• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak nez poresim zahlavi a nastenku, tady je klasickej pomocnej rozcestnik:

Yakuza Wiki | Fandom
    https://yakuza.fandom.com/wiki/Yakuza_Wiki
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Kiwami ma fighty urcite o neco tezsi a dost mozna i min vyrovnany, nez Zero, respektive problem jsem mel snad u 2-3 bossu, které jsem opakoval, ale to vsechno vyresila zasoba Staminy XX a bento boxů. Kiwami 2 je potom zase o neco lehci rekl bych. Hele s timhle bugem jsem se nepotkal. Vlastne jsem se v serii s zadnym nepotkal, tak to mozna bude mit jinej zpusob reseni, ale jistej si nejsem. Jaka je to v Kiwami kapitola?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak díky za založení Dave a ze startu bych měl jen pár slov kyodais. Do auditka patří naprosto cokoliv, co se týká celé série, včetně remasterů, spinoffů, meme, filmových adaptací, stejně jak správně podotkl kolega Bobesh i popkulturních odkazů, se kterými se můžete ve hře potkat, anebo klidně i menu v bistrech a alkoholu v barech. Ćím širší záběr, tím lip. Vzhledem k tomu, že je tu s námi celá série už x let, netřeba se bát nijak zásadně spoilerů (ty vyloženě zásadní by bylo fajn vložit do tagu, ale hrotit to tu nebudeme) Já sám mám za sebou teprve Zero, Kiwami 1-2 a momentálně jsem zaparkoval v Okinawě u třetí epizody, tak toho mám ještě spoustu před sebou a jsem za to zatraceně rád, protože je to ta nejlepsí herní serie, včetně nejsympatičtějších postav, se kterými jsem se v herní sféře za posledních x let potkal. Bavte se.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    Yakuza Kiwiami mi ve fightech přijde teda o dost těžší, než Zero. A jinak mám potential bug - nemůžu vlést do klubu Sunshine, kde na mě nejspíš čeká Majima, protože mám "raději jít do milllenium building pro ty informace", ale tam už jsem dávno byl. Taky jste to tak měli?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    tak sup, rychle, jedem!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam