• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    Mouthwashing / PC / 4 hodiny / #dohrano

vlastne 8h, protoze sem to hral hned dvakrat: podruhy abych se ujistil ze je to fakt podivna hra :) zanechava to pachut jako I have no mouth and i must scream, nebo Sanitarium, nebo Soma ci tak neco. mam rad divny hry.

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Escape from Duckov/94 hodin/#dohrano

Naproste zjeveni. Zatim pouze PVE, melo by byt v budoucnu pridano PVP, 94 hodin nepretrzite zabavy, extraction looter shooter, gear fear ne tak prisnej jako v ostatnich ELS (po smrti mate jednu moznost vyzvednout si gear z mista smrti) zaver hodne velka vyzva, necekal jsem na zacatku ze to bude tak komolexni hra se vsim vsudy, hromada zbrani, atachementu, predmetu, vylepsovani skills, zakladny, izometrik "tarkov" se vsim vsudy. nebojim se vrele doporucit jakymukoliv hraci at uz je jeho oblibenej zanr uplne jinej,obtiznost survival a ja jdu dodelat nepovinny questy, ktery odemknout dalsi endings. (bavil jsem se moc)

MBR
    MBR --- ---
    MBR: a vlastne muzete i celou hru hrat za "Assassina" z AC. Ale to uz je uplne mimo...
    MBR
    MBR --- ---
    MBR: a jeste doplnim. pokud mate season pass, tak muzete celou hru odehrat za Aidena nebo Wrenche z predchozich dilu. Krome toho ze jsou dost OP, tak je to ale uplne jedno.
    MBR
    MBR --- ---
    Watch Dogs Legion / PS5 / 35h / #dohrano

Bylo to vlastne docela dobry, vcetne dojemneho konce. Ten napad s tim, ze si v podstate skupinu svych hrdinu vytvarite, nebyl tak uplne spatnej. Nicmene tam chybi ten detail vykrelesleni jednotlivych charakteru, kterej tomu proste pridava stavu. At uz jde o Aidena z jednicky, nebo particku postpubertalnich overthetopcool hackeru z dvojky. Side questy samozrejme totalni stereotyp, ale dal jsem je vsechny.

Jo a to cameo Assassins creedu je teda dobrej pokus, ale vlastne nasrat. Ve WD2 byl AC prezentovanej jako hra na reklame baraku ubisoftu, kde jste hacknuli PC v jejich kanclu a leaknuli jejich hru a v Legionu se mi jako snazej naznacit ze se to odehrava ve stejnym svete? fuck the consistency neasi :)

Tak se jdu pomalu pripravit na opacko prvniho dilu, kterej jsem hral naposled pri releasu.

Hack the planet! :)

ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    CLAVEN: juhuuu ja dohral naposled Metal Gear Solid V: Ground Zeroes a hraju to od jednicky :D
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Portal 1 / 4 hodiny / #dohrano

Na steamu mi v sekci nedohraných kdovíproč hnil Portal 1, tak jsem se na to v mezičase hraní jiných restů mrknul. Později jsem si vzpomněl, že jsem to už vlastně hrál a jen si to nepřesunul do sekce dohraných (která k mému zklamání stále zaostává nad nedohranými). Ale co už, Half Life universum miluju, tak jsem si to střihl ještě jednou. Jo a pozor, kompletně CZ vč dabingu!

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Sniper Elite V2 / PC / 17 hodin / #dohrano

Původně jsem neměl v plánu se k dvojce vracet, nakonec to byl svěží vítr. Oproti pozdějším dílům klade větší důraz na akci a několikrát vás do ní natlačí skriptovanou sekvencí, i kdybyste se chtěli misí jen proplížit a potichu odpravit cíl. Před každou pernou situací je naštěstí záchytnej bod, tak se to dá zvládnout i na nejtěžší obtížnost. Pořádně mi ale zatopili snipeři v rozbombardovanym Berlíně. Zmerčili sebemenší pohyb i periferně a z otočky neomylně stříleli mým směrem.

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Njn, koukám, že to fakt mám i na Steamu :⁠-⁠) Ale rád bych to dotáhnul na té PS3, už jsem tam měl i nějaké trofeje a byl jsem myslím celkem daleko.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Tuhle hru ma v knihovne skoro kazdej, protoze to kdysi rozdavalo EA zadarmo jako promo na jejich Origin store a pak to jednou vylitlo zadarmo i na Steamu. Ja se ale k hrani na PC dostanu jen zridka, tak jsem si to v akci za cenu piva koupil i na Xbox.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Jéje, tohle mám na PS3 rozehraný už tak dlouho, že asi radši budu muset začít znovu :-) Někdy...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Brütal Legend / 15h / xbox / #dohrano
    Někdo má za největšího herního génia Romera, někdo Kojimu, já Tima Schafera. A taky mám potíž s tím, že si donekonečna šetřím hry, o kterých vím, že je budu milovat, někdy na příště a hraju často horší a průměrné tituly.
    Kombinace Double Fine a metalu, to je prostě záruka mojí spokojenosti. Takže jsem tenhle drahokam pořád odkládal, možná i proto, že jsem se trochu bál zklamání.
    Herně je to totiž divoká kombinace RTS, závodní hry, mlátičky a open world. Nic z toho není dotažené k dokonalosti, ale ta kombinace je svěží, za krátkou herní dobu je tam vloženo pár herních mechanik, které se neomrzí a ani to není kdovíjak překombinované. Ta herní doba je odhad, protože jsem dělal nějaké vedlejší mise a x360 hry nesledují vždycky herní dobu.
    Jakože gameplay OK, ale ucvrnkával jsem z příběhu a postav. Jack Black je skvělý showman, ale geniální byl i Tím Curry jako hlavní záporák a vedlejšího záporňáka daboval Rob Halford, což je metalový bůh o jehož komediálním talentu jsem neměl ani tušení. Další bůh, který na hře spolupracoval a objevil se jako postava je třeba Ozzy Osborne. Oba přispěli i do soundtracku, který je pěkně dlouhý. Asi pět hodin hrací doby, podle Spotify.
    A příběh, jak jsem zmínil, je taky pecka. Je to napsané s humorem typickým pro Schafera, který metalové kultuře zároveň skládá hold a zároveň si z ní dělá srandu.
    Trochu jako jeho starší kousek Full Throttle, ale mnohem lepší.
    Jediný, co mě na tom sere jsou collectibles. Je jich tam asi 180 a na mapě většinou nejsou vyznačené.

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ball x Pit / XSX / 50 hodin / #dohrano

Táto návyková roguelike Arkanoid divnovec ma zo začiatku moc nechytila (pretože začiatok je naozaj drsný) a skoro som ju dropol, ale po odomknutí pár postáv a predmetov som nakoniec vytrval a posledných asi 15 hodín už to bola vyslovene oddychovka. New Game+ asi hrať nebudem, ale na tie tri sľubované updaty s novým obsahom sa vrátim.

Úplne dobrých 8/10

YETTY
    YETTY --- ---
    Star Wars Jedi: Fallen Order / Xbox One X / 18 hodin #dohrano
    Odskočil jsem si od Dishonored šermovat a byl jsem mile překvapen.
    Kámoš doporučil, tak jsem to zapnul.
    Z opraváře čeho si jsem se stal rytířem Jedi jak má být.
    Z první mě nemile překvapila přítomnost "ohníčků" ze souls série. Za druhý jsem na první planetě padnul někam do díry, kde mě na dvě rány zničila Mega žába. Takže menu, dvě obtížnosti dolů a rozjedu to. Svět mě uchvátil a já se učil ty nejlepší komba co jsem mohl. Příběh super. Hra zasazena po rozkazu 66, bomba. Nakonec přišel i kouzelník. Nářez.
    Dost často jsem se někde zasek, propad nebo hra udělala něco, co by neměla. Kamera se kolikrát taky točila, jak kdyby byl střed všeho vesmír a ne já. Troska frustrace, ale ustál jsem to. Všechno zachraňoval BD-1 a jeho postupné upgrady.
    Celkově jsem se bavil, ale nebylo to úplně ono. Trošku něčeho mi tam chybělo. Přemýšlím jestli pokračovat dále do Survivoru. Stojí to za to? V gamepassu bohužel není, pokud jsem se nepřehlédnul a CLAVEN mě neopraví :)

7,68/10

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    New Tales from the Borderlands / PC / 12 hodin / #dohrano

Poslední PC hra z celý série, kterou jsem chtěl dohrát. Píšu „dohrát“, ale ve skutečnosti spíš „dokoukat“, protože vyloženě herních pasáží je tu opět poskrovnu. Zbytek je průměrnej sitcom v kulisách Borderlands, plnej absurdit a slabších fórků, co se dají přežít díky nadstandardnímu namluvení hlavních postav.

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AZRAEL: aha, je to veľmi drobné RNG, keď dobre vyberieš, tak ťa to nemusí trápiť. Failol som call možno dvakrát pri dobrom výbere?
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    CLAVEN: pri plneni dispatchov je vraj rng, podla toho ako dobre clovek vyberie hrdinu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AZRAEL: aké RNG?
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    CLAVEN: nie je RNG moc otravne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dispatch / PS5 / 7 hodin / #dohrano

Och, takéto prekvapenia mám najradšej. Hra, o ktorej som nikdy nepočul, vôbec som na ňu nečakal, pár dní po vydaní som ju kúpil na základe silného word of mouth a hneď sa teleportovala do môjho top 3 za daný rok (bude sa teda musieť podeliť o tretiu priečku s ďalším indie titulom, Hades 2, ale aj tak).

Viac seriál ako hra, ale seriál je to teda parádny - a rozhodnutia tentokrát skutočne majú celkom podstatný dopad na príbeh. Bývalí ľudia z Telltale konečne dotiahli žáner, ktorý vymysleli v Telltale, k dokonalosti. Vizuál, animácia a writing na úrovni Arcane a ešte to navyše funguje aj na úrovni volieb. Top tier voice acting (Aaron Paul, Jeffrey Wright, Laura Bailey a ďalší odvádzajú výbornú prácu) tomu tiež neškodí.

Veľmi, veľmi príjemná zábava na pár večerov, a niekoľkokrát som sa nahlas smial. Paráda. 9.5/10 a dúfam minimálne v druhú sezónu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam