jsme hráli Worms a HOMAM na split screen

jak přišla myš a s tím counter strike, half life a doomy

a pak první hry přes net

good old times

ADITU
    ADITU --- ---
    GEKONZPRAHY: tobě už je 65? nezníš...
    VIDA
    VIDA --- ---
    GEKONZPRAHY: :D já ti dám stařenku. Sice hraju jako po přechodu, ale ještě tam nejsem :D Ovšem je fakt, že naše vzpomínky sou trochu muzeální. No nic, du nasadit falešný zuby, beru hůl a hajdy do fronty na slevy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam