• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: uvidime, treba zmini i neco pro gaijiny
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kurva! beru zpet! :D :((
    Yakuza Fan
    @YakFan
    Before the Ryu Ga Gotoku 15th anniversary stream hits tomorrow morning; don’t forget this is a stream for Japanese audiences. Don’t expect any English announcements or steam ports. We might only see a tease for a new game or nothing. Set expectations accordingly.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja tu ted budu hypnotizovat monitor a estli neoznamej Ishin,tak si useknu malicek! :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: bude 3 kiwami!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw today is a day!
    New Yakuza announcements teased for anniversary livestream – TheSixthAxis
    https://www.thesixthaxis.com/2020/11/23/new-yakuza-game-announcement-anniversary-likestream/
    龍が如く15周年 記念特番【ゲスト:黒田崇矢、中谷一博ほか】
    https://www.youtube.com/watch?v=0gVcLs7SmQ8
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: s tim lososem a axolotlem sem to mel v Zeru stejne! :D
    GEE: v trojce je rybareni imho celkem promakany. souboje jak z dark souls! ;))))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    tvl. o rybaření mi ani nemluv - potřeboval jsem blbýho lososa a chytil asi pět axolotlů.
    jinak scénáristicky jsou ty hry pecka - je to někdy na hraně mexické telenovely (za chvilku asi budu svůj vlastní prastrejda), ale fakt mě to těší.
    Spoiler kiwami 2:
    Včera líbačka s Kaoru, oh yeah! Jestli ji na konci zabijou, neříkejte mi to! Ani nenaznačujte!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a jeste ve ctyrce. ten spot v Sotenbori byl vlastne v 0 a ne v Kiwami.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj sorry. je v Zeru, trojce a petce.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ve dvojce není
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Pockej, i v Kiwami? Kde je to schovany a jaktoze jsem to minul?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: ono je rybareni vlastne v kazde epizode, ale v trojce ma fajn atmo.
    GEE
    GEE --- ---
    GEE: Ale zato jsem dal karaoke TONIGHT na 100% v nadeji na trofej...a prd!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jestli to das, tak budes nejvetsi Aniki ze vsech Aniki. Respekt. Jinak ty vymaxovany stasts postavy jsem videl vcera u tebe?
    GEE
    GEE --- ---
    LOPIK: ja byl prekvapenej, ze mi nejakym zahadnym zpusobem dopadla vedlejsi mise na golf - ale jak ja e navztekal! A UFO je ve dvojce o dost tezsi, nez v jednicce. Peklicko.

Co jsem pochopil, tak ve trojce budu chytat ryby - velky teseni!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak pokračuju v boji o platinu v Kiwami 2 a to jsem si teda dal - příště už ne..

tvl. gamblerka Haruka a její "Strejdo ty určitě dokážeš vyhrát 1000 bodů v pokru" - to víš že jo ty krávo, když je malej blind 5 a přihodit jde zas jen po pěti a ještě si vyhážu tři žolíky a ono to furt nestačí.. Takže dvě hodinu pokýrku, který mě strašně nudí i naživo..

Teď ty bouncer missions - OK, není to těžký, když mám superzbraně a vymakanýho Kazumu, ale je jich přes 70..

Posranej debilní baseball - díky bohu to háže furt stejně, takže se to dá naučit/najít na netu, ale stejně to dává hovno bodů a já jich potřebuju 3 000 - konec..

A to jsem ani nezařal s Mahjongem, počítám, že ne ten budu po dohrání expert :)

Všechno se nechá, ale ty minihry jsou občas moc..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw až rozjedete trojku, případně šestku a budete rybarit na plazi Okinawa, tak....

The sand in Okinawa, Japan contains thousands of tiny "stars". These "grains of sand" are actually exoskeletons of marine protozoa, which lived on the ocean floor 550 million years ago.

A 1mm star!

On the beaches of Okinawa in Japan, the sand is mostly made up of foraminifera, a one-celled organism that feeds on the minerals found in sea salt.

You just have to take a handful of sand and look at it with a magnifyin glass to realize that the grains are pretty little stars.

The same goes for Bermuda, where they also take on a pinkish color due to algae.

These little stars are neither animals nor plants, and have been present on earth for 500 million years. These are not true starfish in the literal sense of the word, but protozoa, a mineral shell that can take many forms depending on the species, including a star. Their size generally varies from 38 mm to 1 mm.

scientific-park .. le Figaro

BOBESH
    BOBESH --- ---
    promacknout houbu na first person a pak trojuhelnicek na selfie
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: presne! me se dokonce obe sesly pred podnikem,dyz se mi nabizely do kseftu! :D
    este byla dobra ta mandarinka na party :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    nebo jenom D-pad, ted uz presne nevim.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: promacknes R3 na first person view a mam dojem d-pad nahoru. Tim otevres fotak a pak trojuhelnickem prepnes na predni kameru na mobilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam