• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jasnej karaoke hit. Na to jak nenavidim Queen - tohle je gut a trochu me desi, ze tomu po 400 hodinach Yakuzy, začínám i trochu rozumět.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Old but gold - to by tam klidně mohlo být :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vubec by me ve hre neprekvapili! :) je to stary...ne uplne hodici se,ale dyz je ten konec roku .)
    Queen in Japanese \FULL MIX/
    https://www.youtube.com/watch?v=Mtjxrf2Vg7g
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kontext

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Aniki! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: a jo! to by asi chtelo :) uvidis jakej bude abstacek! ;))

skoda,ze sme to nehrali,kdyz to postupne vychazelo no. takhle to ta trojka odnesla po Kiwami
    Yakuza 1 / Kiwami
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ty komentáře jsou vždycky nejelpsi

Kiryu is a saint and he would never kill anybody
    http://www.youtube.com/watch?v=0quVoZoVeoQ

GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Jo, tesim se! Ale mezitim se asi vratim k nejakymu tomu nextgenu, at to novou konzoli trochu potrapim. Pobiju par zombiku - ac vsichni vime, ze lepsiho zombika, nez Majimu tezko pohledat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    diky tomu o to vic kvituju,jak se za jeden rok ta hra promenila. myslim 3 a 4. souboje x-krat lepsi. chase mise sou,ale ne takovej opruz. 4 postavy misto jedny. vysvetlivky memos. lepsi pohyb.grafika ucesanejsi.
    uz sem zvedavej na "skok" ze 4 na 5!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No nic jdu pokračovat se ctyrkou, ať doženu kiyodai Bobeshe a jdu se naučit dalších par bojových triku, který jsou tu vyborny, ale raději nic neříkám, abych to kolegům nepropalil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: tjn souboje bída. Vlastně ani nebyly potřeba upgrady. Vsechno stačilo řešit stylem čtverec čtverec trojúhelník.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    presne! i ty openworldy sou pak o nicem,dyz je to velky jak krava!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj většina západní produkce díky tomu vyznívá jako zacyklena genericka nuda. Taky jsem si vzpomněl na prvního Witchera, jak jsme byli nadšeni z questu o mlýnu , kde “straší”. V Yakuze by takovej quest patřil mezi ty lacinější.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Tak ty souboje jsou prostě fakt špatný. A po Kiwami je to fakt skok dolů i co se týče prakticky všech bočních aktivit. Ale vyvažujou to světlý příběhový momenty. A taky jsem se přistihl, jak si říkám,že jak všichni slintají nad bočníma úkolama z Witchera, měli by si zahrát Yakuzu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne co tak sleduju v Yakuza Majima Posting Kiwami, tak je na všech epizodách jasná shoda a rozděluje akorát trojka. Kazdopadne chápu argumenty onou táborů.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: tys este nehral Zeroooo?! ale honem! ;))

Haruka je bozi a to mi ze zacatku v ty jednicce moc nesedla!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja sem rad za rozdilnej nazor! pac se vetsinou s Nagasawou shodneme :)) nam se ta oddechovka s detsakem naopak libila. Okinawa jakbysmet. Mas recht,ze zacatek je takovej tahlej a zadny dramo bizar nic,ale imo aspon s tim drama se to rozjede .) chase mise byly celkem opruz a ve ctyrce sou taky,ale kupodivu mi tolik nevadej. fighty zvlast s bossama,dyz sem nebyl vubec vyskillovanej, byly dosti narocny a nudny o to vic. obecne lidi trojku dost kritizujou i prave kvuli soubojum. jed pribeh a pak to dyztak muzes dotahnout v premium adventure.) tak sem to udelal ja a mam tam splneno asi nejvic subsotries ze vsech dilu,co sem zatim hral. pres 80! nechapu :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Zahraj si Zero Aniki :)

...

Ona ta pasáž s dětmi musí proste sednout. Pokud ne, tak to nabourá celkovej koncept vazby na deti a momentu, kdy je Kiryu po tom všem, alespoň (dočasně) na chvíli trochu stastnej. Mě to sedlo praveze skvěle a díky tomu chillu u moře si teď zase neskutecne užívám čtyřku, která mícha žánrový styly v celkem těžkým stylu.
    GEE
    GEE --- ---
    Tak já zahájím protiútok - Y3 za mě ke konci obsahuje zatím nejdojemnější okamžik z celé série (a teď čekám, že uslyším, že si fakt mám zahrát Zero), děcka žeru a jsem pyšnej na Haruku - dobře jsme ji vychovali!

Jsem ve dvanácté kapitole, takže doufám, že dneska dojedu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam