• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: To mám taky doteď ¯\_(ツ)_/¯
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Já si vzpomínám, že jsem to měl zamlada podobně s holkama.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    MASLIX: Já tohle mám asi jen u zlomku her, který mě opravdu chytí a nepustí až do konce. A těch je teda čím dál méně. Spíš mám naopak problém dost her dohrát a z hodně z nich pocit ala "No konečně!" :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MASLIX: Jasná věc. Tohle mám nejen u her, ale i u knih, filmů a hlavně u seriálů. Prostě když je to dobrý, tak bych toho chtěl víc a hlavně, aby to nikdy neskončilo...
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Patecni chvilka k zamysleni :-) Jak to mate vy? Ja tohle na sobe pozoruju uz dlouho. Po dohrani se dostavi zvlastni pocit prazdnosti, ktery trva do te doby, nez ze me vyprcha "herni mindflow" a nebo nez si najdu nahradu - bud jinou hru, nebo serial atd. Cim intenzivnejsi me hra vtahla, tim je ten pocit po dohrani silnejsi. Casto se mi stava, kdyz vim o blizkem konci hry, ze to na me sedne jeste tesne pred dohranim - vetsinou u her, ktere uz clovek chce dohrat a mit je z krku :-)

Psychologové popsali nový druh deprese. Nastává po úspěšném konci videohry — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/psychologove-popsali-novy-druh-deprese-nastava-po-uspesnem-konci-videohry-371524
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    POHODAVOLE: Nádherná edice!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    A Building Full of Cats / 5h / xbox / #dohrano
    Peak casual záležitost, ale další level zábavy do toho vnáší, že jsme hráli s mladší, předškolní dcerou. Je přímo posedlá hledáním ukrytých zvířátek v obrázcích. Normálně teda v dětských knížkách, ale tohle ji taky bavilo. Posledních pár kočiček ale většinou musel dohledat tatínek.

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LEGI: ja na to nemam trpelivost, takze jsem to takhle drsne nehral, ale kamos je takovy a drzi aktualne desaty misto. Kazdopadne doufam, ze se pan Matejka nenasral z nedocenenosti a ze se casem dockame pokracovani :)
    LEGI
    LEGI --- ---
    POHODAVOLE: musím říct, že Bzzt se pro mě stalo meditativní záležitostí. jak je tam životnost v řádu sekund, jedu, jedu, pořád dokola, vypínám úplně vnímání okolního světa a zenově si memoruju do prstů tu správnou sekvenci pohybů.

pak dám level, zjistím, že mi k achievementu zbývají 2 sekundy, chvíli nechápu, jak to zlepšit. a pak začínám postupně přicházet na efektivnější průchody. naprosto top věc, už jsem jen velmi velmi casual gamer, ale skoro mi přijde, že tímhle přístupem fakt vykolíkovali vlastní, novej segment.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Terminator 2D No Fate / Nintendo Switch 2 / pres 9 hodin / #dohrano

Hru jsem dostal jako darek od kamose a prijde mi, ze se jedna o citlive zpracovany titul, ktery potesi kazdyho uchyla, ktery ma rad stary hry. Grafika a efekty jsou za me hodne povedeny, levely super, ale nekdy mi prijde, ze hapruje obtiznost. Zkousel jsem to devetkrat na normal a bohuzel jsem se nedostal pres
    druhou fazi
    posledniho bosse a dosla mi trpelivost, tak jsem to dojel na easy. Baleni hry je hodne bohaty a taktez bych rad zahral na poradnym automatu pres jammu. Davam 7,5/10.

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Bud Spencer and Terence Hill Slaps and Beans / Nintendo Switch 2 / pres 5 hodin / #dohrano

Super nostalgicka beat em upka, ktera me chvilema dojala. Hrozne bych chtel videt, jak by vypadala na CRT pres nejaky jamma HW. Davam 7/10 :)

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Úprimne netuším, ako to môže mať 90% v recenziách, jedine žeby za ten rok pripravili masívny patch s prekopaním hrateľnosti a bojov.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AZRAEL: áno, už dávnejšie, nebolo to moc memorable musím povedať - pekná grafika, výborný setting, ale hrateľnosť bola fakt slabá

[CLAVEN @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    CLAVEN: A co South of midnight? dohrane? na steame solidnych 90 percent a to incely robili aj review bombing :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ELHO_CID: to se mi ted stalo s Hades. Uz se mi o nem zdaji sny a hledam duvody, proc hrat dal :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    CLAVEN: Ja to mam naopak, pokud je hra dobra, po dohrani pribehu neodinstaluju a porad se tomu vracim. Ted nejcasteji k Mad Max.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALVATOR: bohužiaľ som už skoro výhradne konzolový hráč. Ja viem, nie je to so mnou ľahké.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CLAVEN: Off to the high seas, then.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CLAVEN: tohle beru. T2 ma v sobe nevyhodu brandu, za ktery je treba zaplatit a v dnesni konkurenci je mi jasny, ze to financne nemusi davat smysl pro plno lidi. Abych se priznal, tak jsem tu hru dostal jako darek a bez doporuceni bych si ji sam od sebe nekoupil, protoze T2 nezeru. Na druhou stranu ted musim uznat, ze za ty penize to dle me hodnotu ma.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    POHODAVOLE: to je valid, ale ja mám takú poruchu, že keď niekde už uvidím credits, veľmi ťažko sa mi hľadá motivácia k alternatívnym priechodom a dokončovaniu side contentu.
    Preto vo väčšine hier najprv urobím úplne všetok side content a až potom idem po hlavnej linke, lebo viem, že keď dorazím príbeh, už nebudem mať chuť robiť vedľajšie veci. Ďalšie runy pre "true ending" a podobne ma bavili len v pár hrách, trebárs Hades 1 a 2 alebo potom všelijaké tie hračky typu BallxPit alebo Vampire Survivors.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam