• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: na druhou stranu... boobies!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    včera první dinner dat s koyuki. Ty vole to kecání je zdlouhavý.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    :(

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    We’re excited to announce that the entire mainline Kiryu Yakuza saga will soon be available on Xbox Game Pass, Windows 10, and Steam!

The Yakuza Remastered Collection (Yakuza 3, 4, and 5 also available separately) – Jan 28, 2021

Yakuza 6: The Song of Life – Mar 25, 2021

RGG
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TAP: imho nemusis PO Kiwami,ale estli te to bavi se vsim vsudy, tak Zero je asi nejpropracovanejsi a urcite ho nesmis vynechat ;))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: s tim se budou sekat malicky!! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Rozhodne Zero
    TAP
    TAP --- ---
    Po Kiwami říkáte že mám dát Zero, jo?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Udelal jsem si trochu radost. S takovým názvem jsem ho tam coby Yakuza kyodai nemohl nechat.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Takhle to má vypadat panove

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ostatne i ten cinskej prizvuk tam obcas paroduji do absurdna, ale zase stejne tak u americanu, ktery tam taky zrovna dvakrat nesetri. V zapadni produkci by podobny brikule uz moc neprosly.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj vztah ke korejcum, cinanum a cizincum vseobecne je dost vyhrocenej.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: no já jsem si z kiwami2 odnesl že korejci jsou kurvy... což podle toho, co vím o japoncích, je obecnej názor.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: toe jak s tou nudity obecne. napr. Dead or Alive apod :)) je to vtipny

este me napad styl dvoji metr,ze tam Kiryu schytava ve fightech treba i brokovnici a granatama,ale jakmile je to v cutscene,tak na to pomalu umira :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj v tom je ta spolecnost rozverne pokrytecka. V Yakuze je jeste vtipnej ten latentni rasismus, na kterej vzdycky naroubujou nejaky to moralni ponauceni, ale vzdycky me to stejne vykoleji, jak se s tim explicitne neserou viz treba ti hystericti cernosi u doktora a podobne.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: teda třikrát, když počítáme obatarian
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    jinak je prdel ten japonskej dvojí metr - pedofilně kawaii videa, backstories, ve kterých se przní unesené ženy v kleci, ale vole polibek na scéně... dvakrát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: doufam,ze k tomu budete mit stejnou asociaci jako ja! :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ok dneska jdu na to
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: a masaz to vylepsila na pedo! supr! :)))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam