• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: nespoilovat, já na to jdu zítra. Dneska ještě doženu kvesty.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Tak jdu na to. Poslední sampansky za 300 tisíc pro Shizuku a jedem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)) ja to dneska taky ukoncil.Este ten Kiryu chybi taky par questu. Zas epicka dvouhodinovka a ted koukam na titulky. A zas malem slzicka ukapla s Akiyamou v uplnym zaveru! Tesim se na nej v 5!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak dneska vletim do závěru čtyřky. Poslední 4 questy s Kiryu a mám hotovo. Budou mi chybet kluci.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak s Kiryu jsem neměl chodit za hosteskama do klubu. Kiryu jim řekl, ze je mu 41, načež mu odvetily, ze v tak pokročilým věku musí mít určitě spoustu zkušenosti, ale jinak ho vlastně ty dvacítky celkove litovaly. Mne bude za par dni 42. Achjo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna k tomu Horákovi jdu. Byl jsem si teď venku zabehat a na poslední desatej kilometr mi Spotify nabídlo song Samurai Ondo, tak asi lidem přišlo v parku divny, ze se usmivam jako blbecek. Mno a abych to běhání vykompenzoval, objednal jsem si od Japonců Hot Spring Kit Kat, protože... Ping Pong

BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw stavte se za vojakem! rozdava slusny moudra! :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    to se neomrzi :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nejlepsi reakce jsou vzdycky: "................"

kdy davaji japonci duraz i na dramaticky mlceni
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    novej reakční obrázek.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    no a zvirata! ja uz sem si skoro jistej,ze ta bunda, co nosi Kido, je pomrknuti-odkaz na anime Naruto, kde malej kluk ma v sobe demona. devitiocasou lisku

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak ve ctyrce xkrat zmíní mytologickou postavu Kappa ve vztahu k Saejimovi

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Saito je zmetek! :D taky mi zbylo minimum zivota!

LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: na třetí pokus jsem ho dal, ale sral mě mocně. Ne jako Lau ka long, ale mocně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam