• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DWAY
    DWAY --- ---
    Horizon Zero Dawn
    59.9 hodin
    Nebylo to uplne nejhorsi :)

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Příprava spodního prádla na RE:VII.I.AGE... :D:D

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Desperados 3, fajnových 31 hodin. A to mám ještě před sebou 3 DLC mise. Prostě Commandos s kovbojema. Technicky naprosto perfektně zmáknutý, žádný chybky, ovládání luxusně vychytaný. Fakt jsem si to užil.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DR_K: Mám rozehráno, zatím nějakých 25 hodin. Jsem zvědavý, kolik času v tom ještě strávím, je to fakt relaxační žrout :-)
    DR_K
    DR_K --- ---
    Subnautica. PS4. Skvost. 56h se pise na save + tak dalsi 4 ztracene pri padech aplikace (PS4 asi nebude ta nejstabilnejsi verze). Kazdopadne jeden z nejvetsich zazitku posledni doby, cela rodina postupne propadla "ponojce" :)

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PALADIUS: crew 2 nebo NFS:Heat co se arkady tyce. Heaty jsem dojel vse komplet a bavilo (tuning skvelej) Crew 2 tam sem zahucel az moc hlavne v online vyzvach :-)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Need for Speed: Most Wanted. Cca 20 hodin. Moje nejoblíbenější auta vůbec. Éra, kdy EA uměli dělat hry s duší jsou už dávno pryč. O čestné druhé místo se perou Underground 2 a Carbon. A jelikož mé jezdecké choutky nebyly zcela ukojeny, do jedněch z nich se hned pustím. Ale do kterých?



    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DAVESADE: spíš o skillu a načasovaní... když to dostaneš do ruky, tak je jedno jestli to vezmeš z leva, nebo z prava a pokosíš všechno v jednom tahu..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NARKOTIX: Hral jsem demo na Switchi a strasne se mi to libilo atmosferou, ale hratelnost jsem vubec nepobral. Je to fakt jenom logickej puzzle, v jakem poradi musis likvidovat nepratele? Nebo je to vic o skillu?
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    PALADIUS: jo tohle bylo fajn... teda zene se nelibil moc konec - pry tam bylo moc strileni.

    BTW predtim jsme spolu (do)hrali Brothers: A Tale of Two Sons (prvni hra od Josefa Farese) - to se ji libilo mnohem vic.
    A hrali jsme to romanticky na jednom controlleru :-D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Po první půl hodině co jsem se prokousával prvním levelem jsem vážně uvažoval o refoundu... Nakonec jsem rád že jsem to nevzdal, i když pár hodin jsem sakra trpěl... Nakonec jsem zahodil gamepad a vzal do ruky K+M.. Tim se doba strávená v jedné úrovni zkrátila zhruba na třetinu a začal cyberpunkovej audio vizuální tanec.. a teď (po 10ti hodinách) mě mrzí že už je konec... 9/10

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    A Way Out. 6 hodin. Jelikož se přítelkyně u It Takes Two osvědčila, střihli jsme si tuhle kooperačku od stejného studia.

    DR_K
    DR_K --- ---
    Uncharted: The Lost Legacy - 8h, prijemna jednohubka

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    It Takes Two, 12 hodin, hráno s přítelkyní. Co-op příběh o dvou lidech, co si k sobě zase mají najít cestu. Vztah hrdinů jsme zachránili, ale chvílema jsem se bál o ten náš

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    ELHO_CID: jediná možnost, dokončit rituál... :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NARKOTIX: jaký ti vyšel konec? Blázinec?
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    rest z nedávného Humble Bundle :) během dvou večerů zhltnutá povedená detektivka :)

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Max Payne 3. 12 hodin. Tak jsem se skoro po deseti letech od vydání dostal k dokončení příběhu mého oblíbeného vraždícího, věčně ožralého ztroskotance. Bylo to skvělý. Všechny tři díly se povedly. Jen škoda, že Rockstáři přestali dělat tyhle přímočarý příběhový věci a dělají už jenom obří rozvleklý openworldy :/


    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CHEWBACCA: :D tak víš jak, když už, tak poradne - kazdopadne já bych se na to vy* :) anyway goodjob!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    vsechno bude vsechno opravim kolotoc kupim. jen piste chyby. pridaval jsem vcera 134 dohranych her vy psychopati :) takze chyby included
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam