• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    No když to vidím, tak si asi pořídím Kiwami 2 - chtěl jsem si dát chvilku oddech, ale to se nedá..
    Já mám s tou serií největší problém v tom, že jsem nějaký hrál i na PS3 a už vůbec nevím který, tak se bojím, abych si něco nepořídil znovu.

Co si blbě pamatuju co jsem hrál - tam jak byl Takeshi Kitano (asi šestka?)
    Pak nějakou kde byli čtyři hratelný postavy a jeden z těch řízků si sekal do pařezu nový bojový techniky - to bylo boží :-)
    Ta s tím Majima Everywhere, to je jednička nebo zero?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ten Majima je stejne nejvetsi rizek! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: jo! presne tak! hlavni hrdina me vubec neurazil. fighty supr prehnany. viz pak ty kamaradsky vypomoci atd. ale ty minihry a vomacka vokolo..trochu jak kdyby to udelali ze zbytku,co se jim do yakuzy 6 uz neveslo. ale nic proti!! naopak! me to tvy doporuceni o prazdninach nakoplo to vzit a zahrat.jenomze pak sem si pokecal tady s anikim nagasawou a presel sem :) nicmene jakejkoliv spinoff vitam! a pozdejs dam i ten fist of northstar! ale my by sme chteli hlavne ten Ishin!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Možná že protože tam nejsou tak dobrý postavy - ten hlavní hrdina je sympaťák, ale Kyryu to není, navíc i ty minihry nedrží nic moc vyjímečnýho. To lítání s dronama mi přijde nuda, není tam bohužel ani žádná aréna nebo tak něco, přitom ten bojovej systém je udělanej dobře..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: oukej jak dojedu 3-4-5-6-7 a Judgment, jdu do toho.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajo aniki, prehlidnul jsem to v praci
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: ten Judgment je pecka,ale prijde mi to jako takovej "derivat"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Jo to jsem byl já už předtím.. Jo a Judgment je ze 100% další díl Yakuzy, tam už se vším všudy - taky škoda minout.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno vzdyt to pise pod tvym tipem na netflix .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele ale to tu nekdo hral no ne? Lopik to doporucoval?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: k tomu dodam taky tip na film/anime.nedoceneny! :)
    Hokuto no ken (1986) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/137872-hokuto-no-ken/komentare/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: kdyz jsme u tech baru a bister, ktere se vymetaji v Kamurocho a vsude mozne po Japonsku, tak tu mam druhej Netflix tip. Obskurni postavicky, Yakuza, uchylove, neopetovany lasky...

Půlnoční bistro: Historky z Tokia | Oficiální stránky Netflix
    https://www.netflix.com/cz/title/80113037

Midnight Diner: Tokyo Stories - Main Trailer - Netflix
    http://www.youtube.com/watch?v=OCGDVHjPX0c

LOPIK
    LOPIK --- ---
    I ve Fist of the North star je na baru transka.. tuhle hru si taky zahrajte, je to v podstatě to samý (stejný engine, studio i herní principy) jen tam jsou místo yakuzy postapokalyptický kung-fu mutanti.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw
    Ice Ball

The ice ball has become a trademark of Japanese bartending. Being able to carve ice blocks and chip them into attractive and proportioned ice spheres is a rite of passage for many a bartender in Ginza and the rest of Japan. Ice ball creation is now a craft on its own, where ice deserves as much attention as the drink itself. At most higher end bars in Tokyo, you won't need to make any kind of special request -- just ask for your whisky on the rocks and you'll get an ice ball by default.

10 ways to drink Japanese whisky: #8, Ice Ball - Nomunication
    https://www.nomunication.jp/2018/10/31/10-ways-to-drink-japanese-whisky-8-ice-ball/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno! bych se nedivil,kdyby tam meli nakou silnou lgbt zakladnu v tom tokiu treba
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hele v Persone je hlavni spot Shibuya a potom Akihabara, kde byl mam dojem ten bar, ale ta nema ke Kabukicho moc daleko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam