• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pan doktor Fukushi tu myslím ještě nebyl

Japanese Doctor Fukushi Masaichi (1878-1956) was the worlds leading collector of body torn tattoos.
    He would offer prisoners money to be able to remove their skin after death. He had a collection of over 2000.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj jako predtim 4 kapitoly na postavu.

LOPIK: Nudle jsem dal, ale ten zaver byl uz pekelnej naprosto. Koncil jsem myslim s 36/40
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Povedlo se vám někomu uvařit ty nudle na "S"? Já to zkusil jednou a málem se z toho zbláznil..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Mixer byl bozi!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imho to upozornuje. mam pocit,ze 4 kapitoly
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Některý ty sidestory jsou zas vtipný ;)

LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Já už mám taky odjeto, side stories cca 13.. Kolik to má mít chapterů? Rád bych taky dodělal co jde než půjdu dál...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: jj konene daji pomoci "options" buttonu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: taky sem se bal to jen vyzkouset,ale JO! de to pauznout! ;))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    dají se cutscenes v pětce pauznout, nebo jenom skipnout? Nechci experimentovat, abych se o něco nepřipravil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno! :D tak to budes koncit nekdy kolem 150 tipuju. ostatni postavy maj dost podobnej prostor imho! kazda ma svuj "job". co sem si vsimnul,tak maj jen min substories..Kiryu 18. zbytek zatim 15 :) cutsceny jako krava. pri prechodu z partu na dalsi postavu je treba pripravit popkorn a kapesnicky!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no ja vcera koncil snad na nejakych 40 hodinach jenom v prvnim aktu s Kiryu. Vedlejsaky 16/18, Taxi komplet, zavody komplet, Komaki komplet a posledni save mam pred zaverecnym fightem. Kdyz si vezmu, ze vsechny ostatni dily jsem koncil na cca 65 hodinach komplet, tak je to solidni naloz. Tipuju, ze dalsi postavy budou mit min prostoru, ale i tak. S takovou v tom utopim hodin, jako v Persone.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ta 5 je masakr! 70 hodin a sem tak nak lehce za pulkou,rekl bych. brada mi spadla nescetnekrat! ja uz tu hubu ani nezaviram! :D

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dnešní Eindhoven, ale spis to vypadá tak, ze městem prošel Kiryu

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: No pekne. Zavody mám hotovy. Celkem dost jsem si tu partu z kanclu oblíbil. Cider Attack.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: třicet něco + racing
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Proboha kolik těch taxi misi v pětce vlaste je? Taxikarim pomalu cely odpoledne, připadám si, jako bych viděl tři dily Noci na zemi od Jarmushe a ono to ne a ne skončit a navíc co zákazník, to super bizarni story.
    LEFTY
    LEFTY --- ---

Sejima určuje módní trendy!

A občas se i usměje... ale není to dobrý.

Jinak u side questu s match girl jsem i slzu uronil.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    DAVESADE: nezapomeň, že save jenom b budkach!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam