• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    baví mě ti kluci, ne že ne - Tanimura je moc fajn! Ale už se na kluka zamračenýho těším.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: technicky je to rozhodně srovnatelnej level, co se využívání enginu týče.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: Tachibana je moje oblíbená vedlejší postava. Už jeho nástup v zeru, v dešti.... top.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: hai, só desu yo. Ještě se k němu snad vrátím, musím dokopat ten tunel.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tam je to vyborny! ono se to menuje Little Asia,ale ja tomu rikam Little China :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak me dost bavi ty uzky ulicky v cinsky ctvrti. pripadam si tam uplne jako pri...

Chinese Funny Fight at Local Restaurants | as like Jackie Chain Film fight
    http://www.youtube.com/watch?v=BJDcvuoMS40

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Nejspis se budu trochu rouhat, ale prijde mi dokonce o trochu lepsi, nez Zero. Stridani prostredi, zanru, postav, atmosfery.. vedlejsaky nejsou tak crazy as fuck, ale jsou civilnejsi a ty okolo Akiyama jsou vylozene devadesatkove serialovy. Saejima je uz hotovej?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    čtverka je úplně jiná liga než trojka. Je to radost hrát.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: TACHIBANAAAA!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a Lefty kdyz de spat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v Champion District sem vcera narazil
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dame da ne!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    husty! jak sem tady daval ty hostesky. tak napr. ke 4. dilu k tomu byla ferova soutez a tech sedum je samozrejme podle realnejch holek ktery vyhraly asi z 1500 ucastnic! :O
    Winners of Hostess Audition for “Ryu ga Gotoku (Yakuza) 4” -TGS2009 - GIGAZINE
    https://en.gigazine.net/news/20090924_ryu-ga-gotoku_four_kyaba/

tahle mi pripomina spis to nemy devce ze trojky :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: velmi. Krásná ilustrace toho, jak Yakuza vedle sebe umí posadit zábavnej bizar a temnej hnus.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nejlepší dvojka

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak mám 15/15 questu s Akiyamou a Hana-chan hotových a říkám si, ze by si Hana zasloužila vlastní spinoff coby hratelna postava :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Haruka scéna znepokojiva viď? ,) Nerikala ti žena, co to proboha hrajes? ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam