• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Goromi fanboy cosplay level 1000

BOBESH
    BOBESH --- ---
    este mi tedy chybi jeden email od baby
    Granny White substories don't pop up until email triggers occur.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja behal vcera v YK2 v premium adventure,abych zkusil dojet ty substories. bohuzel mi cca 9 chybi a nemuzu je vubec nijak objevit. bud to jsou naky veci okolo Majima construction, nebo nevim. zkousel sem behat s Harukou, bez ni, v noci, ve dne a nevim. docetl jsem se,ze nektery substories se objevjej az po aktivite. treba golf, baseball. ale tam uz sem stravil nekolik hodin predtim.

There are several conditions you have to fulfil for some substories.
    - Are you on Premium Adventure or still progressing the story? some substories can only be accessed after progressing the chapter, where as you can do all of them in Premium.
    - There are 7 Cabaret Club substories that requires you to beat the Cabaret story to access them all.
    - There are 3-ish substories that requires you to bring Haruka
    - The last 4 can be cleared once you have cleared every sub stories other than those last 4 (and the very last one in the list for the 100% substory completed).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Nejlepší je samozrejme 80’s Kiryu. Pauzu chápu. Taky jsem si po každý epizode říkal, ze si musím odpočinout, ale dopadlo to vždycky tak, ze jsem se po týdnu do Kamurocha vrátil, protože.... no však uvidíš.

LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: aplikovat = spoilovat, autocorrect, sorry
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Kiwami 2 jsem spustil, abych se rozhlidnul, ale asi dám chvilku pauzu. Trochu mě sere, že next gen Kiryu vypadá jak nbarvenej mladej Koudy
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: No tak to gratz. Das si teď menší pauzu, anebo to vezmes šturmem zpátky do Kamurocha v next-gen Kiwami?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Tak jsem dojel hlavní linii Kiwami. Scenaristicka pecka. Jsem teda smutnej, ale nebudu aplikovat, ale kyodai už vědí.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukam, ze kolega Lopik rozjel Kiwami 2. Tam se ti cca co pet kapitol odemkne epizoda tzv. Majima stories, která se da potom samostatně pustit z hlavního menu (má vlastní save). Pokud by jsi nehrál Y:Zero, tak ti dej asi nebude dávat moc smysl, protože přímo odkazuje na dějovou linku Zera.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw nechci kecat,ale vsechny substories by mely jit dokoncit v premium adventure. rekl bych napric dilama.)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: TACHIBANAAAA
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo pro Leftyho! Yakuza 3 :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: toe jak s tema platonickejma laskama skoro! :)) taky mam dost restu. tanec nevidim realne. u profesora nevim jak na tom sem. pamatuju si ze mi tam predhazoval samy fakany s predvidatelnejma tahama :D
    zacina se to kupit. ted v trojce sem omezil randeni resp. navstevy hostess baru a automaty
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To mi pripomina, ze mám resty. Musím dohrát komplet MesuKing u Profesora v Kiwami a porazit nejlepšího tanečníka v Zeru.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako samotny brouci by me asi dlouho nebavili :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No jasný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam