• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Muzes taky skodit - jde o komba..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: V Puyo jsem mel premieru a rikal jsem si tetris, pohoda, to bude relax, ale kdyz jsem zacal ai nicit, tak me zasypala lavinou sedych kulicek a nemohl jsem nic, tak si rikam, jestli muzu podobne sikanovat oponenta i ja... Jinak mi prijde, ze je tam full verze s vyberem vsech postav a ne akorat demoverze, jako u Taiko Drumm.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NAGASAWA: Haha, Puyo je legendarni klasika! Varime to s detma na Saturnu i na Switchi, tam se s tim da desne strategizovat!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo tak misto taiko je tam puyo tetris? :) sega byla na me moc daleko! ja se zastavoval na kazdym kroku. jak malej harant sem behal kaluzema, kanaly, poutace, reklamy. no zase jak na pouti! :)
    ja se tesim do kocici kavarny! a samozrejme na naky to randicko, zensky, sake a zpev! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No ja si rikal, jak sfouknu par questu a misto toho jsem se na dve hodiny zasekal na Puyo Puyo v Sega Arcade a dostaval jsem strasne. Vzdycky jsem si myslel, ze vyhravam a pak mi ai zdevastovala tetris sedyma kulickama a koncil jsem. Podarilo se mi ji porazit jenom jednou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja dal vcera prvni hodku v songu zivota! zamackaval sem slzu. bradicka se klepala,ale ustal sem to! :D pak sem asi deset minut chodil s mobilem a fotil vika od kanalu! :))

miluju dragon engine!! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jak rikal aniki. von je to ke konci festival boss fightu! ale da se! jeden sem mel namale!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hezky kuci!! :) ten bejsbol byl fakt za trest. ja uz chtel hlavne pryc z toho old schoolu! namlsalo me to FF7. ted sem rad,ze uz sem v 6. docmrndam to potom pri cekani na ps5 :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak ja se pustil do finalniho sidequestu trochu ne moc ready a vidim to na dlouhy jodiny drceni..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: já jsem si dal před finále pětky oraz, ale o víkendu ho sfouknu jako svíčku
    Vadilo mi, že jsem o tolik napřed.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak ja uz slintam jen z uvodniho menu! :D
    Yakuza 6 OST - Main Menu Theme
    https://www.youtube.com/watch?v=xErvfiUB5Yg
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    dobre delas! ja byl vcera dobitej. z pokerovanyho nacka mam hruzu este ted! a este z tohodle! :))
    Bolo!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    To jo, na to že to je na nějakých osmdesát hodin aspoň u mně..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: no pekne nam to zase casove vyslo.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Jsem ve finále, poslední chapter.. Dávám si to pomalu :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo to by mohlo bejt good! a dyz tam vidim toho psa na zastere :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw tohle zní celkem povedome

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Lopik je ve fazi ocekavani PS5 :))
    a Lefty?! ten "leftnul"? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No a co Lopik? V jaky je Y5 fázi?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: imho takovej upgrade ty 4. je to fakt veliky! ale zabavny! po konci mi to psalo cca 108 hodin! brace yourself! ale imho ses vycvicenej! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam