• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Doom Eternal (PC - XBOX game pass)

    Odskrtuto, datace dam za rok az to rozdejcham

    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GEE: Jsi rozmazlený :DJsi rozmazlený, to je v pořádku. Ty mise si dáš mezi něčím důležitým tak se to naředí. A DLC máš všechny .
    GEE
    GEE --- ---
    ELECTRICKOTA: Jj,asteroid jsem vyřešil a koukám,ze druhý dlc v legendary edition není.Nebo to byl ten Měsíc.Ten jsem taky prošel.Urcite jsem něco minul v Citadele, nehledal jsem všechny údržbáře,nehledal jsem kraviny na planetách...tam by se určitě 10 hodin spalit dalo,jen je to holt uz nuda,od te doby co člověk poznal side questy z Witchera nebo Yakuzy
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GEE: no já to prozkoumával taky tak nějak spíš co jsem si pamatoval že by mohlo být zajímavé, i tak jsem měl o 10h víc, navíc ty dvě DLC byly celkem dlouhý, neminul jsi je?
    GEE
    GEE --- ---
    TRAGED: Rozhodne ne. Na zacatku jsem se snazil, ale ty side questy jsou fakt z dnesniho pohledu tragicky - klikat na planety, abys tam neco nasel? Popojizdet 10 minut po planete abys vystrilel za 5 minut par typku v budove...to nechces. Prosel jsem tak ja nevim - ctvrtku? Ale kvuli tomuhle se k ty hre fakt nevracis...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GEE: Jel hsi poctive exploraci vsech planet? Pak to je obrovska hra :-) Ale po mainquestu jsou vsechny ME kratky. Respektive, asi vsechny RPG.
    GEE
    GEE --- ---
    Mass Effect, legendary edition (PS5, 16h)
    Těch 15 let od vydání je znát. Ani ne tak vizuálně, tady remaster ledacos schová, ale hlavně v herním designu. A to i tady je kopec změn směrem k rychlejší akci. Nejvíc mě upřímně překvapilo, jak rychle jsem to proletěl - nějak jsem měl v paměti, že to byla obrovská hra. Navíc jsem narazil na hned několik nepěkných bugů, textury doskakují...není to sice GTA, ale i tak bych čekal od remasteru trochu víc lásky.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DAVESADE: Za mě je GTA trilogie zatraceně dobře hratelná už mrtě let na mobilech.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Deathloop (25h)
    Krásná hra od který jsem původně čekal něco úplně jiného ale nakonec odcházím spokojenej. Jeden z nejlepších trophy listů co jsem zatím potkal, po dohrání doporučím lovit trofeje a zůstat v tom světě o chvilku dýl.

    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU:
    Mafia II: Definitive Edition (PC)
    cca 14h30m, obtiznost 3 z 3.

    plusy: ...meh. mafia 2? vzhledem k memu drzkovani o hudbe v mafia I definitive, tady paradoxe na radiu classic hudbu z jednicky chytate. a prave ta nejikonictejsi, Belleville, hraje kdyz, kdyz se jedete zabit :) prijde m ze destrukcni model aut je detailnejsi ale je to jen pocitove, original si kuli tomu instalovat nebudu... puvodni cesky dabing! kulervouci Joe v podani legendarniho gumidka Vlastimila Zavrela! "Nemuzes pridat? Henry se tu poti jako kurva v kostele."
    minusy: dost odflaknute. blikajici textury odpadku na zemi, dvakrat mi dost infarktove zmizelo auto do ktereho jsem uz uz ve svem aute boural pred ksichtem, osvetleni je sice enhancnute ale tak prepalene ze v tunelech jedete v neonove trubce a nevidite nic, ingame dialogy se spatne trigeruji takze postva zacne rikat vetu a ta sama tu samou vetu o dve vteriny pozdeji, do toho odpovida vas konverzacni partner, takze mate krasny hymnicky kanon, z modelu obleceni obcas trci podivne trojuhelniky...
    a nejvetsi mindfuck, do definitive jednicky pridaly do one finalni sceny vita a joa ze dvojky. ale do dvojky se neobtezovali dat model tommyho z jednicky definitivu. lajdactvi!

    aktualne na steamu za necelych 10e. puvodne 30e. i tech 10e je imho vic nez je zdravo, vzhledem ke stavu bych realnou hodnotu videl tak na 6e.




    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nejlepsi GTA je stejne LEGO City Undercover :-]
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: jojo, dám, v týdnu to zkusím, na Steamu to mám komplet i s Vice City.

    Vlastně jsem žádný GTA nikdy nedohrál (ani jedničku s dvojkou). Vždycky jsem jen hodiny ničil město a honil se s policajta. Mise jsem zkoušel jen ve Vice City, ale skončil jsem u těch letadel/vrtulníků či co to bylo na ty stavbě.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOOMIX: Uz si bohuzel nepamatuji, jak to bylo tenkrat s podporou gamepadu na PC. Ja to na PC hral mys+klavesnice a bylo to urcite v pohode hratelne. Ale poprve jsem to jel na PS2, tak mi to prijde u tehle hry prirozene. Rozhodne mi napis, az to budes zkouset, zajima mne to.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: a hrát čistou PC verzi na gamepadu je blbost?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOOMIX: PC bude mit lepsi rozliseni a framerate. Ovladani mysi pri prestrelkach je jednodussi, ale ovladani aut na klavesnici je horsi. Dale jsou urcite graficke elementy, ktere ma pouze PS2 verze - ale to jsou naproste detaily (ne kvuli tomu, ze by to PC neutahlo, ale proste se z nejakeho duvodu rozhodli je tam nedat - napr. odlesky prednich reflektoru na mokre silnici). Plus - na PS2 jsou specialni mise pro dva hrace (jeden ridi auto a druhy z auta strili).

    I kdyz zamerovani mysi zni lakave, tak ja sam bych porad volil PS2, protoze San Andreas byla prvni hra, co implementovala (a podle mne to bylo spravne rozhodnuti) auto-aim plus mas analogovy plyn a brzdu.

    Idealne to asi pustit na PC v emulatoru PS2 a vymackat lepsi rozliseni a grafiku. Do toho bych sel bez vahani.
    DR_K
    DR_K --- ---
    ja ve chvili oznameni remasteru rychle dokoupil zbytek titulu (gta trilogy + bully) na android ve stare verzi a provedl potrebne kroky pro spusteni android verze na ps vita. pro mne je to ta spravna definitve :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DAVESADE: Já to koupil na x360 když to bylo za 3 Kč a 50 haléřů. Asi to zkusím.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: jak je na tom hratelně a graficky stará standardní PC verze vs PS2?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dohral jsem GTA San Andreas v ramci Definitive Trilogy edition na Switchi.

    Ta hra je proste porad super. Bavil jsem se u toho v podstate stejne, jako tenkrat na PS2/PC. Strasne dobre vymodelovanej svet, dobre pomery prostoru a prazdnoty, nadherne vypravenej pribeh, dabing, vtipy, narazky a celkova atmosfera - sedel jsem u toho jak prikovanej a nedalo mi to spat!

    Vedle toho ale uprimne dodam, ze jsem to chtel dohrat na truc. Hru jsem kupoval okamzite po vydani, pred recenzemi a videozabery ze hry. Ta "Definitive" edition je jedna OBROVSKA ostuda. Technicke bugy, spatna volba enginu, proste "vsechno spatne". Framerate na klouzacce NONSTOP, pricemz nepratelum se frejmy pocitaji korektne, ale me postavicce nikoli (tj. kdyz je ve hre na sekundu zasek, tak po sekunde jsou nepratele o X framu dal, zatimco muj hrdina se behem toho sekundoveho zaseku neobtezoval vubec updatovat). Zprasena prace s mlhou, svetlem, stiny, k tomu neviditelne objekty, uplne rozbita fyzika kolizi, propadavani skrz podlahu, nesplnitelne mise - mam tu hru prolezlou prilis dobre na to, abych poznal, co je novej bug a co ne. Hra mnohokrat spadla a nekolikrat se mi stalo, ze se poskodil autosave (hra spadla hned pri loading) a tak dale, a tak podobne. Kdybych jeste psal blogisek, tak bych si na tom smlsnul.

    Na Twitter jsem nepravidelne hazel obrazky ze hry - je videt, ze po prvnim patchi se grafika trochu zlepsila a nektere bugy byly napraveny. Svym zpusobem to byla vetsi zabava pred patchem. Viz. Dlouhoprsty Cezar :).



    Nejde na prvni pohled poznat, do ktere budovy se da vlezt:



    Znalci mozna vedi, ze zde se ma vyfotit mapa kasina:



    Pri prepnuti do first person kamery na motorce se muze ve vyssich rychlostech stat toto:



    Mohl bych pokracovat skutecne dlouho, no tohle neni blogheesek, tak uz na to kaslu. Rockstar moc dobre vedeli, proc ve hre zakazali nataceni videi... samo stremovat se to da.

    Technicky rozumim tomu, ze Switch neni vhodna platforma na port Android verze hry do Unreal enginu. Na te same platforme existuji mnohem lepe vypadajici, plynulejsi a stabilnejsi hry - tohle byl proste spatnej decision management od pocatku vyvoje. Na silnejsich platformach je mozna hra stabilnejsi, porad to ale neni omluva, aby bezmala 20 let stara hra bezela na soucasnem hardwaru, vysoce presahujicim moznosti PS2 hure, nez na PS2.

    Tohle je jeden obrovsky vztyceny prostrednicek od Rockstar smerem k hracum. Promarnena sance slozit poklonu tak vyznamne serii her. Cili opravdu vrele doporucuji sahnout po originalu na PS2, jelikoz vyjma rozliseni obrazu je po VSECH strankach lepsi, nez tenhle paskvil. Fuj!

    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ERRTU: a já si říkal že mi tam v tom sounttracku něco chybí, heh proč to tam nedali? ty písně maj sto let...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam