• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Jo, to vysvetluje. Ja se k nim dostal na zacatku a pak jsem se k nim uz nevratil. Byly dulezitejsi ukoly

Sexy photo shoot 2 YAKUZA KIWAMI 2
    https://www.youtube.com/watch?v=lIHK8dlvCiE
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: ja je dojel. byly za ne dost xp a hlavne jsem je obehl skoro az k zaveru solidne vyskillovanej, tak sli behem par vterin.
    GEE
    GEE --- ---
    LOPIK: Ty jsem priznam se taky skipnul. Zato devcata v klubu a Majimu stavitele jsem dojel pekne do konce.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: hele na pohodu. me prijde,ze v ty dvojce jsou ty fighty fakt easy .)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ja se to snazim ject poctive, ale bojim se vzdam ty Bouncer mise - tech je hodne a asi budou tezky..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Colosseum, vidis to. To je rest snad ze vsech serii. Vsude mam hotovou tak tretinu. Kazdopadne dokoncit chci fighty v Zeru uz jenom kvuli popiskum u protivniku

Drunk Muster: Murder While Drunk
    Manhunter Gondo: 200 "accidental" Shootings

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: taky k tomu este sednu. ke me se zas furt nekdo pridava. fighteri z colisea, Mama z Earth Angela, ... tak snad jich budu mit dostatek!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Mně u We Build Shit chybi snad posledni boss. Ze zacatku to bylo na pohodu, ale kdyz mi v druhy tretine zmasakrovali vetsinu teamu a zbyvalo snad jeste asi osm vlnm doslo mi, ze se bude muset potrenovat skill. jako v cabaretu, tak si k tomu potom nekdy o svatcich k te bizarni RTS odpoledne sednu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: me to nejdriv prijemne prekvapilo ta minihra! a vubec jak tam ma Majima tu svoji sebranku a toho svyho pohunka Nishidu :))
    a heslo: We build shit!
    ale nakonec sem tam udelal asi jen dve mise zatim :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: hele, já jsem teprve čerstvě zapojenej do Majima consturction. Jeden z prvních perks co jsem si pořídil byl adventure fnder, takže side questy řeším pěkně po cestě. Fake Kiryuho jsem právě zmlátil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a ve dvojce je vlastne ten fake Kiryu! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jak jste daleko v ty dvojce? koukal sem,ze Lopik uz ma hotovej kabaret
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: screenshoty, říkáš?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    lol
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To bude tím, ze jsem si změnil v nastavení nižší kompresi, tak to žere víc místa
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no to budes mit este sichtu :)) ale jako 3 giga? ja koukam do screenshotu na ps a to nemam u zadny slozky. max tak okolo 300 mega. treba u MH a tam sem fotil celej rok :O
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele chtěl jsem nahodit par screenshotu, ale zjistil jsem, ze jich mám z dvojky tři giga. Musím to trochu projít a zredukovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam