• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: vecera zrovna vydali update na pětku mám dojem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já u tuho teď nesedím denně, ale taky jsem se trochu polapil v pětce, poslední týden trénuju odpaly.. Trochu blbý je, že čekám na PS5 co by mohla každým den dorazit a rád bych tohle ještě dohrál. No a na PS5 už čeká sedmička!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: Ta squadra na zaver byla skvela viď :) Mně koukam čtyřka vzala 108 hodin s 32% kompletace. Teď mám u petky skoro 200 ve 2/3, ale zase je fakt, ze jdu po všech vedlejsacich a aktivitách, protože tam jsou vyloženě super. Petka je min akční, ma to bliz k novele, ale zase to má úplně jinou atmo, než předešlý epizody. V základu ti to prej vezme 170 hodin, tak přes kilo se dostaneš úplně v klidu.
    GEE
    GEE --- ---
    NAGASAWA: A včera to padlo. Všechno špatné je zapomenuto - jak to ti Japončíci šikovní dělají? Závěr nejde označit jinak, než za absolutně kulervoucí.

Už dlouho jsem nad ránem neseděl přilepenej k televizi a nehltal každej snímek, každou hlášku. Je to nějakých slabých 30 hodin, ale pochopil jsem, že další díl mi to snadno nahradí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: je to obri. mam 100 hodin a doufam,ze uz sem pred presunem do Kamurocha jakoze grande finale, takze pocitam este minimalne 20-30 hodin prede mnou :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj s tim souhlasim. kdyz jsem se trochu ztracel v kanalech a na strechach, tak jsem zacinal byt lehce nevrlej, ale nastesti to bylo celkem pricetne vybalancovany a nepretavilo se to do frustrace a stridani kapitol to celkem zachranilo.

Ja se ted blizim do zaverecny faze pětky a je to fakt dlouhy, neskutecne dlouhy a klidne to mohli lehce prostrihat, ale beru to jako Personu 5 a opakuju si hlavni motto z Whiplash: “If you want the fucking part, earn it!”

Jinak jsem vedle v psn auditku psal o dokumentu o samurajich, kterej je ted k dispozici na Netflixu a u historicke postavy Masamune Date jsem si rikal, ze je to jasnej Majima

GEE
    GEE --- ---
    Yakuza 4 se pomalu chyli ke konci. Musim rict, ze jsem z toho byl dlouho rozpacitej. Strechy, garaze, cinska ctvrt...stara dobra kompaktni mapa zacala najednou byt neprijemne komplikovana, side questy vyzadovaly cim dal vic prace, casti odehravajici se mimo Kamurocho vylozene nudily...ale jak to ted do sebe ted vsechno zaklaplo, najednou to chytilo uplne novej dech
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    since 1988 :]
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    BOBESH: poprve, co jsem se tu zasmal sam od sebe!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Evidentně teď budeme mít pár týdnu na tu pětku zase trochu víc času
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    konecne Frajdej!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    uz sem nedoufal, ale tohle ve me opet zazehlo jiskricku! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No super, tak to snad klapne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    !
    Yakuza Kenzan, Ishin Remake And Localization - Could It Happen?
    https://www.dualshockers.com/yakuza-kenzan-ishin-remake-localization/
    It looks like Yakuza Kenzan and Ishin could get a localization in the future, but in the form of a new remake.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Jiri!
    Vortex #158 | Význam tetování v Yakuze, kolekce Nioh a rozhovor s Michalem Berlingerem
    http://www.youtube.com/watch?v=FYLL9B_FNbQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam