• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este s nim mam nedovyrizeny ucty-trenink s Akiyamou! neslo mi to "suicide running" nebo jak. prijde cas a do ctyrky se vratim! :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: diversify your portfolio!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mu dam,ze se bude mlatit s kazdym hejskem na ulici! zadny takovy! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Makam na tom. Bobesh mě včera přišel pohecovat na stream a už jsem v druhým aktu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LEFTY: ja to taky zasekl od vcera,co zas chodim do worku! :D
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    do víkendu (no, do pátku) pauza. Mám nasekaných screenů z Y5, ale můžu se nad tím tetelit akorát s Bobshem. Koukejte to dohnat! :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo ten je hroznej, taky u toho vždycky trpím - tohle a pak ještě taková ta klasika jak někoho chytne hlavou dolů, vyskočí s ním a zarazí ho tou palicí do země. Ale dělá to jen jako a nikdy by nikoho nezabil..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: mně vzdycky prebehne mraz po zadech u heatu, kdy Kiryu hobluje nekomu oblicejem o asfalt.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me rozsekly tyhle dva a pak "vytirani podlahy" xichtem :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    V tý pětce jsou pěkný Heaty, novinka pro mě byli ty "enviromentální" - třeba že šlo poslat tu dvoumetrovou kouli ze schodů.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ohoho necekal jsem, ze se naucim po roce s Yakuzou novou finesu. Parada diky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Finisher s cigarem: zmacknout na krizi dolu, Kiryu si zapali, je-li v heatu -> zmacknout trojuhelnik finish her! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: a to cigo se aktivuje jak? Proste pockas ve fightu, nez si Kiryu zapali a pak to rozjedes?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: a porad jsi jeste v Tokyu, anebo jsi vyrazil i za jeho hranice?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ten tutorial byl.vopruz, ale prave mi rekli, ze se do yakuzy neda vratit. tim se mi to zacalo libit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Gratz DAVESADE.

“Breakin the law, Breaking the World, Kowaseeeee” Tak vítej v Yakuze.

Yakuza 0 - Karaoke - Judgement Perfect Score
    http://www.youtube.com/watch?v=ZEkwHrzPtOk

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam