• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mixer v 5. dile

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj ted se mi vybavilo, jak jsme to resili tehdy :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: presne sem to mel obracene :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: na uhore pro sushi bar jsem mel kliku. akorat zralok se mi nikdy nepovedl. evidentne me ten algoritmus nenavidi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: Mmmmmm Kyoko....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: ale v tasce aspon bejvaly prachy! ;))) ne jak starej destnik k nicemu vopravdu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj to byly momenty, kdy jsem se mel chut pobodat. Nejlepsi bylo, kdyz jsem ve trojce vytahl kufr a v tom byl destnik.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Slibi ti poradnou jizdu a pak pujdete hrat Super Hang On.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. po dohrani vsech dilu, se vratim a dokompletuju snad
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Zelvu jsem taky nekde splasil... Nejhorsi je, ze mam uz i megaprut za 30 milionu, super navnady, policim si na toho uhore, ten zabere a ja nakonec vytahnu nejakou starou tasku nebo co..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a pak bude chtit jit misto toho koupit stene! bacha! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no prave jsem si rikal, jestli nebyl nejakej predmet, kterym se ten Mesuking fight v arene dal nejakym predmetem lehce obejit, ale pak jsem to moc nezkoumal. Pak se k tomu po dohrani cely serie vratim.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Ze bych pozval MISSDNB na ping pong?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: a to me treba to navazani viz rybareni, sushi bar bavilo a prislo mi to jako spravna motivace!

ty brouci fighty mi chybej,ale byly o nahode. nepouzival sem teda na to zadnej spesl predmet...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: oni to obcas slusne obchazi alternativou, ze muzes nektery ryby, ktery po tobe nekdo chce bud protrpet u rybareni, anebo si je koupis u nejakyho schovanyho prodejce, kterej se zase vaze na jinej quest. Alespon tak jsem mel kliku mam dojem na zelvu a jeste cosi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: k tomu este pridej, jak se tu mistnim devcatum z tebe rozepinaj samy od sebe podprdy a Kazumy dvojnik je na svete! :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nejvíc to pak natahovalo pár takových fetch questů a pak takový ty odbočky k vedeljším aktivitám, který jsou ve story taky, aby to lidi úplně neobešli - Kabaretu nebo Majima construction se nedá vyhnout :)

Jinak teď jedu to Zero a tam zas nedávám vůbec to rybaření nebo ty zápasy v podprsenkách - chci to taky co nejvíc kompletovat a když tam vidím ty trofeje jako že šestkrát musíš dobře vsadit na turnaj, nebo po mně chce v nějakým sushi podniku pochytat tři specifický ryby, bez kterých zas neudělám sidequest, na který je navázaný ještě něco dalšího, tak to motivace nepřidá..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak si u petky rikam, ze se mi lehce vymklo prolnuti reality a hry. Kiryu, 41 let, stejne jako ja, to uz jsem si rikal u ctyrky, dobry, ale aby nosil v petce stejnou M65 parku od Alpha Industries, kterou mam ve skrini a aby v jedne z uvodnich scen, sedel v sedy teplakovy souprave v jaky jsem zrovna sedel na gauci a hral, to uz bylo trochu moc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: jj rikal jsem si, ze je vlastne story akorat o par prebehnutich, skip skip fight skip fight fight skip skip a finale.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já to jedu na hard defaultně, což byla teda dost blbost - kvůli platině je to úplně jedno a dá se to při hraní naštěstí sundat dolů - kvůli pár soubojům s tradiční rodinou secret bossů, ty se na hard nedali. Legend se ti odemkne až po dohrání, ale jde to hrát i se starým savem, takže už vyskillovanej a s předmětama.. U tý dvojky jsem to přeskákal asi za dvě hodiny, je to z 99% jen o přeskakování cutscén..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam