• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty vle ja uz tam mam platonickejch lasek,ze uz ani nevim kolik! :DD
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tohle je samozrejme moje platonicka laska. Na druhym miste je Makoto a souperi s policajtkou z Kiwami 2
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: prave! na ty serii je bozi,jak to micha drama s bizarem a vtipnejma momentama,kdy ty mas v hlavnim questu nekoho bezet zachranit a des si zazpivat na karaoke atd. :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: to asi taky! me proste prisla takova vyzrala zenska no! :) si s ni uzijes este v Kiwami! ;)
    btw koukam na tu doktorku ze Zera a vubec si ji nepamatuju a je teda taky good! :)
    na redditu pisou: Most Underrated Waifu of the series
    TAP
    TAP --- ---
    já mám Haruko zatim vyfocenou jako hodně malou. nebo s hodně velkou bouchačkou. nebo oboje. jo, je to vtipný i v těhle so-serious momentech :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kamurocho v realu

Kabukicho Walk 4k - Tokyo Redlight District & Shinjuku Godzilla Head
    http://www.youtube.com/watch?v=-9w3L6uozKU

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: ono na legend to jde taky, ale chce to holt prizpusobovat strategie, pouzivat zbrane a jit za kazdym bossem s plnym inventarem staminy xx a nahanet heat na maximum. Kazdopadne Legend je spis voser na platinu. Me to maximalne vyhovuje na normal. Cim novejsi dily, tim uhlazenejsi obtiznost.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: no asi jde i o to, že má namodelovaných víc výrazů než obdivnej pohled a chicotání se do dlaní :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: nevim no :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: no a to pockej, jak budou vypadat holky na Dragon Engine v Kiwami 2
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: vidím hovno :-(
    TAP
    TAP --- ---
    BOBESH: to chápu, nerozumim proč tam ten slider obtížnosti teda je, když ovlivňuje jen ty fighty. na hard nejsou bitky žádná úplně Dark Souls výzva, jen jsou dlouhé a otravné. je fakt, že mě nenapadlo se podívat do nastavení, jestli to nejde změnit za běhu. každopádně mě to jako male adulta odradilo od dalšího hraní a to jsem to nějakejch 20 hodin imho nechal.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty voe toe velky! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jj. Reina je supr! jedna z takovejch tech "starsich"! ta nevim,estli je podle naky modelky,ale sekne ji to zvlast v Kiwami!

LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: (i manželka, která šla kolem, okomentovala tu doktorku "ta je krásná")
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj.. nektery realny postavy zmizely a museli je preskinovat, protoze meli licenci treba na pet let a licence skoncila treba v roce 2015, ale treba v Zeru a remasterech jsou real postavy. V sestce te ceka treba Takeshi Kitano a vetsina bossu v Zeru jsou taky realni japonsti mainstream herci.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak ja ji mam pripravenou pro sebe! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jinak sem klidne sazej screenshoty. ja jich mam taky x giga a nemam je komu ukazat :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    nen, myslel jsem über cute malou Haruko, páč je boží. Jinak si na těch holkách tolik neujíždím, i když cat fighty mi přišly zábavný :-)
    Ale Reina je krásná, a pak byla láska na první pohled ta doktorka, co se v Zeru stará o Makoto - to jsem málem spadl ze židle. Na wiki moc lézt nechci, abych si něco nevyspoiloval.
    Ale že jsou to "real" postavy, to jsem nevěděl!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: pravda :) uz jsem si dal facku
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ikdyz ja si ji teda fotim taky dost! :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam