• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: taky mi to ze začátku přišlo lepší na mobilu. teď je to pro mě srovnatelné, resp. na počítači o něco lepší, protože se například kvůli mapě nemusím skoro zastavovat a tak...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: Tak proc u koukani do mapy vzdycky stojim jako trubka na miste? :D :D

myslim ze venty tam nejsou
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: na PC je imho dobře použitelná mapa, co je ve hře. jsou na ní vykřičníky s místy, kde máš úkoly a dá se běhat, i když ji máš otevřenou. pro impostora taky dobrý, jen jsem si nevšimla, jestli tam jsou značený venty. imho nejsou...?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ty jo, na tom ipadu je to vyrazne prijemnejsi hrat nez na pc..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    no nic
    4 eura me asi nezabijou..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: to tam vidim za 100kc
    SITH
    SITH --- ---
    GEKONZPRAHY: tam nedám HW požadavky .)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SITH: Na epicu je ted zdarma Metro Last Light Redux, coz je taky na par hodin slusna zabava :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SITH: to ty 4EUR radsi dam steamu...
    ADITU: ja jsem pro :)
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: btw na epic store je to zdarma, na steamu za peníze
    SITH
    SITH --- ---
    ADITU: jsem pro
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: takto na PC hraju já :) hra na monitoru, mapa na mobilu .)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jestli jeste nekdy budeme hrat, tak klidne pojdme.. ale jsem v pokuseni si to koupit na pc a mit vedle na druhym monitoru mapu :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ADITU: Já se rád přidám
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: chceš někdy dát tréninkovou session ve čtyřech (?), kdy by impostor nezabíjel, a byl by prostor si to právě projít, jen plnit úkoly, zkoumat a případně probírat (ne)výhody nějaké mapy/akce/úkolu? nabízím sebe a další dva lidi určitě seženu i mimo nyx, kdyby se tu nikdo nechtěl bavit jeden večer tímhle třeba.
    ADITU
    ADITU --- ---
    ACE_: jo, ten kill potmě byl naprosto luxusní akce.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja teda ty ostatni mapy nemam rada
    u te miry me sere, ze nemuzu efektivne behat do kolecka a postupne plnit ukoly, jak se mi objevuji, ale musim chodit cilene, pac je to tam strasne debilne reseny.. zadny kolecko..
    navic teda porad neznam ty ukoly, kde co je, takze trpim, kdzy jsem imposter..na skeldu uz konecne vim, co muzu fejkovat, ze jsem delala a ze to mam dobre :D
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Pocitově se přikláním dost k Aditu, ostatně to je taky důvod proč se snažím propagovat Miru a Polus, protože na Skeldu už mě totéž na co upozorňuje Aditu totálně sere. Jeden na kamerách, zbytek dvojičky až trojičky. Když to začnete rychle likvidovat, tak letíte neomylně airlockem ... sucks.

Na Miře jsem se pokusil Medika na tom adminu krocnout, bohužel trochu svojí chybou, se mi to nepovedlo. Otázka je jestli by to taky nebyl konec hry, protože ostatní kromě měj a něj byli spolu, takže ... ale asi by to šlo. Trochu oser je, že Admin panel hlásí i impostora ve ventě jako aktivního v místnosti, díky tomu to Medik přežil a utekl.

Nicméně je to i trochu jak říká Patislav, chce to zkusit vymyslet taktiky jak tyhle nešvary eliminovat aneb zabíjet ty co seděj na Adminu/Viteálech/Kamerách ideálně jako první ať je to přejde a dvojičky likvidovat za tmy. Což nám na Polusu dokonale předvedl právě snad Medik, který zabil Patislavovu "dvojičku" tak šťastně mezi mnou a jím, že jsme se pak už jen hádali, kdo z nás dvou to byl. Takže dá se to, ale jednoduché to není.

IMHO je taky řešení co nejdříve hrát 2 impostory a to jde podle mě nejlépe na Miře, kde už v 8mi to má vcelku cenu a nebo hrát Polus s jedním, protože tam jak je to všechno kurevsky daleko, tak se dá i se skupinkami docela "pracovat" respektive jde je "roztrhat" nebo ořezat za tmy. Na Skeldu bohužel i když je to jinak nejlepší mapa nejde nic z toho pro nešvary, které už tu zazněli od Aditu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PATISLAV: jako crewmate máš fakt spoustu možností ho zabít, že jo.

asi netrefila, a víš proč? protože mi to bylo úplně u (_!_) , viz pasáž o motivaci ke hře.
    SITH
    SITH --- ---
    ale tak se uklidníme kolegové :)

někdo to hraje pro zábavu a pro odreagování po náročném dnu, někdo pro výhru s vysokým nasazením. A ne vždy se tyhle dva pohledy potkají :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam