• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se omlouvam za ot
    THESTOUPA: huste pekne 300! :O skoda, ze si se nerozepsal! .) to me upe "deprimuje"! ja v tom mam 2x 60 hodin v rozmezi ja nevim 6 let! napodruhy sem to zkousel ted nekdy v kvetnu? a vic jak tech 60 sem tomu zase! nedal :(( cekam ted, ze snad na podzim to povoli! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kingdom Come: Deliverance 2 / PC / 170h / #dohrano

No, to byla jízda. Od začátku až do konce. Trochu se bojim toho, co mi KCD1 a 2 udělaly. Jestli mě eště někdy nějaký jiný RPG bude takhle bavit. Zkusím zanedlouho konečně Cyberpunk a uvidím.
    A docela by mě zajímalo, jestli ten husitskej chorál na konci před titulkama může něco naznačovat o KCD3, nebo to jen naráží na reálnej historickej vývoj. A sem rád, že se historie konečně dozvěděla, jak Žižka přišel o první voko.

_
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition/300 hodin/#dohrano

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    JUNGLER: takze tohle znamena ten palec?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Teda vy mi dáváte :-) Ale co, venku je stejně hezky, tak co bych tam chodil... :-D Uvidíme, jak budu mít o víkendu čas.
    GEE
    GEE --- ---
    Me by teda spis zajimala nejdohravanejsi hra roku, i kdyz chapu, ze parsovat to nebude prdel
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JUNGLER: Omrknu Nyx API a pokud z něj tuhle informaci dostanu, neměl by to být problém :-) Díky za tip!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DEEFHA: napadla mě taková myšlenka, když jsi takový milovník virtuálních úspěchů :) bylo by možný do toho tvého skvělého systému sledování tohoto auditka přidat i funkcionalitu počítání palečků nasbíraných jednotlivými uživateli skrze všechny jeho odehrané hry? Dal by se pak dělat nějaký třeba roční žebříček v tom, kdo nejvíc inspiruje k zahrání nějaký novinky, případně připomíná hezký vzpomínky s hrami staršími.
    V__M
    V__M --- ---
    Dead Space Remake (2023) / 17 hodin / PS5 / #dohrano

Léto jako vždy patří restům a Dead Space jsem si dlužil už dlouho. Původní hra mě úplně minula, protože jsem byl tou dobou dostatečně saturován Silent Hilly a Resident Evily, tak jsem nějak necítil potřebu se do toho pouštět.
    Hrál jsem výhradně po setmění se sluchátky na uších a místy je to teda velice intenzivní. Pasáže ve stavu bez tíže skvělé, klidně by jich mohlo být víc. Pocit obří opuštěné vesmírné stanice uprostřed ničeho se podařil na výbornou. Co mě ale strašně štve, je absence jakéhokoliv úhybného manévru, nebo obrany. Tlačítko pro dodge mi prostě chybí, všechna monstra tak člověk musí vystřílet na první dobrou, případně je paralyzovat a odběhnout dál.

Celkově milé. Lootování nepřátel rozšlápnutím mi bude chybět, ale vracet se k tomu nebudu. 7/10

JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Mullet MadJack / PC / 7 hodin / #dohrano
    Tak ale tohle je naprostej indie klenot pro každýho milovníka retro her. Přitom tahle hra naprosto vůbec retro není z pohledu herních mechanik. Je to brutálně nabušená rychlá akce založená na stejném principu, který jsem poprvé viděl u Post Void. Oproti Post Void, který je z mýho pohledu settingem jenom naprosto nesmyslnou haluzí, bez nějakého cíle, zde máme normální "příběh" týpka, kterej se snaží zachránit svojí holku z rukou bilionářských robotů v obrovským mrakodrapu. Celý to je strašně graficky hezky zpracovaný, jsou tu i různý bossfighty a prostě ten koncept z Post Void hodně propracovali. Takže určitě doporučuju všema deseti každýmu, kdo má rád retro estetiku, starý anime a v neposlední řadě brutálně rychlou akci. Má to poměrně široký možnosti nastavení obtížnosti, takže si svoje najde každej :)
    Jo a láska k starým videohrám ze hry uplně stříká ze všech stran. Dokonce tam je ingame simulovanej zážitek unboxingu krabicový verze hry včetně kompletního promakanýho manuálu. Prostě skvělá pecka :)
    Kupte to! Podpořte malý indie vývojáře!

JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Aliens vs. Predator(2010) / 10 hodin / PC / #dohrano
    Původně jsem si chtěl dát úplně první hru Alians vs. Predator z roku 1999, kterou jsem jako poberta úplně zbožňoval a na lankách jsem ho vždycky preferoval před taky hodně hraným Quake 3 Arena. Vždycky jsem měl rád hry, který dělají věci jinak a to přesně AVP dělalo... zcela odlišný a sakramentsky propracovaný herní styl za každou ze tří ras jsme předtím nikde neviděli a bylo to prostě skvělý. Bohužel původní AVP opravdu hodně ošklivě utrpělo zubem času a v dnešní době je to skoro nehratelný. Sáhnul jsem tedy po rebootu z roku 2010 a musím konstatovat, že ten naopak nezestárnul téměř vůbec. Má všechno co měl původní AVP z pohledu variablility a propracovanosti gameplay. Navíc je tu i prima story, použitelný ovládání a poměrně koukatelná grafika. Pro fanoušky vetřelců a predátorů je tahle hra nutnost! A multiplayer stále lidi hrajou :)

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DAVESADE: Z toho mam strach … uz ted nevim co si zahraju ale vim ze to bude jenom horsi ;) zkousel jsem ted dva dny diablo4 pac to je v plusku … me dva dny staci az nad hlavu … chapu to ale je to jak jit do herny na automaty … vsadit dvacku a mackat jeden cudlik a cekat co se stane .. dont rozumim co me ma u toho drzet … ale to sem nepatri :)

Ad ty hodiny … ja jsem se v tom pohadkovem svete citil TAK fajne ze jsem sel cilene po sajdech a tech ostatnich sajdech :) az pak jsem dycky trosku hlavniho a pak zas sajdy :) treba dneska jsem to zapl kolem 12te byl jsem pred ganondorfem rikal jsem si naberu par sunderlionu a nesmyslu uvarim si par jidel a pujdu na to … 19:00 jsem teprve sel dolu :)) je to jak zelda: koks
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    TOM_HOST: To finále je z jiného světa, nehrál sem zdaleka všechno, ale tohle řadím určitě nejvýš. TotK je prostě povznášející zážitek :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TOM_HOST: možno ho vyskúšam, aj keď BotW ma fakt dôkladne odradilo a momentálne mám naozaj čo hrať :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    CLAVEN: Ale pozor … ja jsem botw po dvou dnech taky odlozil (predevsim kvuli vareni ale bylo toho samosebou vice navic jsem mel v tu chvili co hrat a nechtelo se mi do takoveho kolosu) ovsem totk je tak nejak vychytanejsi ze me tam nesralo nic a sezralo me to i s ponozkama :) a co jsem procital redity tak to ma prekvapive hodne lidi uplne stejne
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOM_HOST: Cywe mam tam zhruba polovinu casu ale ano, podepisuji se pod tohle rad - od dohrani TOTK nemam chut objevovat zadne jine hry (coz jsem mimochodem rikal uz pri vydani BOTW). Je to silene preplacany, pretucnely, nabuseny a pritom je ten svet tak zoufale mrtvej - ale vubec to nevadi - jak pises: ta story mne tim opusem tahla...

Hele, tak kdy dojde na kombo Ocarina + Majora? :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TOM_HOST: závidím, ja som sa pokúšal asi 3x dostať do BotW a proste to nešlo. Ovládanie je dementné, hra ma nudila, proste v tom to kúzlo nedokážem nájsť.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Zelda: Totk / Switch / 316h / #dohrano

Ja vlastne ani nevim cim zacit jak pokracovat a cim skoncit. Pro me je to jasne 10/10 a nejspis nejlepsi hra vubec. Takhle podle me ma vypadat pribehova hra. Ciste umeni od vrcholnych umelcu v cele sve nahote. Od dne vydani jsem tomu kazdy rok dal zhruba 100 hodin a dneska to dobral (bohuzel). To tak neskutecne cele funguje od enginu pres ovladani hudba zvuky grafika. Je to asi zbytecne to vyjmenovavat proste je to masterpiece ktery uz mozna neuvidime. Atmosferu podzemi kdyz jsem tam poprve “vlezl” na tu nezapomenu nikdy. Pribeh je klasicky nadherna pohadka strasne chytre vymyslena opet umeni AAA. Tohle je proste vysmech vsem tem 8k fsr hdr cojavimcovsechno kdyz to pak nefunguje jako celek. Mam nove zebricky hodnot v hrach :)
    Nejdelsi straveny cas u hry: gts
    Nejoblibenejsi hra: hl2
    Nejlepsi hra: zelda totk

Kazdy kdo nekdy hral nejakou hru by si tohle mel zahrat a dohrat povinne. Ja jsem nadsen od prvni chvile az do posledniho titulku. Kazdemu se stalo ze hru odlozil a treba po pul roce se k ni vratil a uz ho to tak nechytlo … ovladani nez se ti zas dostane pod kuzi a co se tam vlastne stalo atd. Tady jsem po 10ti minutach byl jak doma a odlozil jsem to 3x. Umelecky skvost ktery by mel mit nejakou zvlastni cenu “prinos v hrach” nebo tak neco :)

Jo! A nenasel jsem tam jediny bug!!!! Nebo o nem nevim nebo byl tak nepodstatny ze mi to vypadlo. Ale od zacatku do konce bez bugu.

TAKHLE SE DELAJI HRY

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Blasphemous / PC / 18 hodin / #dohrano

Pixelartový hry obvykle filtruju, ale tahle propadla sítem jenom proto, že mi připomínala amigáckej Shadow of the Beast. Stoprocentní dohrání bylo menší martyrium. Vyžaduje odkrytí celý mapy, zabití všech bossů bez léčivejch flašek a částečnej speedrun.

HONZAL
    HONZAL --- ---
    Donkey Kong Country: Tropical Freeze/20 hodin/#dohrano

Switch 1

Toto měla být původně první, ale nakonec se z toho stala poslední hra, kterou jsem na Switch 1 dohrál. A rozloučení fantastický! Mario Wonder měl podstatně komplexnější mechaniky, opičák hlavně skáče, pak taky smashuje a občas má na zádech nějakýho menšího či staršího Konga. Ale ty levely jsou neskutečně nápaditý a má to celé výborné flow a tempo. Zároveň vás učí vnitřnímu klidu, protože tady je obtížnost chvílema opravdu hardcore a člověk musí počítat, že bude pořád umírat. Nakonec ale k dalšímu check pointu dojde, když si daný úsek vychytá, i toho bosse nakonec udolá. Chtělo by se napsat, že to je parádní oddychovka, ale asi to neni to správné a výstižné slovo :-)

Jako hype na Bananzu to taky posloužilo dobře :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam