• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne! ja si je i fotil,ale koukam,ze my to chytlo dycky ten samej uhel :))

LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Jo to samý je i ve dvojce akorát to je Kiriu - co jsem si všimnul, tak animace mocně recyklujou, ale mají je tak super a engine tak dobrej, že to zvládá - třeba to níž dělá stejně Majima i takovej ultragay před ním a vypadá to furt dobře. Jo a "I wanna be you giiirluiiuu" je úpně boží song, ten miluju ;) - v Kiwami 2 hraje ale jen když holkám kupuješ nový šaty a šperky..

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mě strašně bavily animace v Zeru v klubu, když Majima odchází od stolu hosta a ukáže hostesce palec nahoru a ona po něm hodí nenapadne očkem a usmeje se. V jiných hrách bych ty opakující se animace okamžitě preskakoval, ale v Yakuze jsem nepreskocil nikdy nic.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A ještě tohle - tvl :-))

Ryu Ga Gotoku 6 - Karaoke - 本日はダイヤモンド [Honjitsu Wa Diamond] [Cinematic]
    https://www.youtube.com/watch?v=_bW3pH9Jt34
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jinak já zjišťuju, že mě čím dál víc baví takový ty krátký animace, většinou v místech, kdy se ti něco povede, nebo začíná a končí minihra - sbor "Majima, Majima, Majimáááá", takový to jak ti v šestce sborově zatleskají, když s gangem propleskneš konkurenci, kapitán Kazuma jede chytat ryby, "make it rain" v klubu... - to se prostě nikdy neomrzí..

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna to řeší kiyodais

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: To ze si dam pauzu mezi epizodami jsem si říkal kolikrát? 4x? Vždycky jsem si poridil tři další tituly, rozehral jsem resty a stejne jsem po týdnu pouštěl další epizodu, tak uvidime, jak dlouho ti vydrzi nepustit čtyřku Aniki.
    GEE
    GEE --- ---
    Velika skoda. No jsem v desate kapitole, takze pocitam, ze to co nevidet dotahnu a pak si dam zas pauzicku. Kazdopadne jste meli pravdu. K mori jsem se nakonec vracel docela rad, vycvicil jsem psisko, postaral se o decka a ted zas zpet k serious Yakuza stuff.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak tak! bohuzel ve ctyrce je to stejny :/

chybi mi....I waaana be your giiiirl!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj ta mechanika vedení klubu na Okinawě mi moc nesedla. Zalomil jsem to u první hostesky. Obcházet jenom tak prostor a poslouchat hosty mě moc nebavilo. Dynamika ze Zera a Kiwami 2 byla lepší.
    GEE
    GEE --- ---
    Já si dál chrochtám u trojky, neboj se toho Lopíku. Highlight je jednoznačně růžová tatrovka přijíždějící na záchranu - srdíčko zaplesalo. Naopak mě mrzí absence něčeho na způsob managementu klubu nebo stavebnictví.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Uvidím - ještě jsem nehrál ani Zero.. chci si popravdě na chvíli odpočinout i od toho mlácení a na Ichibana se dost těším - podle všeho to vypadá, že to je ještě ujetější než doteď..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: A co ta remasterovana edice? Ja vím, ta grafika je trochu silena, ale zase ten scénář je vyloženě fajn.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak jsem dohrál tu šestku - pěkný to bylo jako vždycky... Platinu ale asi tentokrát nedám - i když vypadá o hodně jednodušší než u tý dvojky - nemusí se kompletovat všechno, tak mi chybí X sidequestů, který jsou většinou navázaný na různý šipky, hostesky, baseball nebo kumpány v baru (je tam pro dnešní dobu perfektní minihra, kdy se musíš stát největším štamgastem v místním podniku).

Už pokukuju po Like a Dragon, ale rád bych i to nechal až na PS5 - kde to má vyjít až někdy v březnu s tím, že savy jsou z PS4 verze nepřenosný, tak nevím :(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nejhorsi sou ty "popisky" ty situace no. tam to kolikrat trefim az na potreti :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Jak už psal Bobesh, revelations stačí resetovat tím, ze vejdes třeba do obchodu a vyjdes ven - scéna se zopakuje. Klíče který nejsou na zemi zamer pomoci first person pohledu.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    hele, když se vám nepovede revelation (Y3), máte smůlu? Nebo se objeví znovu?
    A jak sundat ten locker key, kterej je na Okinawě přímo nad lockerama?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: A sakra tak to zkusím znovu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no to zní silene. já teď koukám, že tu trofej mám. je ze 14.11. to musela bejt ta prvni hra. štěstí začátečníka :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tak to asi vynecham

Way of the Pachinko King Trophy - Yakuza 4 | PlayStationTrophies.org
    https://www.playstationtrophies.org/game/yakuza-4/trophy/28431-Way-of-the-Pachinko-King.html
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: padající kuličky.hrozny zlo! :D zatím tápu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam