• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se chtel zeptat Lopika, co by nam k tomu rekl,pac bych si lehce odpocal od ruchu Kamurocha,ale ne zas moc! :D

co se tyka tech dilu,tak sem to zhruba pocital,ze tak do pulky ledna padne snad 4, pak 5 dil zas ten mesic cca, 6. pres mesic, mno Like a dragon nekdy na jare. to uz by mohla bejt i cerna ps5 coz? ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw Lopiku kolik jsi nechal ve FotNS hodin?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak dneska vyzkousim demo Fist of the North Star. Koukam, ze je na psn i skin pro hlavni postavu v podobe Mesukinga Kiryu, ale do toho nejdu, to by byl v tom postapo svete uz moc velkej bizar. Kazdopadne misto Cyberpunku nastoupim do Yakuzy 4. Vcera jsem si pusti prvnich par minut a uz jenom ten uvod stal za to, takze to podle vseho kontinualne dotahnu az k te sedmicce.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza 1 & 2 HD Wii U Japan Commercial
    http://www.youtube.com/watch?v=sqYNwZJNq_I

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Trojka hotova a navíc se skvělým závěrem, pomalu jako z Cowboy Bebop Tengoku no Tobira. Jak bylo Zero bláznivý, tak tohle skvěle hrálo na city na všech úrovních. Mono no aware jako ze zurnalu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja dneska :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    U trojky jsem si porad říkal, odkud je mi povedomej hlas dabéra Rikiya a one je to koukam Tatsuya Fujiwara, kterej hrál Nanaharu v Battle Royale
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Ja vs Yakuza 3 - dneska padne epilog

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: hele to je fer pristup. chce to alespon mesic pauzu, abys nemel pocit yakuza vyhoreni, pac se potom lehce chyta averze, tak si naordinuj cyberpunk a pak rozhodne 3-4-5. Remasted casto pada ve sleve na 4 kila a to bude za tech dohromady 300 hodin vic nez fer a sestka prijde jako dezerto na zaver.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    (stejně vyjde ten cyberpunk, to asi neminu, že jo, takže co hrát bude)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: njn, počkám až bude remastered ve slevě, a do té doby odložím šestku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    About Yakuza 3
    "I'm proud of my acting here, with the Rikiya scene being the hardest to pull"
    -Kuroda

About Yakuza 5
    "We wont ever reach this peak anymore"
    -Nagoshi

About Yakuza 6
    "We are glad this game is made"
    -Yokoyama

Meanwhile...

About Yakuza 0
    "Oh yeah it brought new fans."
    -Nagoshi

"Did you know, i just finished my Paris vacation before this game's production?"
    -Kuroda

About Yakuza Kiwami
    "Haha Rushed game to get money quick and fill on the gaps, unplanned"
    -Nagoshi, and Daisuke Sato

About Yakuza Kiwami 2
    "Lol unplanned game we just made it and we moved on"
    -Nagoshi, Sato and Yokoyama

Checkmate, Kuzerinos/Kiwamibros.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Yakuza - Ryu Ga Gotoku 15th Anniversary Live Stream Summary
    https://www.dualshockers.com/yakuza-ryu-ga-gotoku-15th-anniversary-stream-summary/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Svině
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve tak nic! ale jakoze vubec nic! ukazali kolinskou!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: To už mám pobraný, ale na ty problémový věci amulety moc nefungujou nebo nejsou..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: A sbiras klíče od schránek? Dost často ti tam dropne nejakej amulet na bonusy do her. V první Kiwami jsme tak proletěl minihrou ani jsem nevěděl jak.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    baba byla husta :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: jo, už mám v týmu obatarian, tu sestru unesené, a zpěvačku (myslím).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam