• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: jo, ale nějak to vysumelo- zastřelil jsem se a hotovo.
    Hele, jak Akiyama v y4 vydělává peníze? Jenom hostesksma?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: btw Ruskou ruletu jsi v Y4 potkal?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: to mi pripomnelo Survive Style 5+

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Cabaret je ZLO. Mel jsem to stejne, ale naopak. Nejdriv Youda a potom az jsem se dostal ke Kiwami 2 a kdyz jsem videl, ze je tam uplne stejna minihra, tak jsem nejdriv zacal panikarit, abych se po ctyrech hodinach pristihl u toho, jak hypnotizovane otviram jedno sampansky za druhym. Podle me ta minihra v kombinaci s hudbou pusobi na stejny receptory v mozku, jako cocain.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Ja v Yakuza 5 :))

LOPIK
    LOPIK --- ---
    To mas jeste dobry - ja dneska cely vecer jedu v Zero cabaret, ktery je uplne stejny vcetne peripetii jednotlivych hostesek co v kiwami2 a stejne mne to nejak zahadne bavi - mozna za to muze muj floor manager Youda, protoze to je spravnej kolik..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Já v Yakuze 5

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    LEFTY: a to je samozřejmě taky možný. na můj vkus nablblej scénář. i když scénka s "překladatelkou" na policejní stanici mě pobavila :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jinak je zejimavy, ze na Yakuzu 5 v Cesku nevysla zadna recenze - alespon jsem na zadnou nenatrefil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak ze serialu jsem rozkoukal jeste Alice in Borderland. To je regulerni mix Persony 5 a Battle Royala, ale nejak se mi nechce pokracovat dal. Mam radeji ujety komorni lidsky pribehy prave ve stylu Midnight Diner: Tokyo. Uz by mohli vydat treti radu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    to bude chtít rovnátka
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    TAP: hele, mně se to líbilo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle asi vite,ale vzpomnel sem si na to pri hrani petky ted
    Why Does Japan Have Blue Traffic Lights Instead of Green? | Mental Floss
    https://www.mentalfloss.com/article/515205/why-does-japan-have-blue-traffic-lights-instead-green
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: to jsem nakonec vzdal. prislo mi, ze to trochu kurvi zapadni koprodukce, ktera tomu vzala klasickou japonskou atmosferu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam