• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    případně magora Majimu:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: The Great Pants-less adventure. Koukam, ze jedes resty v Zeru, tak to ma být :)

LOPIK
    LOPIK --- ---
    REFLEX: Je to prdel, ma to vzdycky super story, dobrou produkci a jako bonus mne vzdycky bavili mlaticky..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ale místo toho řeším kalhotového banditu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Moshi Moshi
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    samozřejmě bych rád zvedal telefon stejně jako Kiryu-kun
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    REFLEX: hele, to vůbec není o otaku, spíš si to místama z vyhrocený anime/manga kultury dělá srandu.
    Ale: má to skvěle napsanej příběh nad standard běžné produkce, i když to není AAA titul. Je to vysoce hratelný - těžký tak akorát pro casual hráče, a těžký/pracný pro lovce trofejí a 100% completion. Dává to velkou svobodu, hodně mi to přípomínalo GTA: San Andreas, včetně zábavných side questů.
    Japonskej bizár a vyhrocenej styling k tomu je bonus, a místama to člověka fakt příjemně zaskočí.
    Já mám teda Japonsko rád, takže se v tom prostředí cítím dobře, to je asi základní předpoklad - komu to vadí, tak bude trpět.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Sir yes sir!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REFLEX: Mně maximálně vyhovuje, když mě hra dokáže vykolejit, vytrhnout ze zabehnutych západních myšlenkových schémat, dojmout, rozesmat, pobavit a ještě mi naservirovat několik psychologických vrstev postav s morálním přesahem, včetně permanentní hratelnosti a to všechno Yakuza splňuje. Je to bizarni, zábavný, místy nekorektní, prasteny, stejne jako vážný a melancholický. Že by to byla vyloženě otaku záležitost se rict nedá. Je to proste kondenzovana hratelnost, která poslední roky západní produkci tak nějak chybí.
    TAP
    TAP --- ---
    Nagasawa Japanese culture appreciation post in 3, 2, 1...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co vas vlastne na tom tak bavi? :) otaku zabava ci co?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Otometal MY LIFE je rozhodne Karaoke mejdan na jistotu :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: v jednicce me taha na oicho kabu. ve dvojce na golfovy bingo,kde uz sem nechal asi 2 hodiny cistyho casu. ve trojce ji asi potaham teda no :) videl bych to na zmrzku a jeden Otometal. at si nezvyka,ze furt taham po kapsach miliony yenu! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve a to sem s ni zrovna tenhle vejkend procoural pulku Tokia! :D
    koukal sem v jednicce sem to asi taky slusne prolit. mam cca 33/76 substories! vtipny je,ze vetsinu musim asi aktivovat takovym tim nahodnym potkanim ci co,pac na mape mam vsehovsudy dva vykricniky a to uz sou naky rozdelany mise :o
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Zítra má Haruka na narozeniny, tak ji koukejte vzít na Karaoke a do Cafe Alps.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    The Playland in Shinjuku’s Kabukicho (新宿プレイランドカーニバル), or as Yakuza players recognize as Club Sega at Theatre Square, is closing down after 35 years of business since 1985 due to not being able to pull through the Coronavirus today (29/11/20).

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle mi moc neslo. chtel bych rict,ze hlavne kvuli anglictine,ale stejne mi to nikdo neuveri! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Moc se nevyptavej a koukej ji dostat do plavek ,))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Co je zas tohle? :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam