• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já dofuám, že EU zakáže všechny hry co trvají víc jak 50 hodin. Už mám asi 176 hodin v AC: Oddyssey, Získáno 61 z 93 (66%) achievementů. Mám před sebou ještě 2 DLC. Takže se těším, až tu tak za měsíc nebo dva oznámím, že jsem si to užil.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAGASAWA: Samozrejme, jeste pridej "save scumming" protoze ten rkab proste musi umrit!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MCKIDNEY: No ono je to tezky no. Každej z nás si říkal, ze nemá čas na +100 hodin, ale pak ti všechny ty otazníky drasaji nervy tak, ze se pristihnes jak místo plánovanýho main questu obíhas vedlejsaky a mas 187 hodin jak nic.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DEEFHA: To ja jenom nechapu citlive na spoilery a tak nevim co je spousti.

    Jinak delka hry me nikdy neodrazuje od vyzkouseni. Nicmene v tomhle pripade podporuji tvoje rozhodnuti :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MCKIDNEY: To je fuk, já to stejně hrát nebudu :-P
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Jinak to neni spoiler z F4 :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DEEFHA: To je hloupy marketing. Ta hra ma mezi 20-40h pro normalni lidi. To ze publikum hraje hry jinak neznamena ze u toho skoncis 100h.

    Delka je umerna tomu, jak velky jsi rebel. Fallout 3, NV a 4 pouzivaji playtime jako smerovani hrace. Kochat se muzes normalne a rychle. Proplizit se kolem super mutantu a pak ukuchat krale krabu nozem ti prida 17 hodin :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: (doufám že nejsme moc OT) - Já jsem teď v Fallout 4 někde v polovině hlavní příběhové linie a mám odehráno necelých 30hodin. A taky se kocham a řeším postranní mise. Teď si k tomu koupím season pass, časem to dohrát určitě chci. A ty DLC se prý povedly moc.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Main story prý ~30h, což jsem si kvůli mému způsou hraní vynásobil třemi. Taky se rád kochám :-) a obecně mi to moc nejde. Kdybych cílil na 100% dohrání, tak nedám nikdy nic. Je to prostě nad moje síly.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: 100h je Fallout 4 se všema ajchama. Pokud jedeš jen hlavní story line, tak je to spíš polovic. A to se dá.
    MIKE_HEKTIK
    MIKE_HEKTIK --- ---
    DEEFHA: ja mam treba to, ze nejsem extra dobrej gamer (hraju vetsinou klasicky na stredni obtiznost) a jsem hroznej easter egg hunter, musim videt vsechno. a nekterejma hrama se strasna rad "couram" a jen tak cumim, takovejch hodin ve stalkerovi nebo ted v metru exodus (hraju to od dubna a nejsem ani v pulce, hraju tak 5h tydne). obcas projdu uspesne nejakou cast a loaduju hru znovu, jestli to jde projit jeste jinak nebo jestli dokazu sejmout tohodle typka bouchackou a tamttoho hazecim nozem a pak naopak. nebo zjistim, ze jsem minul nakej denikovej zaznam, tak loaduju nazpet a jdu to hledat. treba v half lifu 2 (jedna z mejch nejoblibenejsich) jsem cetl vsechny novinovy vystrizky na nastenkach, odposlouchaval vsechny rozhovory npc's atd. ted jsem vygooglil, ze hraci doba HL2 je kolem 15h a ja to hral snad 40, 50 :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DEEFHA: jo teď třeba hraju nový vydání trilogie Mass Effect tři měsíce, a prostě vím že to dohraju někdy na podzim ;) Hraju nárazově když je čas, prostor a nálada, ta hra mi za to stojí je to prostě epic a mám i tu výhodu teda že kdysi jsem ty díly už dohrál takže si to ještě trochu pamatuju.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Omlouvám se, tenhle můj povzdech by měl spíš patřit do "Nedohrál jsem", resp. "Ani jsem nezačal hrát", kdyby tu taková auditka byla... Stručně: na Xbox je teď za v akci mrzký peníz Fallout 4 GOTY, tak jsem si říkal, že když jsem hrál naposledy dvojku, tak bych možná zkusil tohle... Ale pak jsem se pro jistotu podíval na howlongtobeat.com a musel jsem uznat, že nějakých 100 hodin tomu prostě nemůžu věnovat, navíc bych to při mém tempu hrál průběžně asi rok (a to bych musel hrát každý den, což rozhodně nedělám)... No a tak jsem to nekoupil a hrát to nebudu. Máte tohle taky? Jako že si zkusíte nejdřív ověřit, jestli vám hra náhodou nesežere z života až moc, a pak se případně rozhodnete do toho nejít? Nebo jsem magor jen já? :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Agents of Mayhem (19h)
    Bavily mě Saints Row IV a Crackdown, tohle se neslo v podobném duchu. Jsou tam zajímavé postavičky, které pro studio navrhoval Stan Lee, celkově to působí jako devadesátkový kreslený seriál přenesený do open world střílečky.
    Vlastně hrozná blbost, ale fajn oddechovka.

    ERRTU
    ERRTU --- ---
    YETTY: dalsi rest...
    shadow warrior 2
    dohrano komplet vcetne side questu za 24h 20m 56s
    you have got wang!

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    The Ascent (22h) – přidávám se ke chvále, neuvěřitelně detailně propracovanej svět. A soundtrack jedu poslední dny pořád dokola.

    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Super Mario Odyssey, >20 hodin (a budu obcas pokracovat, protoze pribeh byl fajn, ale ta hra me furt tahne a je v ni co objevovat)

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The Ascent 19hodin a 23 minut

    Odehrano v Coopu s Hanouchem a Terzem. Pekny to bylo. Skvela cyberpunkova forma tezce vyhrala nad obsahem, kterej byl plnej klise, ale uz dlouho jsem nad vizualem nezasl jako ty.

    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CHEWBACCA: tudá! tudá! smarja na tohle jsem skoro zapomel. kde mam dosbox!?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELHO_CID: musim si zahrat jednicku z devadesatek!! dik za pripomenuti

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam