• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIMBAS: predsevzeti ze na nove konzoli budu dohravat hry co rozehraju. Mam rad TbT a toto dostalo v recenzich 8/10. cekal jsem kvalitni zabavu. Co za lidi dnes pise recenze? Ty co hrajou hry 3 roky?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    CHEWBACCA: mel by jsi dostat trofej za dohrani veci, ktere davas 3/10. Ja bych to zahodil po 2 hod max. Co te tahlo to dohrat ?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CHEWBACCA: Upozornuji, ze tato hra je delana pro single playthrough. Pokud do toho jdes s "meh" mindset. Hraj s tezsi obtiznosti. Combat je relativne zabavny, ale neni obtizny.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MCKIDNEY: spravim si asi taky timto chut.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Gears Tactics (30 hod.) totalni nudy!! 30 misi kde se opakuji tri druhy ukolu stale dokola. takhle jsem dlouho u hry netrpel. 3/10





    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: LAUNCHER: GTA V. Celkovy cas to hlasi 128hod. Neco z toho ja, vetsina 6yo synek, ktery si to pujci, jezdi po meste a provadi ruzne lumparny :-) viz jeho fotka zde: [ LAUNCHER @ HARDWARE ( Královská odnož IT ) ] :-)

    (Thompson M1921 ze screenshotu se odemkne po posledni misi)

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CHEWBACCA: Hm, to dává smysl. Řadím zpět na seznam.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SALVATOR: jde to dost originalni cestou TBT oproti ostatnim.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SALVATOR: vybav postavy vzdy jednou zbrani s tlumicem, ze zacatku ma kachna kus. casem budou mit vsichni jednu. ty mapy musis projizdet z 90% stealth, pockat az se oddeli jeden nepritel a toho pak zabit silent zbranema prave. Ostatni si toho nevsimnou kdyz neni v jejich perimetru. Az ziskas s prasetem :-) mutaci Hogh Rush...srazis nepritele na 1turn k zemi a mas jedno kolo na vic na jeho zabiti. ten stealth je zaklad uspechu a vicemen princip skoro cele hry.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CHEWBACCA: Tohle mě strašně bavilo, má to hlavně super atmosféru a i příběh je fajn. Bohužel sem zakys poměrně dost na začátku a nebyl schopnej dostat se dál. Přitom co se TBT týče, tak žádnej začátečník nejsem. Tak nevim, co sem dělal špatně. Asi to eště zkusim.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---


    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Chjo, no dobre, dam na vas.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DAVESADE: Tohle se ale opravdu nepovedlo po grafické stránce. A jak jsem psal ma to i dopad na hratelnost.
    TAP
    TAP --- ---
    DAVESADE: teď jsem taky projížděl ty slevy na Nintendu a koukal po tom, ale ten port fakt schytal docela sodu. já vim, metacritic, ale dost se to shoduje i tady s chewbaccou
    Mutant Year Zero: Road to Eden - Deluxe Edition for Switch Reviews - Metacritic
    https://www.metacritic.com/game/switch/mutant-year-zero-road-to-eden---deluxe-edition
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    CHEWBACCA: Hmm, tak tos mi nasadil brouka, je to prave ve sleve a chtel jsem to vzit... Jenze na nicem jinem, nez Switchi v podstate nehraju :(. Zase jako znas mne, ja si na kvalitu grafiky nepotrpim, mne prijdou ty Switch porty her jako Doom, Wolf nebo Phantom Doctrine docela v pohode...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DAVESADE: Dave na switch nee. nejhorsi port, kterej sem na switchi hral. je to rozmazany, barvy vybledly, dost velkou roli hraje sber scrapu kvuli upgradum a na switchi ho skoro ani nevidis. Na switch nedoporucuji. A v cem je to dobry: Já všeobecne miluju TBT hry a tady me bavi ze se strida prave TB a volnym pohybem, jednotlivy mapy resit cast stealthem a cast rush pristupem. Bavi me ty charaktery i ten svet. Ted dohravam Gears Tactics a tolik se nebavim, spis naopak.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    CHEWBACCA: Ja na to mlsne koukam na Switchi, v cem je to dobry?
    Popravde mne totiz iritovaly ty nove XCOMy tim stylem, jak handlujou nahodu - je to sice strategicky, ale prislo mi, ze se hra zvrhavala v logicky puzzle ala Sokoban (v nadnesenem stylu = ze proste existuje jeden jedinej optimalni pruchod misi podle toho, jak mas predrolovane hody kostkou...), coz mne z nejakeho nepochopitelneho duvodu desne toci.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dohrano na PC, NS a dnes potreti na XSX. Nedokazu rict co me na ty hre tolik bavi ale rad ji opakuju.

    Mutant Year Zero Road to Eden

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam