• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Dneska prvni epizoda nove serie Vymeny manzelek a vy chcete hrat Among Us?!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ADITU: Tu trojku :)
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Jsem ready from now on a připojenej na Viruscordu ať se ten recruiting někam pohne ;-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    GEKONZPRAHY: Golden Axe, Hexen, nebo Among us?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Dnes si dám rád :)
    SITH
    SITH --- ---
    Hele ve třech jedině sprcha s Aditu a Gekonem
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    KASUMI & SITH: takže kdy dáme sraz a zapaříme ve střech? když nebude volný trpaslík, beru Tyris =)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Az me z ty nostalgie rozbolela hlava :D

Btw nechcete si tyhle nostalgie povypravet pri hrani? :D

SITH
    SITH --- ---
    Golden axe jedině za trpaslíka
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ACE_: golden axe!!!
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Koukám, čtu si a připadám si jako živoucí fosílie ... aneb ještě se tak ztotožním s Kasumi, která tu zavzpomínala na jednu z 8bitových legend C64. Tu jsem dostal někdy ve svých asi 11ti letech, ač jsem vlastně ani nedoufal, že by se tak mohlo stát, a trumfnul tím o parník všechny kámoše co měli Didaktika nebo Atari. Rozumněj o ZX Spectrum jsme moc nevěděli byl tu přece ten Didaktik, že (mladší ročníky ATFG!) a všichni jsme se u těch kámošů po škole už nějaký ten pátek slézali a pařili, respektive koukali dychtivě na to jak jeden až dva z nás paří třeba Golden AXE a ostatní to komentují a koučují jak fanoušek fotbalu při finále ligy mistrů. Ve škole jsme se zatím učili na F1kách, která se bootovala z 5,25" (mladší ročníky prosím opět ATFG pokud nevíte, která bije ;-) ) a po hodinách "počítačů" jsme si na nich mohli zahrát "Raketu" (hra kde kosmonaut sestavený z písmenek - grafiku v dnešním podání tenhle stroj neznal - staví ze třech částí raketu, také vykreslenou z písmenek a zatím co na něj padají písmenkové meteority). Joo to byli časy! Na střední pak pod záminkou, že se musím učit psát na počítači, přišla taková ta moderna s tehdy ještě jako programem spouštenými Windows a Hi-tech výkonem dnešních "analogových" hodinek, o kterých tu psali někteří jiní ... joo to byli časy.

Takže kdo si dneska dá AMONG US !?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAWERICK: jako na moři za dřívějších časů - taky se s tebou nebudou zbytečně vozit :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GEKONZPRAHY: dobre... tak to jsem fakt necekal :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KASUMI: jj... dneska rano jsem si dal posledni vydanej dil... :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MAWERICK: Ps nova sezona je on :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SITH: :) pokud se nemuzes dockat tak Expanse ti splni ocekavani :) Tam se vyhazuje z airlocku celkem realisticky :)
    SITH
    SITH --- ---
    GEKONZPRAHY: já se těším, až budou někoho živě vyhazovat z airlocku
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Je mi naprosto jedno, že se nikdy na Mars nepodívám, bohatě mi bude stačit, když budu moci sledovat, jak se tam dostane někdo jinej. Kam se sere nějakej hokej nebo fotbal, finále Ligy mistrů, nejradši mám živý přenosy jako skok Felixe Baumgartnera z hranice stratosféry, přistány side boosterů Falcon heavy, dokování Crew dragonu k ISS, přistávání SN8 atd. Představa, že uvidim první krůčky po Marsu je pro mě vrchol všeho :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAVARA: :) no.... kdyz to prepocitas na obyvatele nejbohatsich zemi sveta tak to za toolik neni :)
    Cina, Usa, Rusko (myslim primarne olygachy a mafiany :)), Japonsko apod tak ti na ty "normalni" lidi fakt moc nezustane :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam