• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Byl, nasel jsem zizalu....a pak utrhl vlasec. Ale vratim se!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: snad to prekousnes! my taky trpeli. ja se i nejdriv rozhodl,ze to probehnu jen po hlavni lince. nastesti sem se este vratil. uzs byl na tech rybach? .))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj ta absence pauzy je zatracene neprakticka a parkrat jsem ji protrpel.
    GEE
    GEE --- ---
    Technologiecky me hlavne velice mrzi a boli to, ze nejsou pauzovat videa. Kazdopadne jak rikas - at je to hranaty nebo ne, hraje se to porad dobre :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza - Okinawa Locations
    http://www.youtube.com/watch?v=kr_uAnOG0Mw

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jak jsem psal, po 3-4 hodinach to vubec nebudes vnimat. Ja byl prvni hodinu v soku z menu, hranatyho Kiryu, prostredi, ale pak na to zapomenes a bude to vyborny. Hlavne vedlejsaky jsou streleny podobne jako v Zeru, tak je doporucuju nevynechavat. Figthy nejsou nijak extra variabilni, ale to mi taky prestalo vadit. Akorat se mi tam pravidelne stavalo to, ze mi mizela minimapa, myslel jsem, ze je to bug, ale pak mi Bobesh poslal echo, ze si ji nejspis vypinam promacknutim L3 a mel pravdu. Tak se na Okinawe bav ,)
    GEE
    GEE --- ---
    V krátkosti - Yakuza 3 běží pěkně i na bílé věžičce s bílým gamepadem. Já vím, že jste mě varovali, ale proti Kiwami je to brutální vizuální skok zpět :-) Nevadí! Hra to bude určitě pořád stejně dobrá a jakmile přijde karaoke, vše bude zapomenuto.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: hele vsechno palec. zadnej specialni prstoklad jsem nastesti neresil, ale je fakt, ze na max jsem zatim zadny karaoke nedal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza 5 Real-Life Locations Tour 2012 | Kabukicho, Tokyo & Kamurocho, Tokyo Comparison (1/2)
    http://www.youtube.com/watch?v=QDHB8as9izs

BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jak vytukavate karaoke? jen palcem,nebo mate spesl prstoklad? :)) prijde mi obcas,ze jednim prstem se to neda
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako songy ze Zera jak z karaoke,tak ty tanecni za me asi zatim nej. + samozrejme ta kabaretova na upravu nehtu a ocnich stinu! :))
    dvojka nicmoc. v trojce me vzaly tak dva songy. ve ctyrce sem este nezpival.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: boji? :D
    BOBESH
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ideální verze pro přežití vanocni rodinné večeře

Bakamitai (Piano Jazz Version) - 1 hour loop w/rain
    http://www.youtube.com/watch?v=SJEjueDjNIc

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Anglická verze? Nani?

Yakuza 7: Like a Dragon - Karaoke: Baka Mitai (Namba) ENGLISH VER.
    http://www.youtube.com/watch?v=7Z5C621j6vY

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: dobrej kancl :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj kazdopadne jsem to slysel v kanclu uz tak 40x a pokazdy se u toho usmivam jako blbecek. Zvlastni.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: tak to už je vážný :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: btw pobavilo me, kdyz jsem si onehda na Spotify pustil algoritmem vyhodnoceny nejoblibenejsi songy za rok 2020 a prvni se ozve: "Baka mitai kodomo na no ne...."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: perfekt diky, za ty ctyri kila to beru. Prave jsem onehda projel par gameplay videi a celkem me prekvapilo, jak pekne to vypada a ze tam jsou podobne ne-li bizarnejsi minihry jako v Yakuze a hlavni argument byl daber hlavni postavy - Takaya Kuroda. Jak psal Bobesh, bude to po ctyrech odehranych Yakuzach po sobe rozumnej kompromis, jak si od serie trochu odpocinou a zaraoven ani trochu a porad zustat v RGG universu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Naprosto ti rozumim

Yakuza - Baka mitai / 龍が如く - ばかみたい | Accordion Cover
    http://www.youtube.com/watch?v=bw5S4D7quYE

LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Tak třicet? Ne zas tolik.. Má to přímočařejší příběh než Yakuza, co je zajímavý tak tam hlavní story neprotáhne člověka celou hrou - tzn že to jde dohrát a člověk nemusí ani navštívit velkou většinu mapy (mapy to má dvě - jedno město a pak něco jako open world, kde se jezdí s autem).
    Je vidět, že to stálo míň peněz - je tam míň postav, textur atd. ten svět je chudší, ale některý věci se mi líbili možná víc než v Yakuze - třeba ten boj a obdoba "heat actions" - tzn to co je v tom gifu - to udělali skvěle - člověk musí různě časovat údery a nikdy to nezačne nudit..

Další věc je hlavní hrdina - to je opravdu nejdrsnější masér a je boží. Minihry a miniquesty jsou podobně ujetý co v Yakuze a líbí se mi co tam dali - je tam baseball, ale místo pálky máš v ruce traverzu a odpaluješ motorky, pak je něco jako karaoke, kde zas mlátíš stovky lidí do rytmu a tím je léčíš - až takovej kung fu master jseš.. Je tam původní Out Run. Aréna je dobrá, zas tam vedeš klub a sháníš holky, děláš barmana (mícháš drinky tak že třepeš ovladačem atd..)., závody s autama.. Jo a je tam dobře udělaný expování - bandičky debilů co rozmačkáváš jako mouchy se celkem vyplatí - není to jak v tý Yakuze, kde jich zmydlíš milion a dostaneš prd.
    Jestli má Yakuza mít 12 úderů tonfou z deseti, tak tohle má z deseti tak devět těch tlakových bodů na vybouchnutí hlavy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam