• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Podle mě je Yakuza 3 2 pětka
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mohli by udelat Kiwami 3! dyz uz prdej na ty spin offy! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    If Yakuza 3 is so great, why isn't there a Yakuza 3 2?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nobody:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: a tak to je trochu skoda. ta nejvetsi legrace se odehrava behem tady tech bokovek, na ktery se vaze x dalsich questu, ale je mi jasny, ze s rodinou do toho neni jednoduchy nainvestovat 200 hodin.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: Uprimne jsem do toho zatim zadny cas nedal. jdu po pribehu jak slepice po flusu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: jj ono se to u Yakuzy vylozene nabizi. Yakuza je v podstate takovej Ace Attorney na steroidech s minihrami. Jinak jak to jde s Reality Estate pane prezidente? Uz nabiras management? Doporucuju skocit si na bowling, vytahnout friendship s obsluhou na maximum a hodit turkey, tj. desitku 3x po sobe.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Chapu. Ja jsem substories fanboy, tak vybiram vsechny existujici otazniky a spis mi drasa nervy, kdyz nemam vsechny vedlejsaky komplet hotovy.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: hehe, zrovna vcera jsem chtel o Ace Attorney napsat, jako super visual novel! nekecam!
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: Skoda, ze je zrovna ve trojce a tak pozde...ja uz proste nemel mentalni silu se tim probirat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Naga pls! .))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Po zkompletovani Yakuzy to mám taky v plánu

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy – recenze | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/recenze/phoenix-wright-ace-attorney-trilogy-recenze-328104

Neutuchající trend převádějící japonské hry do angličtiny a na moderní zařízení včetně PC už představil západnímu publiku nejeden herní skvost včetně Yakuzy nebo capcomáckého Monster Huntera. A právě Capcom si může připsat další velmi úspěšný export ze země vycházejícího slunce – sérii, jejíž popularita dotáhla hlavního představitele dokonce i na televizní obrazovky a k muzikálovému zpracování. Dámy a pánové, seznamte se: Phoenix Wright.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Trochu zahadne se mi vybavila japonska TV show Oh Mikey, kterou jsem viděl někdy před skoro 20 lety a která bizarem k Yakuze celkem zapadne, protože v ni Japonci straslive nakládají gaijinum, tj. cizincům, kteří se rozhodli žít v Japonsku. Vlastně je to kondenzovanej rasimus, ale je to tak ujety a creepy, ze to člověk proste musí mít rad.
    Na západě to mám dojem proběhlo pod názvem The Fuccons.

Oh! Mikey 第56話 爸爸外遇調查【中文字幕】
    http://www.youtube.com/watch?v=iYMFLi-3xzw

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: ja se tomu vyhnul impulsivnim nakupem cely serie behem jednoho nedelniho odpoledne
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAGASAWA: nekaž mi náladu z impulzivních nákupů, buď tak hodnej.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam