• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: tjn. Dragon Questy, FF a spol. jenom tak o prvni mista nepripravi a navic je to serie urcena spis pro celkem specifickou cast trhu a ta fanbase bude podobna jako na zapade, tj. pro tricatniky/ctyricatniky, kteri s tou serii postupne nekdy od toho roku 2005 vyrustali.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    pro zajímavost: bavil jsem se s kámošem, co žije v Japonsku a dost sleduje herní scénu - je to teda hlavně nintendář, ale přehled má. Bohužel v Japonsku to moc "v kurzu" není.

To nic nemění na tom, že celá sága je skvělá, a kdybych z ní neměl vybrat nic jinýho, tak rozhodně zero.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj ja si pri doporucovani Zera pripadam obcas jako militantni sektář, kterej stoji na ulici s megafonem a hlasa prichod mesiase, ale tahle potrhlá hra si to proste zaslouzi.
    GEE
    GEE --- ---
    LOPIK: Jo, v tomhle mas pravdu. Mam pocit, ze veskera Yakuza az na posledni vysla v Game Passu, coz by mohlo pomoct prilakat spoustu hracu, ktery by se tomu jinak vyhnuli.

NAGASAWA: Doufam v to. Je skvely zero videt v Hall of great od easy allies, v girlfriend reviews, slyset o Like a dragon dlouhy debaty v Minnmax podcastu - tech cest do mainstreamu je cim dal vic, ale porad to okolo sebe nevidim tolik, jak bych rad
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kazdopadne ty slevy konci kdy? Ve ctvrtek? Nevahal bych a Dave by to mel coby herni matador a Shenmue veteran rozhodne vyzkouset. Pro me to byl spolecne s Nierem nejprijemnejsi herni zazitek dekady, kterej se mi vryl solidne do pameti.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj lidi vi ze to existuje, ale maji naprosto zkresleny predstavy o tom, co je to vlastne za zanr. Kazdopdne mi postupne prijde, ze se to diky meme siri a strhava to vic a vic lidi a stejne tak i kvuli znamym youtuberum a twitchi, kde to zacali za posledni rok/dva solidne adorovat tvrzenim, ze se jedna o nejlepsi herni znacku, kterou zarucene nikdo nezna. Stejne tak celkem solidne rostou reddit komunity a facebook skupiny, kde se generuje vic a vic totalnich meta meme.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GEE: Myslím že fakt jo a rok od roku to roste - když koukněš na Reddit, Neogaf nebo i ten 4chan, tak snad vždycky je tam aspoň jeden thread o Yakuze a to není jen o memech.. Čím dál víc se to objevuje s každým dílem v různých GOTY Awards. Přijde mi že ta základna na západě roste hodně - Like a Dragon už má i anglickej dabing třeba, pořád vychází nový porty (na Xbone mají tenhle rok vyjít snad tři nebo čtyři díly..)
    GEE
    GEE --- ---
    DAVESADE: Ze vahas!

LOPIK: Myslis? Me prijde, ze i pres veskerou snahu je to porad dost na okraji zajmu. Cim dal tim vic lidi vi, ze nejaka Yakuza vubec existuje - to je super. Ale zaroven to mezi hracema okolo sebe moc nevidim, at se snazim, jak se snazim. Ja teda pred zero dojedu 4-6 (citim ty letajici kameny), ale tesim se!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: U Zera není prostor na pochyby. To je povinnost.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Určitě, i kdybys tam měl hrát jen kulečník.. tohle je zadarmo
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Takze to mam taky koupit?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GEE: tvl tak to je zadarmo - oni to prodávaj hodně levně už dlouho, asi se jim to ale vyplatí, protože se z toho postupně stává dost silná značka..
    GEE
    GEE --- ---
    Já vím, je to skoro krádež! Aneb rozšiřujem backlog

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No....ok

【太鼓の達人】ナイト・オブ・ナイツ 全良2017 / Night of nights in JAPANESE DRUM GAME!
    http://www.youtube.com/watch?v=cpe-mM8UE5I

LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: To bych nosil..
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Kleknul mi agregat, takze jsem o vikendu literally built shit :( A to jsem se vazne tesil uz-ale-fix :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lopiku?

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: pravda. moje chyba. nejak zahadne jsem ho vytesnil.

Kdyz je rec o nemovitostech. Tohle me rano pobavilo. Repkova nejspis hrala Zero

Od exekuce až do vily. Exposlankyně Řápková disponuje stomilionovým majetkem, odmítá říct jeho původ | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...r-rapkova-chomutov-real-estate-alexandr-novak-daniel-jezek_2101180500_kro

Bývalá poslankyně za ODS a exprimátorka Chomutova Ivana Totter (dříve Řápková) získala třetinový podíl ve firmě Real Estate, kterou předtím budovali severočeští kmotři Alexandr Novák a Daniel Ježek. Vyplývá to z účetních závěrek této firmy. Firma vlastní a pronajímá především nemovitosti a její hodnota podle expertů může dosahovat až 300 milionů korun.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Píšu nulu, ale jsem před koncem - ještě si obýhám nemovitosti a side story..

Jo a chybí ti tam Judgment - to je 100% yakuza se vším všudy, jen tam není Kazuma a Majima.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw nemuzu najit nakej vhodnej popis. vetsina odkazuje na anime Naruto. kazdopadne melo by to bejt odvozeno od cislic. "Prvni, Druhy, Treti, Ctvrty, Paty" IMHO
    Shodaime , Nidaime , Sandaime , Yondaime , Godaime :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    supr! pak z toho udelame nakej seznam,at vime kdo co. ja vim,ze sou to stary hry,ale v ramci zachovani nakyho prekvapka pro kazdyho, bych chtel bejt opatrnej na naky "spoilery"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam